Eşim bana tekme attı

Olayın büyümesini istemiyorsunuz sanırım baba evine gidince yanlış mı anladım konu sahibi?
Yani gidiyim, olay büyümesin kalayım eşimde sakinleşsin sonra döneyim eve diye algıladım ben bunu. Eğer öyle ise, tavsiyem yok.

Öyle değilse, bir an önce darp raporu alıp kurtulmaya bakın.

Hayır tam olarak yeni böyle oldu hatta ilk kez böyle bı şey yaptı ben hafife almıyorum almış olsam buraya girip konu açıp yardım istemem sıcağı sicagina yazdım ne yapacağımı bilemedim çok şaşırdım buraya yazıp sizden destek almak istedim cidden başına gelmeden bilmiyormus insan

Boşanmayacaksınız, kendinizi de o yuva gibi görünen yeri de yormayın.
Bundan sonra teperse, çifte atıverin, bir şey yapın kendinizi koruyun en azından.
Çocuklarıyla babalarını yalnız bırakmayın!!!

“Bende senin karınım s*ktir git diyemezsin” diyemediniz mi denyoya?

Olay büyümeli zaten.
Hamilesiniz tekme yiyorsunuz olay büyür mi diye korkuyorsunuz.
Hey Allah’ım!
Çıkın gidin babanızın evine gözünüzü seveyim.
Kendinize reva görmeyin bu eziyeti.
ilk etapta biraz kafanızı toparlar kendinize gelirsiniz sonrası düşünülür.
O tekmeye rağmen o evde kalmaya devam etmeyin. Yoksa ikincisi de gelir.

Ezidirmeyin kendinizi şöyle heriflere yaa. Hiç kimse sizden,karnınızdaki bebekten ve küçük çocugunuzdan önemli ve değerli değil.
Ailelere durumu anlatın bakalım ne tepki verecekler kim bilir.

Çok üzüldüm. İnsanın en çok değer görmesi gereken dönemde neler yaşıyorsunuz.
Bunu hem çocuğunuz ve bebeğiniz hissediyor. Şimdi bir önlem almassanız şiddet devam eder. Sizden çocuklarınıza geçer ve bu böyle devam eder. Ortalığı ayağa kaldırmanız gereken tam o andasınız. Polisi arayıp yardım isterdim. Allah yardımcınız olsun

en son valizimi hazırladım yazmışsınız. umarım babanızın evine gider ve bir daha o eve geri dönmezsiniz. hamile halinizle size tekme atan bir insana geri dönmek demek ''bana bir daha şiddet uygula, tüm hayatımı mutsuz geçireyim, çocuklarımıza da bu eziyeti yaşatalım, berbat bir ortamda büyüsünler'' demekle aynı şeydir. düzelmesini beklemeyin, kocandır evine dön düzelir diyenlere de inanmayın!

3. Yu doğurmayi sakin ama sakın ihmal etme en az 3 çocuk mottosunu aklından çıkartma otur kocanın evinde edebinle ye dayagini allah karnindakinin de rızkını verir sen 3 ye hamile kalmaya bak sakin korunmak aklının ucundan bile geçmesin çok günah tamam mı güzelim ye dayagini otur aşağı senin çocukların var boşanamazsin sen çünkü çocuklarla calisamazsin buradaki veya dışarıdaki milyon kadından farkın var senin sen çilekeş anasin. ( İroni)

Çünkü disarida nehir gibi akan hayat zor geliyor çalışmak kendi ayaklarının üzerinde durmak ağır geliyor doğur peşpeşe otur aşağı

Eşinizin intihar etmek istediğini, yöntemlerini araştırdığını yazmışsınız.

Bu adamın kaybedecek bir şeyi kalmamış ben söyleyeyim, sizi de harcamasın dikkat edin.
Haklısınız ailem memlekette aynı şehirde yaşamıyoruz yarın arayıp konuşacağım
Ailenizle derhal konuşmalısınız, zararın neresinden dönerseniz kârdır. Aksi takdirde daha da cesaretlenip devamı gelecektir. Kendinizi de çocuklarınızı da kurtarın. Asla düzelir diye beklemeyin. Çok büyük sorunları olduğu aşikâr.

Hanımefendi zor durumsanız anlıyorum ama polise gitsenize bundan sonra şiddeti artacak belli bir kere yapan ileride fazlasnı yapar birde hamilesiniz bu halinizle bile yapıyorsa zaten boşanın çocuklar için katlanmayın çünkü çocuklarınız da şiddetin olduğu yerde psikolojisi bozuk olarak büyüyecekler en azından ayrılında huzurunuz olsun önce polise gidin sonra ailenizin yanında kalın. Kavga sebebine bak adamın

Hamilesiniz ve eşiniz size şiddet uyguluyor. Bence olayın büyümesinden korkmayın baba ocağına gidin

Yahu adam gebe kadina tekme atmis..(gebe olmasa da fark etmez de 2 can sonucta)
Olay daha nasil buyuyebilir ki..
Bu saatten sonra ne olacaksa olsun zaten..
Anlamiyorum,anlamiyorum,anlamiyorum nedir yani? Fransizca mi konusuyorsun ki anlamiyor g.zekali..
*Simdi oncelikli utanip,sikilmyacaksin..Sessiz kalmayacaksin..
*Yaran beren belirgin ise hemen bir rapor alacaksin..(yani raporda kayit altina alinabilecak bir belirginlik var ise)
*Adami karakola sikayet edeceksin.Orada zaten sikeyetin ile alakali tutanak alan kalem memuru olur.Bunun bir kopyasina da kendine isteyeceksin.
*Ayrica bu dangalak tekme atip kufurler savurdu ya,uc gun sona asiri iyi davranip aklini celmeye calisirsa;Sakin inanma..5 gun gecmeden yine ayni davranislari sergileyecek cunku.
%100'eminim,kocan disarida millete dalkavukluk yapip susan eve geldiginde ise karisina ve cocuklarina eziyet eden bir parazitten otesi degil..

eşiniz kendisini katır sanıyor heralde tepmiş.

Bacim adam sana simddet uygulamis, ustune ustluk gebesin. Bu olay buyumesin de hangi olay buyusun. Daha beteri olarak ne bekliyorsun ki ? Birak büyüsün siddet bu ya hu. Darp raporu al. Bu durumu iki uc bes günlük triple mi kapatmayi dusunuyorsun. Koparsana kiyameti gozunu seveyim

Ben size yardım edemem çünkü benim yardımım size uygun olmaz.
Fakat benim üzüldüğüm kendinize bunları yaşatıyor olmanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…