- 21 Aralık 2014
- 9.020
- 28.460
- 798
- Konu Sahibi Beyzaaa3070
-
“Bende senin karınım s*ktir git diyemezsin” diyemediniz mi denyoya?Hayır tam olarak yeni böyle oldu hatta ilk kez böyle bı şey yaptı ben hafife almıyorum almış olsam buraya girip konu açıp yardım istemem sıcağı sicagina yazdım ne yapacağımı bilemedim çok şaşırdım buraya yazıp sizden destek almak istedim cidden başına gelmeden bilmiyormus insan
Olay büyümeli zaten.Kızlar merhaba
Bugün eşimle ilgisizliği üzerinden tartıştık defalarca ona çocuğumla ve benimle ilgilenmesi gerektiğini anlattım fakat anlamamak için direndi.
Anlamıyorum, anlamıyorum, anlamıyorum diyerek üstüme yürüdü dur tamam dedim daha sonra devam edince ittim.
O da ayaklarıma tekme attı s*ktir git ben senin kocanım beni itemezsin diye bağırdı çağırdı tekrar gitmemi istedi ağlayarak çıktım odadan 8 aylık gebeyim ve bir de oğlumuz var ne yapmalıyım baba evime gidersem olay buyur mü lütfen yardım edin
Ezidirmeyin kendinizi şöyle heriflere yaa. Hiç kimse sizden,karnınızdaki bebekten ve küçük çocugunuzdan önemli ve değerli değil.Kızlar merhaba
Bugün eşimle ilgisizliği üzerinden tartıştık defalarca ona çocuğumla ve benimle ilgilenmesi gerektiğini anlattım fakat anlamamak için direndi.
Anlamıyorum, anlamıyorum, anlamıyorum diyerek üstüme yürüdü dur tamam dedim daha sonra devam edince ittim.
O da ayaklarıma tekme attı s*ktir git ben senin kocanım beni itemezsin diye bağırdı çağırdı tekrar gitmemi istedi ağlayarak çıktım odadan 8 aylık gebeyim ve bir de oğlumuz var ne yapmalıyım baba evime gidersem olay buyur mü lütfen yardım edin
Çünkü disarida nehir gibi akan hayat zor geliyor çalışmak kendi ayaklarının üzerinde durmak ağır geliyor doğur peşpeşe otur aşağıkarısını geçtim çocuğuyla da ilgilenmeyen adamın zorla boğazına basarak ilgi alamazsınız, ama neden bu adamlara çifter çifter doğurma sevdasındasınız çözemedim. Aa dur ya da kesin korunurken olmuştur . Bu adama kim napsın, adamda babalık kocalık nasfı yoksa
Eşinizin intihar etmek istediğini, yöntemlerini araştırdığını yazmışsınız.
Bu adamın kaybedecek bir şeyi kalmamış ben söyleyeyim, sizi de harcamasın dikkat edin.
Ailenizle derhal konuşmalısınız, zararın neresinden dönerseniz kârdır. Aksi takdirde daha da cesaretlenip devamı gelecektir. Kendinizi de çocuklarınızı da kurtarın. Asla düzelir diye beklemeyin. Çok büyük sorunları olduğu aşikâr.Haklısınız ailem memlekette aynı şehirde yaşamıyoruz yarın arayıp konuşacağım
Hanımefendi zor durumsanız anlıyorum ama polise gitsenize bundan sonra şiddeti artacak belli bir kere yapan ileride fazlasnı yapar birde hamilesiniz bu halinizle bile yapıyorsa zaten boşanın çocuklar için katlanmayın çünkü çocuklarınız da şiddetin olduğu yerde psikolojisi bozuk olarak büyüyecekler en azından ayrılında huzurunuz olsun önce polise gidin sonra ailenizin yanında kalın. Kavga sebebine bak adamınKızlar merhaba
Hamilesiniz ve eşiniz size şiddet uyguluyor. Bence olayın büyümesinden korkmayın baba ocağına gidinKızlar merhaba
Ben size yardım edemem çünkü benim yardımım size uygun olmaz.Kızlar merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?