Esim Bana Tokat Attı :(

_MAJESTE_

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2015
10.116
23.710
478
32
(Telefonumun bir harfi yazmiyor o yuzden "b" harfini kullaniyorum ) cook kotuyum dusunemiyorum , konusamuyorum, nefes dahi alamiyorum , sanki bogazima dugumlendi hayat durdu benim icin..
Dun aramiz biraz limoniydi. Esim ile bir cok kez kavga etmemize ragmen asla siddet gormedim ve bana siddet uygulamaya kalktigi anda herseyin bitecegini soyledim. Stresli bir hafta gecirdik bu hafta hersey ust ustte geldi bugun hava cok guzeldi , birlikte birseyler yabalım dedik.
Oglum bugun cok huysuzdu,
sabahtan itibaren sabrettm
Bir bugunumuz var rezil olmasn dedim.
Ogle uykusuna yatirdim, disari cikabilmemiz icin
oglumum uyumasi kalkmasi ve corbasini icmesi lazim
Uyuttum 25 dakika felan anca uyudu kalkti geri ( 2 saat uyur ogle uykusunu ) butun ugraslarima ragmen uyumadi
Uyumadigi zaman butun gun mizmiz olur yemez , icmez ve burnumuzdan getirir.
Tabi corbasinida icmedi
bende artik sinirlendm, zaten bu aralar uykusuzluk stres derken bitkin haldeydm diger konumda baylasmistim bunalimdayim..
O an gozum dondu sanki,
Ogluma bagirdim ,cagirdim, vurdum ellerim kirilsaydi
Esim kucagina aldi cocuga vurma bak kotu olacak dedi..
Elime ne gectiyse oraya buraya firlattim
oglum cok korktu Tekrar vurdum o halimle :KK43: cok bagirdm gozum dondu
Esimde kaldirdi bana tokat atti ve dizime ayagiyla vurdu ben cok kotu oldum kendime gelemedm :KK43:
Annemi aradi buraya bir gel diyee. kizinin yabtiklarina bak diye !!
(Annem ikinci evliligini yabti. Anneme dedim sakin kocan gelmesin. ),
Annem geldi olan Biten anlatildi
Annem bana kizdi neden cocuga vurdun yazik degil mi ? Nasil yabtin oglum korkudan titriyordu ..
Birdaha benim cocuguma vurursan senn o ellerini kirarim dedi esim ! Benim evladima vuramassn ben seni uyardm vs dedi
Ogluma vurdugum icin ben haksiz oldum evet biliyorm yabtigim cok kotu birsey ve geri donusu yok, cok hataliyim biliyorum iicm yaniyor evladima baktikca.
Annem, hadi bize gidelm dedi kafani tobla..Biraz bizde kal yok anne ben o adamin yanina gidemem dedim !
Hadi smdi cocuga vurdum diye vurdu beki yarin iki gun sonra ? Siddetli bir kavgamizda yine aynisini yabacak dedm
Birkere oldu devami gelir ! Annem ise O zaman vuramaz eger baska nedenlerden yabarsa o zaman ceker alrim sizi dedi esimide fircaladi yine istemiyorsan gotureym arkanda ben varm dedi
O adamla mi anne dedim ? birgun barindirmaz bizi ..
Annemi gonderdim bende ciktim evden oglumla bos bos dolaniyorum
Gitsem gidecek hic biryerim yok annemin yaninda o adamla asla yabamam siginamam ..
Maddi imkanim yok ( calsyrm asgari ucretle yarisi gidiyor bakici barasi oolarak ) ben simdi bu durumu kabullensem ileriki durumlarida kabullenmis olacam ..
Ben simdi ne yabaym ?
TTiskiniyorum ondan nefret ediyorum asla unutmayacagim :KK43:
Babam vefat etti kardesim yok kimsem yok.. Ben bunu hatalym diye kabullensem beki ya sonra ?? Biliyorum cok hatalym butun suc bende ama bu siddetin devami gelecek bunuda biliyorum

Son düzenleme:
Iyi yapmış diycem olmycak. Ama yani sen nasıl ufacık çocuğa vurup cinnet geciriyosan adam da cocugu korumak icin vurmus sana.
Siddeti, hele ki kadına siddeti asla savunmam ama el kadar bebeğe vurmak neyin nesi?! Sen anneysen o da baba. O cinnet gecirse cocuga vursa sen o adami ne yapardın düşündün mü?

Allah yaşatmasın kimseye tabi ama ben pek size üzülemedim.

Iyi yapmış diycem olmycak. Ama yani sen nasıl ufacık çocuğa vurup cinnet geciriyosan adam da cocugu korumak icin vurmus sana.
Siddeti, hele ki kadına siddeti asla savunmam ama el kadar bebeğe vurmak neyin nesi?! Sen anneysen o da baba. O cinnet gecirse cocuga vursa sen o adami ne yapardın düşündün mü?

Allah yaşatmasın kimseye tabi ama ben pek size üzülemedim.
Ne deseniz haklisiniz biliyorum cok hatalym ama ben su an esimn bana uyguladigi siddete sessiz kalrsam yarn iki gun sonra bir kavgamizda devami gelecek o zaman ne yabacagim beki

Ne deseniz haklisiniz biliyorum cok hatalym ama ben su an esimn bana uyguladigi siddete sessiz kalrsam yarn iki gun sonra bir kavgamizda devami gelecek o zaman ne yabacagim beki

Yahu niye devamı gelsin? Simdiye kadar ikizniz arasındaki bir tartısmadan dolayi size siddet gostermeye kalktı mı? Neden bundan sonra olsun.

Ya ben adamla empati yapiyorum, karşımda eşim cinnet gecirip cocuguma vurmaya kalksa eş mes dinlemem parçalarım onu. Evden kovarım git tedavi ol gel derim. Minnacık bebek yahu, yemek yemiyo diye cinnet gecirip dövülür mü? Ne kadar canı yanmıs ne kadar korkmustur evlatçığım.

Siz her seyden önce evladıniza kendinizi nasıl affettireceksiniz onu düşünün.

Yani eşinin vurmasini desteklemiyorum ama sen cinnetle ogluna vurdugunu sölüyorsun yani ben esinin yerinde olsam diye düsündüm heralde ayni sekilde cocugu kucagima alir ve kendine gelmen icin kafana bisey atardim gibi geldi...kimbilir nasıl korktu oģlan ..eşinde kendine gel anlamında fazla tepki olarak vurmuş olabilir..

Orantısız güc kullanmak tamda bu oluyor işte. Çocuğun sana karşılık veremeyecek kadar küçük diye dövüyorsun, eşin aynısını sana yapınca dünyan başına yıkılıyor . Adamcağız da çocuğunu senin elinden kurtarmış sadece. Ve üstelik yapma deyip uyarmış öncelikle . Dayanamayıp Etrafa saldırıncada seni durdurmuş . Sen yine eşim yapar mı diyorsun da Oğlunda senden korkacak aynı şekilde .
Telafisi olmasa da Öncelikle eşinden ve oğlundan özür dilemesin .

En çok çocuğa üzüldüm yavrum nasıl korkmuş, babasının kucağında yine dönüp vurmuşsunuz. Dışarı çıkıp tek başınıza sakinleşip gelebilirdiniz. Eşiniz o tokadı kendinize getirmek için atmıştır sanıyorum ama o an siz nasıl üzüldüyseniz, çocuğunuz da öyle üzüldü. Anlamışsınızdır sanıyorum. En çok çocuğunuzdan özür dilemelisiniz.

Ah be kizim. Sana ter ne zaman dedim sen iyi degilsin destek alman lazim diye. Bize küstün sana boyle dedik diyem gordun mu şimdi olani.
Senin yardim alman lazim. Cunku herseyi cok buyuten bir yapın var. Abartıyorsun herseyi. Guzel seylerin bile iyi yanlarini göremiyorsun.
Emziriyorum ilac kullanamiyorum diyorsun ama simdiden hem kocanin hemde oglunun psikolojisini yerle bir ettin.
Artik birak emzire cocugu. bir psikiyatristten yardim Al kullan ilaclarini. Herseyden once kendin icin. Cunku gectigin yolu biliyorum. Kendi kendine iyiye gitmeyeceksin....

(Telefonumun bir harfi yazmiyor o yuzden "b" harfini kullaniyorum ) cook kotuyum dusunemiyorum , konusamuyorum, nefes dahi alamiyorum , sanki bogazima dugumlendi hayat durdu benim icin..
Dun aramiz biraz limoniydi. Esim ile bir cok kez kavga etmemize ragmen asla siddet gormedim ve bana siddet uygulamaya kalktigi anda herseyin bitecegini soyledim. Stresli bir hafta gecirdik bu hafta hersey ust ustte geldi bugun hava cok guzeldi , birlikte birseyler yabalım dedik.
Oglum bugun cok huysuzdu,
sabahtan itibaren sabrettm
Bir bugunumuz var rezil olmasn dedim.
Ogle uykusuna yatirdim, disari cikabilmemiz icin
oglumum uyumasi kalkmasi ve corbasini icmesi lazim
Uyuttum 25 dakika felan anca uyudu kalkti geri ( 2 saat uyur ogle uykusunu ) butun ugraslarima ragmen uyumadi
Uyumadigi zaman butun gun mizmiz olur yemez , icmez ve burnumuzdan getirir.
Tabi corbasinida icmedi
bende artik sinirlendm, zaten bu aralar uykusuzluk stres derken bitkin haldeydm diger konumda baylasmistim bunalimdayim..
O an gozum dondu sanki, cinnet gecirdm resmen!!
Ogluma bagirdim ,cagirdim, vurdum ellerim kirilsaydi
Esim kucagina aldi cocuga vurma bak kotu olacak dedi..
Elime ne gectiyse oraya buraya firlattim
oglum cok korktu Tekrar vurdum o halimle :KK43: cok bagirdm gozum dondu
Esimde kaldirdi bana tokat atti ve dizime ayagiyla vurdu ben cok kotu oldum kendime gelemedm :KK43:
Annemi aradi buraya bir gel diyee. kizinin yabtiklarina bak diye !!
(Annem ikinci evliligini yabti. Anneme dedim sakin kocan gelmesin. ),
Annem geldi olan Biten anlatildi
Annem bana kizdi neden cocuga vurdun yazik degil mi ? Nasil yabtin oglum korkudan titriyordu ..
Birdaha benim cocuguma vurursan senn o ellerini kirarim dedi esim ! Benim evladima vuramassn ben seni uyardm vs dedi
Ogluma vurdugum icin ben haksiz oldum evet biliyorm yabtigim cok kotu birsey ve geri donusu yok, cok hataliyim biliyorum iicm yaniyor evladima baktikca.
Annem, hadi bize gidelm dedi kafani tobla..Biraz bizde kal yok anne ben o adamin yanina gidemem dedim !
Hadi smdi cocuga vurdum diye vurdu beki yarin iki gun sonra ? Siddetli bir kavgamizda yine aynisini yabacak dedm
Birkere oldu devami gelir ! Annem ise O zaman vuramaz eger baska nedenlerden yabarsa o zaman ceker alrim sizi dedi esimide fircaladi yine istemiyorsan gotureym arkanda ben varm dedi
O adamla mi anne dedim ? birgun barindirmaz bizi ..
Annemi gonderdim bende ciktim evden oglumla bos bos dolaniyorum
Gitsem gidecek hic biryerim yok annemin yaninda o adamla asla yabamam siginamam ..
Maddi imkanim yok ( calsyrm asgari ucretle yarisi gidiyor bakici barasi oolarak ) ben simdi bu durumu kabullensem ileriki durumlarida kabullenmis olacam ..
Ben simdi ne yabaym ?
TTiskiniyorum ondan nefret ediyorum asla unutmayacagim :KK43:
Babam vefat etti kardesim yok kimsem yok.. Ben bunu hatalym diye kabullensem beki ya sonra ?? Biliyorum cok hatalym butun suc bende ama bu siddetin devami gelecek bunuda biliyorum

Yahu niye devamı gelsin? Simdiye kadar ikizniz arasındaki bir tartısmadan dolayi size siddet gostermeye kalktı mı? Neden bundan sonra olsun.

Ya ben adamla empati yapiyorum, karşımda eşim cinnet gecirip cocuguma vurmaya kalksa eş mes dinlemem parçalarım onu. Evden kovarım git tedavi ol gel derim. Minnacık bebek yahu, yemek yemiyo diye cinnet gecirip dövülür mü? Ne kadar canı yanmıs ne kadar korkmustur evlatçığım.

Siz her seyden önce evladıniza kendinizi nasıl affettireceksiniz onu düşünün.

aynen katılıyorum. neredeyse eşiniz iyi yapmış diyeceğim.
benim eşim uyumadı, yemedi diye (her ne kadar stresli bir hafta olursa olsun) çocuğuma vuracak
üstüne üstlük kucağıma alacağım, uyaracağım durmayacak tekrar vuracak...eşimin üstüne atlarım, Allah ne verdiyse
bence bu stresinize, ruh halinize bir çözüm bulun siz

eşinizin de şiddete meyilli olduğunu sanmıyorum
siz eşyları fırlatıp, oğlunuza vururken kendinize gelin diye yapmıştır

Çocuğunuza vurmanız tabiki olmamış ama eşinizin de o arada size vurmak yerine alıp çocuğu başka bir odaya falan götürmesi lazımdı. Ve birazda çocukla o ilgilenmeliydi. Anne sinir krizi geçirecek kadar yorulmuş ve bunalmışsa baba da hiç destek olamamış demektir. Ve siz dışarıya tek başınıza değil yine çocukla çıkmışsınız. Bence sizin biraz kendinizle başbaşa kalıp kendinizi lenerjinizi toplamaniz lazim.

O zaman şöyle yapın. Siz eşinizi şikayet edin şiddet gördüğünüz için, eşinizde sizi şikayet etsin çocuğuna şiddet uyguladığınız için.

Çocuğunuzun hasarının yanında sizinki hiçbir şey. Kendiniz cinnet geçirdim bunalımdayım diyorsunuz. Napıcak adam, kaç kere vurma demiş. Bi daha şiddet görmek istemiyorsanız gidin tedavi olun. El kdar çocuğa vuran bi insan kesinlikle hastadır.

Şiddete karşıyım hatta eşim tokat attı gibi konularda darp raporu alan diyen biriyim fakat siz küçücük çocuğu döverken eşiniz orada oturup izler mi zannettiniz eğer eşiniz çocuğunuzu dövse siz ne yaparsınız oturup izler misiniz?

Back
X