- 30 Kasım 2010
- 1.123
- 1.389
- 333
- Konu Sahibi Beyzaaa3070
-
Allahım cıldırcam neden 2.cocuk bu adama,adam ilkiyle ilgilenmiyormus.Kızlar merhaba
Bugün eşimle ilgisizliği üzerinden tartıştık defalarca ona çocuğumla ve benimle ilgilenmesi gerektiğini anlattım fakat anlamamak için direndi.
Anlamıyorum, anlamıyorum, anlamıyorum diyerek üstüme yürüdü dur tamam dedim daha sonra devam edince ittim.
O da ayaklarıma tekme attı s*ktir git ben senin kocanım beni itemezsin diye bağırdı çağırdı tekrar gitmemi istedi ağlayarak çıktım odadan 8 aylık gebeyim ve bir de oğlumuz var ne yapmalıyım baba evime gidersem olay buyur mü lütfen yardım edin
Basarili..eşiniz kendisini katır sanıyor heralde tepmiş.
üstüme yürüdü
ayaklarıma tekme attı s*ktir git ben senin kocanım beni itemezsin diye bağırdı çağırdı tekrar gitmemi istedi
8 aylık gebeyim
ne yapmalıyım baba evime gidersem olay buyur mü lütfen yardım edin
Tam olarak onu sanıyorlar.çocuk olunca duzelir mi saniyorsunuz
MaalesefTam olarak onu sanıyorlar.
Lütfen buraya yazmak yerine karakola gidip ifade verin darp raporu alın.Kızlar merhaba
Bugün eşimle ilgisizliği üzerinden tartıştık defalarca ona çocuğumla ve benimle ilgilenmesi gerektiğini anlattım fakat anlamamak için direndi.
Anlamıyorum, anlamıyorum, anlamıyorum diyerek üstüme yürüdü dur tamam dedim daha sonra devam edince ittim.
O da ayaklarıma tekme attı s*ktir git ben senin kocanım beni itemezsin diye bağırdı çağırdı tekrar gitmemi istedi ağlayarak çıktım odadan 8 aylık gebeyim ve bir de oğlumuz var ne yapmalıyım baba evime gidersem olay buyur mü lütfen yardım edin
Hepimiz bile bile lades bir hayat yaşıyoruz. Toplumsal yapımız bu galiba.Ah Hatice ah.. Hic kimseye neden ikinci cocuk demem. Fakatt gercekten neden. Onceki konuna baktim simdi tekrar o zamanda yorum yazmisim zaten. O konunu gecen yil haziranda 2 aylik bebegim var diye acmissin ve esini intihar yontemleri arastirirken yakalamissin. Daha senin ve bebeginin can guvenligi yokken nedenPeki simdi ailen ayrilsan sana ve cocuklarina destek olur mu olmaz mi ? Olacak olsalar giderdin gibi hissediyorum insallah destek olurlarda donmezsin geri cunku esinin durumu cok tehlikeli. Ne yapacaksin suan babanlari aradin mi kararin ne ?
Ya cok haklisin bu yuzden kimseye bosan yada neden cocuk yaptin demem. Hatta bu adama nedne cocuk yaptin hic demem sanki dogurup hediye ediyormusuz gibi. Ama okudun mu eski konulari kocasi intihar etme dusuncesinde ki bunu ciddi ciddi arastirmisHepimiz bile bile lades bir hayat yaşıyoruz. Toplumsal yapımız bu galiba.
Kişisel yanlış tercihlerden bir kişiyseniz çok kolay geri dönersiniz ama bir kişiyi aşıp işin içine çocuklar da giriyorsa, kadın ailesi de destek olmuyorsa ne yapılır üzerinde ne konuşursan konuş sonuç almak zor. Bir de kadının ekonomik özgürlüğü yoksa hadi gel de boşan de şimdi.
"Babamın evine gidersem olay büyür mü?" diye bir soru soran insan sence karakola gider mi?Lütfen buraya yazmak yerine karakola gidip ifade verin darp raporu alın.
anlamiyorum sizin gibileri, çocuk olunca duzelir mi saniyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?