kusura bakmayın ama bu annenizin yaptığı kocanızın yaptığının kat kat daha kötüsü...
hadi o el oğlu vurdu diyelim annenizin yaptığı ne ?
kendi canından kanından bi insana bunlar denir mi ?
bence siz önce annenizden boşanın.
kocanız yaptığından pişman en azından. gerçi kavganızın nedeni de önemli. uyduruk bişeyden çıktıysa kavga eşinizin yaptığı kesinlikle ayıp . ama annenizden daha iyi birisi olduğu kesin.
annenize eşinizden daha çok sinirlendim ben. bu kadar acımasızlık olabilir mi yaa...
eğer eşiniz daha önce böyle bir şeye girişmediyse bu ilkse affetmeye çalışacağınızı söyleyin ama bunun zaman alacağını söyleyin.
dediğinize göre çok pişman.
bence siz eşinize sıkı sıkı sarılın .
bırakın istediğini yapsın hiç bi şeyine karışmayın inanın o zaman aranızda kavga çıkmayacaktır. kadın erkek arasındaki kavgalar hep ya erkeğin ailesiyle ilgili konularda çıkıyor yada onun gelip gitmesine karışılmasından kaynaklanıyor. nerdeydin naptın neden yaptın neden bana sormadın gibi kelimelerle başlıyor kavgalar. dediğim gibi bırakın istediğini yapsın. o zaman herşeyi kendiliğinden gelip o size anlatacaktır.
ufak sebeblerle eşinizle tartışmayın o zaman hayat daha güzel olacak.
bu anneye bunca yıl katlandıysanız eşinizin yaptığı ufak tefek şeyler sizin kavga konunuz olmasın.
kızınızı güzel ve mutlu bir yuvada büyütmek bence herşeyden önemli...
eşinizi affedin ama birdaha olursa böyle olmayacağını ona bi şekilde anlatın kafasına bunu kazısın !!!
mutlu günler dilerim