- 15 Eylül 2017
- 92
- 90
- 3
- 34
Sen biliyon.Ya hanim efendi saçmalamayı ne kadar uzatacaksınız daha diye okuyorum; ama yok sonu gelmiyor.
Adam da kadını incitmemiş. Biraz ayağını kızartmış sadece. Çok şükür. O çocuğun psikolojisini yerle bir eden anneyi kahraman ettiniz ama sizde. Yazdıklarınızın mantığı böyle. Bu kadın kendini savunabilir, çeker gider en kötü ihtimal. O çocuk savunmasız, hiçbir şey yapamaz. Orada asıl ince çizgi.
Kadının bebeği stres topu etmeye hakkı varsa, adamın da kadını yapmaya hakkı olur.
Aynen çok normal herkes terlik fırlatmalıSize normal geliyor o yuzden
Siz herseyi cok guzel edinmissiniz bize gerek kalmamis ne yazikki sizin gibi insanlar anne oluyorOkuma alışkanlığı edinin.
Yatıştırmaya çalışmış vurma demiş ama hanımefendi ikincisinide vurmuş eşinin kucağında eşi daha önce hiç vurmamış vursa insan belki hak verirBebeğin hiçbir suçu yok. Ama kadın zaten suçluluktan mı ölsün yoksa eşinin yaptığını düşüne düşüne kendini mi yesin ? Çocuğunu incitmiş mi hayır. Çok şükür. Bir iki eşyayı yere atmış, biraz bağırmış ve çocuğuna sinirlenmiş. Sonuç olarak belki eşyalar kırılmış belki çocuğun totosu azıcık kızarmış ama kadının psikolojisini yerle bir eden adam şimdi de kahraman oldu işte. Hesap incedir ve hiçbir şey göründüğü gibi değildir. Kadın anne olmayı güçlü olmayı bilmeli ve asla yavrusunu incitmemeli kendini böyle kaybetmemeli. Ama bir adam da asla karısını bu hale getirmemeli. Bu hale gelen insan yatıştırılır çocuk ondan uzaklaştırılır. Ama vurmak neden zaten kırılmış iyice kırıklarının üzerinde tepinmek neden ?
Ne deseniz haklisiniz biliyorum cok hatalym ama ben su an esimn bana uyguladigi siddete sessiz kalrsam yarn iki gun sonra bir kavgamizda devami gelecek o zaman ne yabacagim beki
hanimefendi kadin tokat yiyince psikolojisi bozuluyor , cocuk dayak yiyince nesi bozuluyor?Bebeğin hiçbir suçu yok. Ama kadın zaten suçluluktan mı ölsün yoksa eşinin yaptığını düşüne düşüne kendini mi yesin ? Çocuğunu incitmiş mi hayır. Çok şükür. Bir iki eşyayı yere atmış, biraz bağırmış ve çocuğuna sinirlenmiş. Sonuç olarak belki eşyalar kırılmış belki çocuğun totosu azıcık kızarmış ama kadının psikolojisini yerle bir eden adam şimdi de kahraman oldu işte. Hesap incedir ve hiçbir şey göründüğü gibi değildir. Kadın anne olmayı güçlü olmayı bilmeli ve asla yavrusunu incitmemeli kendini böyle kaybetmemeli. Ama bir adam da asla karısını bu hale getirmemeli. Bu hale gelen insan yatıştırılır çocuk ondan uzaklaştırılır. Ama vurmak neden zaten kırılmış iyice kırıklarının üzerinde tepinmek neden ?
bol keseden atmak ne?Ben bu arkadaşın panik atak sorunu olduğunu okudum sadece. Keşke buraya yazmasaymış bu olayı. Bol keseden atana Allah beterini vermesin inşallah. Duam budur ama kınayanın da başına gelir , iyi günler Sevgiler.
hic ugrasma belli ki cani istedikce cocugunu dovuyor baska hicbir aciklamasi olamaz bununYa hanim efendi saçmalamayı ne kadar uzatacaksınız daha diye okuyorum; ama yok sonu gelmiyor.
Adam da kadını incitmemiş. Biraz ayağını kızartmış sadece. Çok şükür. O çocuğun psikolojisini yerle bir eden anneyi kahraman ettiniz ama sizde. Yazdıklarınızın mantığı böyle. Bu kadın kendini savunabilir, çeker gider en kötü ihtimal. O çocuk savunmasız, hiçbir şey yapamaz. Orada asıl ince çizgi.
Kadının bebeği stres topu etmeye hakkı varsa, adamın da kadını yapmaya hakkı olur.
umarım yaşlanınca, evladından bir terlik yediğinde bu yüce anlayışın değişmez.Sinir krizi geçirmesi bahanesi değil zaten. Ama herkes annesinden bir terlik de olsa yiyebilir. Kadın çocuğuna vurmuş çocuğu linç mi etmiş başka bir şey mi yapmış.Olayın şokundan belki de çok pişman olduğundan öyle bir anlatmış ki insanlar zavallı kadına yüklenmiş de yüklenmiş. Bir iki poposuna vurmuştur ki kimseyi ilgilendirmez vursa da yavrusuna kıysa da o annesi. Yapsın mı yapmasın tabi ki ama kimse bol keseden konuşmasın Allah başınıza öyle bir evlat verir ki beterini yaparken bulursunuz kendinizi. Kınamayın. Bu durumda bir kadına tokat atılmaz. Olgun olsun efendi olsun karısına nefes aldırsın o da iyi bir anne olur bütün gücüyle.
Çocuğunun da senin gözünü korkutma şansı olsaydı keşke :/Ne deseniz haklisiniz biliyorum cok hatalym ama ben su an esimn bana uyguladigi siddete sessiz kalrsam yarn iki gun sonra bir kavgamizda devami gelecek o zaman ne yabacagim beki
çünkü o kadar gözün dönmüş ki kocan tokatla kendine getirmiş seni.Evirib cevirib dovmusum gibi yorumlar geldi daha cok kahroldum
evet. e anca yani. cocuga vurcak kadar gozun donduyse anca kendine getirirbacagima tekmeyle vurmasida mi kendime geleym diye ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?