Esim Bana Tokat Attı :(

Peki çocuğunuzda sizi görmek istemiyor ve sizden nefret ediyor olamazmı ? Bakın eşinizde suçlu sizde suçlusunuz. Bir daha sizin çocuğa vurmayacağınızın garantisi varmı peki . Hatanın bedeli hata olmamalı ama siz nasıl sinirliydim diye bahane buluyorsanız eşinizinde bahanesi var. Bence olayı büyütmeden evinize dönün.

Annenin dediği laf saçma geldi bana " başka sebeble vurursan alırım " demiş ya .. Niye vurdugunun önemi yok sonuç olarak vurmuş ....Ben seni anlıyorum eminim çocuğuna vurur vurmaz en çok sen uzulmussundur...

Annenin dediği laf saçma geldi bana " başka sebeble vurursan alırım " demiş ya .. Niye vurdugunun önemi yok sonuç olarak vurmuş ....Ben seni anlıyorum eminim çocuğuna vurur vurmaz en çok sen uzulmussundur...

Çocuğa üzülse eşim bana tokat attı diye konu açmak yerine çocuğumu dövdüm diye konu açardı.
Eşinin tokat atma sebebini anlatmak için çocuktan bahsetmiş.
Biz burda kızdığımız için üzülüyor şuan yoksa o hala kendini savunma derdinde bana göre.
Bu arada cinnet geçiren bir kişiyi anca tokat kendine getirir. Başka türlü kendine gelemez.

Çocuk sahibi değilim ama tahmin edebiliyorum .. Etrafımdaki bütün anneler çocuğuna vurunca oturup oda ağlıyor .. demekki böyle bisey

Çocuk sahibi değilim ama tahmin edebiliyorum .. Etrafımdaki bütün anneler çocuğuna vurunca oturup oda ağlıyor .. demekki böyle bisey

Ama eşi uyardığında kendine gelmeliydi madem? Uyarmasına rağmen yine vurmuş.
Evet anneler öyle hatta anneler değil sadece insan olan öyle.
Ben kedilerime sesimi yükseltince vicdan yapıp üzülüyorum sarılıp öpüyorum.
Ama hanımefendi abartmış olayı.
Kesinlikle haksız ve eşi durdurmak için vurdu sadece. Yoksa şiddete meyilli olsa adam bunca sene kadını döverdi 3 senedir depresyondaymış. Niye bitane tokat atmamış madem?
Çünkü depresyonda olan bir insanla uğraşmak o kadar kolay değil sabır gerektiren birşey.

Evet esin hakli. Cocugunu korumak icin seni durdurmak zorundaydi. Sözlü
uyarmis. Olmamis, durmamissin.

Cinnetini korumasiz, sana karsi gucu cok orantisiz bir cocuktan cikartmaya calisiyorsun. Elinde kalabilirdi, katil bile olabilirdin.

Esin aslinda seni de cocugu da korumus.
Acilen psikologa git.

Yanı dışarı çıkacağız diye mi oldu bütün bunlar. Madem aranız kötü idi pazarinizi evde geçirseydiniz. Dışarı çıkacağız diye çocuğa da kızmışsınız. Biraz büyüsün rahat rahat gezersiniz. Çocuğun da huysuz Muş biraz. Yanı sizi anlamak zor. Hele savunmasız bebeye siddet asla tasvip edilecek bişey degil.

birini dövdüm ama psikolojik sorunlarım var diye bir bahane olamaz,
zaten psikolojisi normal insan bir başka insana sinirlendim, yorgunum, ay dünya üstüme geldi gibi nedenlerle vurmaz, hele de kendi çocuğuna...
3. sayfa haberlerinde öz annelerin çocuklarına uyguladıkları şiddet içeriklerini okuyoruz, ay ama psikolojisi bozukmuş, hayatı çok zormuş, bir anlık öfkeyle vurmuş diye affedelim mi?
ya da size normal geliyor mu bir annenin bozuk psikolojisinin, uykusuzluğunun ardına sığının çocuğuna zarar vermesi?
eşinizin tavrına gelince, hayvanlar bile içgüdüsel olarak yavrularını korumaya programlıdır, yavrusunu korumak için aslanlara direnen babunları, zebraları görmeyenimiz yoktur. adam o anın şoku ve öfkesiyle çok daha farklı tepkiler de verebilirdi, bence şiddete eğilimli değil aksine çok sakinmiş, ben diyorum ya biri yavruma öyle vursa, ayağına poposuna hiç farketmez, boğarım onu ya, ellerini kırarım yine hırsımı alamam.

Istenmeyen şeyler olmuş. Öncelikle geçmiş olsun. . Şimdi cocugunuza vurmaniz hoş bi davranış değil uyumuyor yemek yemiyor diye. Her an kaşık uzattigimizda alacak diye birşey yok canı istememis olabilir. Kendi haline biraksaydiniz keşke biraz. Eşiniz de sizi sakinlestirmek için değil resmen size sinir olduğu için vurmuş. Haklı mı haklı umarım hersey yoluna girer.

Ben hiç bir baba şiddet uygulayınca annenin de onu dövdüğünü görmedim. Buradakiler bol keseden savuruyor.çocuklarına şiddet uygulansa en fazla nasıl bunu yaparsın diye azarlarlar.çünkü gücü yeten yetene... baba şiddet uygulasaydi kimse sen de ona vursaydin demezdi. Ayrıca anne çocuğun bakıcısi baba çocuğun sahibi degil.anne böyle bir şey yapıyorsa baba ilk başta çocuğu başka odaya koyacak,sonra DENGİ olarak (sahibi degil) anneyle konuşacak. Babanın vurması da annenin vurması kadar kötü ve o adam bir yargıç bir üst mercii değil ki haketmissin vursun denilebilir

Bu arada nasil bir dunyada yasiyorsunuz siz ya, evirip cevirip dovmenizle bir tokat arasindaki fark ne ki? Ona bakarsak esiniz de sizi evirip cevirip dovmemis ama gururunuz kirilmis degil mi? Peki cocugun kirilan gururu? Guveni? Sinirleri kaldirmayan anne olmasin ya da ayni siddetle karsilik verildiginde dirdir etmesin..

Şiddete her türlüsüne karşıyım ama kusura bakma burada yazan çoğu kişiye katılıyorum bende anneyim gözümden sakınırım adam şiddet eğilimli bir insan olduğunu düşünmüyorum sanırım her şeyi büyüten sizsiniz canınız dışarı çıkmak istemiş bazen dışarıda çocuklarında hava alması iyi gelir onlara uykusu olmadığı için uyumamış çocuğa göre program yapmanızı anlıyorum ama dışarıçıkınca sakinleşelim bileceğini düşünseydiniz asıl o çocuğun sakın bir anneye daha çok ihtiyacı var en güvendiği insan bunu yapıyor babasının susmasını bekleyemezsiniz kusura bakmayın haksızsınız şimddide kalkıp adamın yaptığını problem gibi göstermeyin burada tabi ki yaptığı doğru değil ama en başta suçlu olan sizsiniz

Hem çoçoğuna vuruyorsun hemde başlık açıp eşim bana tokat attı deyip masum gösteriyorsun kendini. Yok Artık ya.

Şimdi şöyle bir şey soracağım sana o zaman. Şimdi bana tokat atıyorsa yarım birgün yine yapar diyorsun dimi. Peki sen? Oğluna bu sinirle tokat attıysan yarın birgün daha kötü bir psikolijşde olduğunda Tekrar atarsın o zaman bende aynısını diyebilirim senin için?

Toparla kendini bu nedir, hem suçlu hem güçlü..

Susarsam devami gelicek diyorsunuz ya esinizde size sussaydi sizinde ogluna uyguladiginiz siddetin devami gelir ozaman siddete karsiyim ama ben esinizi hakli buldum.sonucta bi cocugun siddet gormesi sizin gormenizden daha korkunc.siz kendinizi savunabilirsiniz ama ufak bi cocuk kendini koruyamaz benim dun esim bebegimizi uyuturken yuzunu asti yorgunum deyip onunla oynamadi diye dunden beri suratina bakmyorum aldim elinden ben oynadim cocugumla sofrada kurmadim kaldiki ona vurucak siddete karsiyim lafimi yerim o ellerini kirar cocugumuda gostermem birdaha

Ne deseniz haklisiniz biliyorum cok hatalym ama ben su an esimn bana uyguladigi siddete sessiz kalrsam yarn iki gun sonra bir kavgamizda devami gelecek o zaman ne yabacagim beki
Pki sizin o küçük çocuğa uyguladığınız şiddetin devamı gelirse ??
Sizi çok ama çok haksız buldum. Bence eşinizden ve çocuğunuzdan özür dilemeniz gerekiyor.

Benimde oğlum var ve çok yıpratıcı zor zamanlar geçirdik 4 buçuk aydır çok yorgunum 4 buçuk ayda uyudugum en uzun 5 saat oldu sonrası hep bölük pörçük çok hastalıklar atlattık çokta yorgun bitkinim aslında.. bazen iyice bunalırım oğlum uyu artık bende dinlenim derim ama ona bile pişman oluyorum.. eminim sende çok çok pişmansın bunun tekrarlanmamasını diliyorum yavru ve senin için ben çok bunaldigimda oğlumu üzmemek için eşime veriyorum biraz nefes alayım diyorum sende öyle yap olur mu hem sen kafa dağıtmış olursun hem ufacık oğlun karşında tir tir titrememiş olur bir dahaki sefere çok bunaldiginda böyle yap ve tedavini devam ettir mutlu anne mutlu çocuklar demektir..

Eşin haklı..
Benim bebeğime biri öyle şeyler yapacak parcalarim
Hala da bebeğime nasıl unutturabilirim nasıl sakin kalabilirim diye kafa patlatacagina bebeğini koruyan adama suç buluyorsun..
Yazık!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…