Esim Bana Tokat Attı :(

Sen biliyon.

E o zmn şmdi suçsuz yere oğluna vurdun yarın birgün büyüdüğünde hata yapınca yine yaparsın?? Kullandığın mantık saçma..
eşin az bile yapmış benm kocam vursa oğluma onu o dakika boşarım!!

Yatıştırmaya çalışmış vurma demiş ama hanımefendi ikincisinide vurmuş eşinin kucağında eşi daha önce hiç vurmamış vursa insan belki hak verir

Kusura bakma da,sen çocuğu evirdin çevirdin dövdün,senin için ben o kadınla asla duramam dese haklı! Dimi? Çünkü eşin bi tokat attı kendine gel diye! Bu tokat yüzünden o adamla asla olamam asla yapamam. Bu ne ya? Kendine gel madem psikolojin bozuk git tedavi ol çocuğa sinirini çıkartamazsın. Küçücük çocuk o!
Hak etmişsin diycem olmicak. Ama haksızsın ve üstüne bide üste çıkıyorsun. Adam uyarmış!

Ne deseniz haklisiniz biliyorum cok hatalym ama ben su an esimn bana uyguladigi siddete sessiz kalrsam yarn iki gun sonra bir kavgamizda devami gelecek o zaman ne yabacagim beki

E sen çocuğa uyguladığın şiddet yüzümden çocuk da sana mesafe koymalı o zaman? Yüzüne bakmamalı ilişkinize ara vermeli e malüm bidaha yapacaksın? Sen iyi değilsin kesinlikle psikiatriye yönelmelisin.

hanimefendi kadin tokat yiyince psikolojisi bozuluyor , cocuk dayak yiyince nesi bozuluyor?

Ben bu arkadaşın panik atak sorunu olduğunu okudum sadece. Keşke buraya yazmasaymış bu olayı. Bol keseden atana Allah beterini vermesin inşallah. Duam budur ama kınayanın da başına gelir , iyi günler Sevgiler.
bol keseden atmak ne?
bu kadar savundugunuza gore sizde coxugunuzu dovuyuyorsunuz demek ki
keske var olmasa sizin gibi kadinlar

Bdv ye bakıyorumda biri çocuğu olsun diye dua ister biride küçük bebeği döver

Bugün vuran yarın da vurur demişsin aynısı senin ve oğlun için de geçerli. O çocuğun yaşamının temelleri ileri dönük psikolojik hayatı bu dönemlerde yatıyor. Aile de öyle ya da böyle şiddet var. Kendinize gelin

ha bu arada depresyondayım, cinnet geçirdim palavrasına da inanmadım.
o anda çocuğa vururken, sana tokat atan kocana neden vurmadın mesela?
hani cinnet anıysa madem, niye insan ayırıyorsun?
güçsüze gelince pat küt, güçlüye gelince ühü ühü.

o anda gerçekten cinnet geçirsen kocana da vururdun. yemedi çünkü.
çocuğa gücün yettiği için ona vurdun.

hic ugrasma belli ki cani istedikce cocugunu dovuyor baska hicbir aciklamasi olamaz bunun
konu sahibi uzerinden kendi vicdanini rahatlatmak istiyor

adam hakli DEGIL...
sen daha haksizsin
anneler de sinirlenir ofkelenir tabi ki cinnet gecirmek neyin nesi ?!
su hayatta insanlari ne derdi var da cinnet gecirmiyor sabrediyor sana noluyo !
kendine gel diye soyluyorum..
anne olamayan bi cok aday senin durumunda olmak icin ne kadar caba sarf ediyor biliyo musun sen ?! onlardan biri de benim...o ayri..
sen bebegine vurmussun iki kere evi dagitmissin adam da o esnada korkmus demekki senin o haline oyle yanlis bi tepki vermis..
ben de dusunuyorum ben de ayni seyi yapsam benim esim hele ki sinirli agzima ederdi tabi ki yanlis ama esinin bi daha yapcani sanmiyorum

Ben olayin sokunu atamadgm icin ne yazdigimin bile farkinda deglm
Ben evladimi evirib cevirib dovmedm ona hic birsey firlatmaddm bobosuna ve eline vurdn asla siddetli vurmadm
Oglm ben bagirdigm icin korktu

umarım yaşlanınca, evladından bir terlik yediğinde bu yüce anlayışın değişmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…