Eşim bana tokat attı...

ketniss

Herkesin hayatına kimse karışamaz
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
1.143
1.015
333
38
merhaba hanımlar aranıza yeni katıldım... ve en büyük sebebim dertleşicek kimsem olmaması bu yüzden katıldım ben 23 yaşındayım 1 yaşında 1 kızım var ... 17 şubatta 3. yılımızı dolduracağımız çok mutlu huzurlu bir evliliğimiz var... vardı... ta ki eşim pazar günü bana ardarda 3 tokat atana kadar ... tartışıyorduk saçma sapan sebeplerden dolayı... genel sebepler kaynana görümce vs. karşılıklı haklı haksız yönlerimiz olabilir ama bu ona bana tokat atma hakkını vermez... ne yapacağımı bilmiyorum bekarken asla derdim bana el kaldırıcak adamın bir daha yüzüne bakmam... ama iş öyle değil işte... ailem istemedi eşimi ailesi yüzünden ben çok istedim annem-babam ne halin varsa gör demeye getirdiler... eşimi çok seviyorlar aralarındaki iletişim çok iyi ama ailesi yüzünden her neyse yani ailemin evine dönmem mümkün değil hani aklı başına gelsin biraz gözünü korkutayım desem bile gidecek yerim yok... bunu eşime hiç söylemedim tabi vurduktan yarım saat sonra çok pişman oldu yalvardı ağladı resmen ayaklarıma kapandı ben kızımı aldım gidicem diye nereye gidiceksem artık kapıyı kilitledi gitmemem için sen işe gidince gidicem dedim not yazıp başucuma koymuş ne olur bana bir fırsat ver en azından bir kez yüzyüze konuşalım beni bir kerecik dinle diye dün akşama kadar mesajlar atıyor arıyor telefonu açmıyorum mesajlarada cevap vermiyorum ama onu affedebileceğimi sanmıyorum ona öyle büyük bir aşkla bağlıydımki onunn için ailemi hiçe saydım oysa bana evlilik yıldönümümüze 3 gün kala bunları yaptı bana fikir verin lütfen dün kandil diye ikimizde orucluyduk akşam gelmiş elinde çiçekler ve bir kalp şekline pasta hiç yüzüne bile bakmadım çiçeği bana uzattı elinden almadım bile gittim yemek hazırladım dua etsinki oruçluydu ... eger oruçlu olmasaydı 1 bardak su bile vermesdim

Son düzenleyen: Moderatör:
şiddet gerçekten kabul edilebilir birşey değil.
ama gidicek yerim yok diyorsunuz ve eşinizde pişmanmış.
en iyisi biraz daha burnunu sürtmek.biraz daha konuşmayın onunla.
yapabileceğiniz en iyi ders bu heralde şu halde.

Çalışmıyorsun heralde. Gidecek yerin olsa git diyeceğim ama durumun çok zor. Büyük konuşmamak lazım ama böyle birşeyi sindirmek kolay değil.

Bütün bunları yaparken bir yaşında ki kızınız olanları gördü mü?

hayır kızım uyuyordu asla kızımın önünde tartışmam... ben sürekli kavga eden bir anne babanın çocuklarıyım ne kadar etkilendiğimi çok iyi biliyorum o yüzden ikimizde kızımızın yanında en ufak bir tartışmaya bile girmeyiz

canım bir daha böyle bişe olursa hemen polisi ara, darp raporu al, senin bi yere gitmen gerekmesin, kocanı even uzaklaştırsınlar.aklı başına gelir mi gelmez mi bilmem, bi kere yapan bi daha yapar bence.en ufak çıkış yapmanı bekler. alıştı artık bi kere. öyle yanlışlıkla falan vurma değil bu.3 kere üst üste geçirmiş ayı.kusura bakma canım çok kızdım.gücü sana mı yetmiş. allah hiç birimizin başına gelmesin. ama senin gibi bi tanıdığımız, işi gücü olan bi bayan, iki üç kere tekrarlayınca bu durum, polis çağırmış. rapor almış,adamı evden 6 ay uzaklaştırmışlar. şimdi barışmışlar ama kadın hep tetikte.
yine bi başka tanıdığımızın kocasına eşini dövmekten hapis cezası verdiler 3 ay yattı o ayıcık da.

anladığım kadarı ile gitmeye gönlün razı değil, bari tavrını net koy ortaya, çocuğum için sana bir şans veriyorum ama ikincisi asla olmaz bunun de ....tabii hemen de değil, biraz burnu sürtsün....senin çektiğin acıyı hissetsin, gururunun ne kadar kırıldığını anlasın.ve lütfen ikinci bir kez böyle bir durumla karşılaşırsan yapman gerekeni yap

Yapacak pek bişiy yok maalesef...
Gidecek yerim yok dedikten sonra kilitleniyorum..
Umarım eşiniz hatasını tekrar etmez!

Sırf sen ona mecbursun diye eşinin sana tokat atabilmesi çok ama çok üzücü...
Bunu ona hissetirme .. gidebileceğini sansın..
Umarım herşey düzelir...

anladığım kadarı ile gitmeye gönlün razı değil, bari tavrını net koy ortaya, çocuğum için sana bir şans veriyorum ama ikincisi asla olmaz bunun de ....tabii hemen de değil, biraz burnu sürtsün....senin çektiğin acıyı hissetsin, gururunun ne kadar kırıldığını anlasın.ve lütfen ikinci bir kez böyle bir durumla karşılaşırsan yapman gerekeni yap

yapmam gerekenleri keşke yapabilme imkanım olsa gitmeye gönlüm nasıl razı olmasınki bunu yaşamayan anlayamaz diye düşünüyorum 1 yaşında bir çocuk ve işi olmayan anne ve kimsem yok inanın gerçekten ailemin evine dönemem çünkü kabul etmezler çok iyi biliyorum hatta annemin ilk sözü kendin yaptın şimdide çek iyi oldu sana diyecek eminim...

yapmam gerekenleri keşke yapabilme imkanım olsa gitmeye gönlüm nasıl razı olmasınki bunu yaşamayan anlayamaz diye düşünüyorum 1 yaşında bir çocuk ve işi olmayan anne ve kimsem yok inanın gerçekten ailemin evine dönemem çünkü kabul etmezler çok iyi biliyorum hatta annemin ilk sözü kendin yaptın şimdide çek iyi oldu sana diyecek eminim...

bu mantık benı sınır edıyor ne demek ya kendın yaptın kendın cek cok uzucu bır sey bu canım allah yardımcın olsun sen bıraz daha burnunu surt onun asırıya kacmamak kaydıyla eger cok sevıyorsa tekrar etmez zaten esının aılesıyle arana sevıye koy cok gıdıp gelme kotulugu dokunuyosa :)senı anlıyorum canım ınan :(

üzülme, Allah yardımcın olsun zor bir durum gerçekten... ama eşinin pişman olması bana göre bir ümit senin açından...belki gerçekten istem dışı oldu ( şiddetin mazereti olmaz gerçi ama ).....bir müddet serin davran ( zaten aksi bir durum içinden gelmez eminim ) .......ve mümkün olduğunca konuşmaya başladığınız zaman da havadan sudan mevzular konuş, tartışma ortamı yaratmamaya çalış...

bu mantık benı sınır edıyor ne demek ya kendın yaptın kendın cek cok uzucu bır sey bu canım allah yardımcın olsun sen bıraz daha burnunu surt onun asırıya kacmamak kaydıyla eger cok sevıyorsa tekrar etmez zaten esının aılesıyle arana sevıye koy cok gıdıp gelme kotulugu dokunuyosa :)senı anlıyorum canım ınan :(
evet çok haklısınız bende gerçekten çok sinir oluyorum ailemin bu tutumuna ama ne yaptıysam ne kadar anlattıysam fayda etmedi onlara bir keresinde anneme görümcemle tartıştıgımı anlattım sadece dertleşmek içindi içimi dökmek içindi annem ya ondan işte ... bana dediği kendin ettin kendin buldun oldu ben ondan bişey yapmasını istemedimki sadece beni dinlemesi yeterdi bana

üzülme, Allah yardımcın olsun zor bir durum gerçekten... ama eşinin pişman olması bana göre bir ümit senin açından...belki gerçekten istem dışı oldu ( şiddetin mazereti olmaz gerçi ama ).....bir müddet serin davran ( zaten aksi bir durum içinden gelmez eminim ) .......ve mümkün olduğunca konuşmaya başladığınız zaman da havadan sudan mevzular konuş, tartışma ortamı yaratmamaya çalış...

amin sağolun Allah hepimizin yardımcısı olur inşallah ...
onunda söylediği sözde sinirle elinde olmadan kendini kaybetmişte istemeyerek olmuş ama ben inanmıyorum ona istemeyen adam hadi olmadı o bile yanlış ama 1 tokat atsa hadi istemedi diyelim ardarda 3 tokat attı dünde gelmiş yanagıma boynuma bakıp ben nasıl bir hayvanımki bu güzl yüzüne böyle bir iz bıraktım dedi merak etme dedim o geçer 2 güne kalmaz geçer sen asıl içimde bıraktıgın izleri düşün

ailene hiç mi söylemedin yani, bence söylemelisin, çocuklarının risk altında olduğunu bilmeliler, yok öyle kendin ettin kendin çek

bencede tavır yaptığını kırıldığını biraz daha belli et..uzat,madem gidecek yerin yok.burnunu sürtebildiğin kadar sürt..aklı başına gelsin.

Kiyamam sana ben. Annene tokat atti desen yine de ayni seyleri mi soyler diyorsun? Anne bu yaa.. Benim arkadasimin basina geldi boyle bir sey ustelik kocasi avusturyali. Dudagini patlatmis arkadasimin. Ben o zaman cok celallendim ama arkadasim oturmayi tercih etti. Simdi adamin muhtesem davrandigini soyluyor. Belki de bir daha yapmaz (her ne kadar icimden bir yapan bir daha yapar diye geciyorsa da)

ailene hiç mi söylemedin yani, bence söylemelisin, çocuklarının risk altında olduğunu bilmeliler, yok öyle kendin ettin kendin çek

desem ne olucakki onların mantıgı kocan severde döverde gittiğim zaman bana bi tokatla hemen baba evinemi geldin diycekler gerçekten duyacağım sözleri çok iyi biliyorum ben dediğim gibi benim ailemde dertleşebileceğim anlatabileceğim beni anlayacak bana hak verecek kimse yok hatta annem kesin bana diycekki sen bişey yaptınki bu adam sana 3 tokatıda ardarda attı ne yaptın söyle bakıym

bana biraz mevzu gidecek yerin olmamasından ziyade gitmek istemediğinden kaynaklanıyor gibime geliyor.

belliki eşini seviyorsun.eğer başka sorunlarınız yoksa mutlu bir aileyseniz durumu kurtarmaya çalışabilirsin

gerçi sorununuz yokkende niye böyle davranıyor oda kabul edilebilir bir şey değil.elbette çok kolay affedilecek birşey değil bu.

Kiyamam sana ben. Annene tokat atti desen yine de ayni seyleri mi soyler diyorsun? Anne bu yaa.. Benim arkadasimin basina geldi boyle bir sey ustelik kocasi avusturyali. Dudagini patlatmis arkadasimin. Ben o zaman cok celallendim ama arkadasim oturmayi tercih etti. Simdi adamin muhtesem davrandigini soyluyor. Belki de bir daha yapmaz (her ne kadar icimden bir yapan bir daha yapar diye geciyorsa da)

malesef annem aynı şeyleri söyleyecek eminim... evet anne ama o annenin ben birgün bana candan sarıldıgını bilmem hep bir mesafeliydi bize karşı biz ne kadar sarılp öpnek istediysek o okadr uzak durdu ben ailemi bazen ayda 1 bazen iki ayda 1 görüyorum o zaman bile sarılmaz bile hoşgeldin kızım diye yalandan yanağını yanağıma değdirir

Back
X