Eşim bana tekme attı

Daha önce de böyle yapmışlığı var mıydı? Ve neden ilgisiz kocaya ikinci çocuk yazık değil mi daha doğmadan şiddetin kavganın olduğu bir ortama doğacak. Yukarıda bir üye intihar etmenin yollarını araştırmıştı yazmış eşiniz için neden böyle düşünüyor çok mu mutsuz. Size daha büyük zarar da verebilir en iyisi ailenizin durumu öğrenmesi olur ileride yaşayacaklarınızın önüne set çekebilirsiniz böylelikle.

Bu evlilik degil ki zaten. Adamin bitmesi de umurunda degil. Onun bu evlilik umurunda degil. Bu evlilik kurtulmaz, adamin saygisi yok sevgisi hic yok.

Allahım cıldırcam neden 2.cocuk bu adama,adam ilkiyle ilgilenmiyormus.
Babanızın evine gitmezseniz olay büyür.

arkadaşlar kadına ayrıl git demişsiniz de
bu kadın baba evine giderse geri kocasına dönecek belli ki
kocasına dönmeyecek olana ayrıl demeniz daha doğru olur
şimdi baba evine gidip 1-2 gün sonra geri kocasına dönerse kocası benden başka gidecek yerin yok diye ileride daha da şiddet uygulamaya başlayacak elinde daha çok koz olacak

konu sahibi bu yüzden aileleri işin içine katmak istemiyor bence ,ailesi arkasında olsa kendisi güçlü olsa bir dakika durmazdı zaten.

Ah Hatice ah.. Hic kimseye neden ikinci cocuk demem. Fakatt gercekten neden. Onceki konuna baktim simdi tekrar o zamanda yorum yazmisim zaten. O konunu gecen yil haziranda 2 aylik bebegim var diye acmissin ve esini intihar yontemleri arastirirken yakalamissin. Daha senin ve bebeginin can guvenligi yokken neden Peki simdi ailen ayrilsan sana ve cocuklarina destek olur mu olmaz mi ? Olacak olsalar giderdin gibi hissediyorum insallah destek olurlarda donmezsin geri cunku esinin durumu cok tehlikeli. Ne yapacaksin suan babanlari aradin mi kararin ne ?

üstüme yürüdü

ayaklarıma tekme attı s*ktir git ben senin kocanım beni itemezsin diye bağırdı çağırdı tekrar gitmemi istedi

8 aylık gebeyim

ne yapmalıyım baba evime gidersem olay buyur mü lütfen yardım edin

Bunlar yaşandı ve sen hala daha eşim diye konu açıyor, baba evime gidersem olay büyür mü diye soruyorsun. Karısına bırak tekme atmak bir fiske vurmaya kalkan erkek kişisi eş değil öküzdür! Hamile kadınsın ya düşsen, ya bebeğine bir şey olsa! Olay büyür müymüş, büyürse büyüsün, biraz kendinize saygınız olsun ya, ne bu eşim eşim!

Olay büyüsün zaten ?

Hamile bir kadına şiddet uygulayan
Hamile olmayana napar düşünemedim şuan gercekten !

Oturun yiyin dayagınızı siz güzelce.
Bir de olay büyümesin diyorsunuz pes!!
Siz böyle sindirirsenız
Hayatınız boyunca dayak yersiniz bilin. Buna zamanla çocukta şahit olur

Aileniz gibi düşünüyorsunuz aslında. Yoksa yedıremezdınız kendinize sıddetı

Lütfen buraya yazmak yerine karakola gidip ifade verin darp raporu alın.

Hepimiz bile bile lades bir hayat yaşıyoruz. Toplumsal yapımız bu galiba.
Kişisel yanlış tercihlerden bir kişiyseniz çok kolay geri dönersiniz ama bir kişiyi aşıp işin içine çocuklar da giriyorsa, kadın ailesi de destek olmuyorsa ne yapılır üzerinde ne konuşursan konuş sonuç almak zor. Bir de kadının ekonomik özgürlüğü yoksa hadi gel de boşan de şimdi.

Ya cok haklisin bu yuzden kimseye bosan yada neden cocuk yaptin demem. Hatta bu adama nedne cocuk yaptin hic demem sanki dogurup hediye ediyormusuz gibi. Ama okudun mu eski konulari kocasi intihar etme dusuncesinde ki bunu ciddi ciddi arastirmis kayinvalidesi desen oglundan farksiz. Allah korusun can guvenligi cidden yok

genel yorum yapıyım..kadını verdık gıttı muhabbetı olursa olay boyle oluyor o da malı gıbı davranıyor. arkasında durdugunu belırtmelı her aıle bence. sonunda ölum yok ya . olmuyorsa cık gel kapımız acık sen bızım kıymetlımızsın demeli. aman komsulara ne derızcıler kızlarını boyle dangolozların elınde harcıyor ıste... olay bence buyusun zaten hamıleyken kıyan sonra ne hale sokar ılla yasayıp ogrenmen gerekmıyor azcık dusunsen cozuluyor zaten ılgısızlık sevgısızlık .. anca uremeyı bılmıs adam sen de musade etmıssın hatta sorunlarını bıle bıle... amanın ki nee amanın.. . sevgısız yasamı sen secmıssın bırden kafasında ısık yanıp sevecek ılgılenecek degıl. adam bu kadar. kocamın vurdugunu dusunemıyorm bıle.. kadınları ne ara sındırdıler bu kadar ya..

Benim gözümde kadına el kaldıran adam adam değildir.
Aslında her zaman kadının evi terketmesi taraftarı değilim. Çünkü derler ya yuvayı dişi kuş yapar diye bence ev sonuna kadar kadındır. Gidecek biri varsa erkektir.
Eşiniz normal biri olsa değiştir kapının kilidini otur evinde derim. Ama eşiniz normal değil. Tutar evi falan yakar, zorla.iceri girip size evlatlarımıza birşey yapar Allah korusun. Alın başınızı çocuklarla gidin babanızın evine. Umarım orda yüzünüz güler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…