Esim bana tokat atti :(((

Tamam arkadaslar ,tavsiyeniz uzere biraz bekleyecegim.Bu bir ay surer her halde,cunki esimi taniyorum.Peki bir sey daha sorayim.Esim eger sonuda pisman olmadigini,bunu hakettigimi soylerse,o zaman nolucak?O zaman ne yapmam gerek sizce?

Tamam arkadaslar ,tavsiyeniz uzere biraz bekleyecegim.Bu bir ay surer her halde,cunki esimi taniyorum.Peki bir sey daha sorayim.Esim eger sonuda pisman olmadigini,bunu hakettigimi soylerse,o zaman nolucak?O zaman ne yapmam gerek sizce?

konuyu uzatma bence ve ters hareketler sergileme derim , sen ters bi sekılde davranmaya devam edersen haketmişsin der ben ce onun pişman olcag sekilde davrano kendiliğinden pişman olsun

psıkologa gtme sansınz var mı ben bazen çözemedgm sorunlar ıcın tek seanslk gdyrm ve çok güzel öneriler fikirler alıyorum..

eşinzii tam tanımadgmz ıcın söyledgmz bırsey ters tepıp daha da cıkmaza sokablr sıızı..

1 gununuzu ayırın gdın bır danısın derım... hatasını nasıl anlatacagnızı da bulmus olursnz

canım bu durum ikimizde tokat attık ödeştik tamam bitti denilecek bişey değil ki, önce atan o. ve sen refleksle attın. kendini suçlama.
bunu bende yaşadım ama eşim pişmanlığından ağladı dizimin dibinde. yoksa asla affetmez şans vermezdim. ama senin iki çocuğun ve sorumlulukların var. eşine bi şans verebilirsin. ikinci kez bunu yapmayacaktır.eğer yaparsa o zaman deki bunu alışkanlık edindi... ve boşanmayı düşünürsün. şimdi şans ver diyorum. lakin yüz verme lütfen...

Waaauuuuu.... Kimi yorumlara baka kaldim vallah, hatta coguna.... Bir kadin tokat yiyor,refleks olarak oda atinca,adam iki tane daha patlatiyor hizini alamayip ve genel yorumlar cok abartiyosunuz, yani cekinilmese haketmissin arkadasim hatta sana tekme tokat girismedigine dua et dencek... Yok yaaa gercekten anlamiyorum... Tamam tartisma uzamis,arkadasda esinin üstüne cok gitmis ama bunun karsiligi tokatmi olmali? Ve herkes cok uzatmissin ne gerek var demiste, sanki hepimiz bi tartisma baslayinca "askim suan cok sinirliyiz ben en iyisi odadan cikayim sonra sakin konusalim" diyoruz yada o anda mantikli davrana biliyozda arkadasa cok abartmissin diye biliyoz... Maalesef bazen insan kendini tutamiyor, ama bu tokat yemegi hak etmek degilir... Bide madallah Kk da nekadar cok örnek anne babalar var, sastim kaldim, kimse cocuklarinin önünde kavga etmek istemez, ama bazende bunu önleyemeyiz, sanki burdakilerin hicbiri cocuklarinin önünde ses yükseltmemis bravo vallah...Durumunuza üzüldüm, bosan demesi kolay, bi yuva bozmak hem kolay degil hemde hos degil... Insallah size göstermesede icinden pismandirda ve bidaha tekrarlamaz...
Ben olsam yapcagim belli ama herkesin karakteri, yasam sartlari ve esinin karakteri farkli... Bisey yapmayip sinersenizde gerisi gelir...
Napabilirsiniz bilemedim imkanlariniz kisitli, aslinda bilac gun evden cocuklarinizla uzaklasmak onun haberi olmadan yada sadece gittiginizi bildirerek iyi olurdu ama esinizi siz taniyosunuz ters tepkide yapabilir... Insallah hatsini en kisa zamanda anlar ve huzur yuvaniza girer...allah yardimciniz olsun....

Sende tokat attigindan sonrami esin? Helal olsun be,boyle ese.Benimkinin umrunda digil.

Canim,ben burda yalnizim,gidecek hic bir yerim yok

Canim,benim kocam oldur psikologa gitmez,boyle seyleri sevmez. Boyle seyleri hep abarti zanneder.

siz gidin dye demstm:) tek başınıza eşimle böyle birşey yaşadık ne yapsam nasıl davransam dogru olur dersn hem ıcındekılkerıde dokersın oına gore sana secenek sunar dye demıstm...

Sende tokat attigindan sonrami esin? Helal olsun be,boyle ese.Benimkinin umrunda digil.

canım ben ona tokat atmadım. karşısında ağır konuştum. ne olursa olsun kimse haketmez ne tokadı ne itelemeyi...

herkesin karakteri aynı değil belki içinde pişmandır ama erkeklik malum kendinden taviz vermeyebilir. sana boşan diyemez kimse. sadece sende incindiğini arkaya atma. zaman, aklını ve gönlünü bir noktada buluşturacaktır. Allah yardımcın olsun.

siz gidin dye demstm:) tek başınıza eşimle böyle birşey yaşadık ne yapsam nasıl davransam dogru olur dersn hem ıcındekılkerıde dokersın oına gore sana secenek sunar dye demıstm...

Yabanci ulkedeyim canim,dil bilgim yok,henuz arabamda yok,dolayisiyla gidemem ((((((( Yoksa,ben cok olumlu bakarim psikolog olayina.

Inshallah canim. O kendince cozum bulmus,karin sana karsi gelirse tokati at hemencecik sussun.Onun icin cok kolay bir cozum galiba.

Dun aksam evi susledim,kendim de suslendim.Kizim cok mutlu oldu susleri gorunce,evimiz cok guzel olmus anne dedi.Esim isden geldi,hep beraber yemeye oturduk.Bir kez goz-goze geldik,bana baka kalmisdi.Ben gorunce,hemen kenara bakti.Bazi komik seylere guluyor ve benimde gulmemi saglamaya calisiyordu.Eskiden tartisip konusmadigimiz zamanlar uyguladigi bakti bu.Boylece ben de kendimi tutamayip guluyordum ve aramiz yumusuyordu.Ama bu defa taviz vermedigim,hatta eskiden olsa donup neye guldugune bakardim,simdi hic bakmadim bile.Cok ugrasdi gulmem icin ama gulmedim ben.Tabii cocuklarla, mutluymusum gibi davranmaya calistim.Işe yemekde koymadim,buzdolabindan kendisi goturdu,Aksam geldiginde yemegini de karsisina koymayacagim.Her halde neti yine kapatir,bana inat olsun diye,o yuzden uzun bir sure burada bir sey yazmazsan,bilinki,bu sebepten dolayi foruma giremiyorum.

Eşinizle aranız düzelir yakında.Ama böyle bir sorunu iyice açıklığa kavuşturmadan yola devam etmeyin bence.Yani iki gün sonra gülümsenir şu olur bu olur barışılır.Ama önemli olan bu değil eşinizle bu olaydan çıkartmanzı gereken sonuçlar var, bir daha yapılmaması gereken şeyler.Maalesef ben de ilk msj. okurken size de çok kızdım.Eşiniz eğer oyuncak konusundaki ısrarcı tutumunu, çocuğun gözünde lafı dinlenmeyen, önemsenmeyen baba rolüne düşürme beni diye açıklasaydı ben de arkasında olurdum.Eninde sonunda benim dediğimi kabul edeceksin gibi bir tutumu ise tanımıyorum ben.Yani kısaca sizin de kendinizi eleştirmeniz gereken yerler var.O anda çocuğun oyuncağı alması-almaması, uyuması gibi durumlardan başka, hayata dair küçük kafasının algılayacağı bir çok daha önemli konu varmış.Her şeyi ısrar ederek elde edbilir miyim-annemi babama şikayet etmeye hakkım var mı-bizim evde tek bir karar mekanizması mı var annem ya da babam mı son sözü söylüyor- annemle babam uzlaşabiliyor ve kararları ortak verebiliyorlar mı...gibi.Dilerim bir daha böyle şeyler yaşanmaz...

Az once isten geldi. Onune yemek koymadim,durup kendisi gotursun istedim.Biraz bekledi,sonrada kizima bana duyurmak icin kizim ben yarin aksam iste kalicam,hatta iki gun kalicam eve donmuycem dedi.Bana inat olarak. Ne yapicagimi sasirdim,ben ona ders vermeye calisirken o isi dahada yokusa suruyor.Sonra cay yaptigimda ona da koydum.Cunki aksamlari isi yokusa surmesini istemiyorum.Neden baska kocalar gibi benim kocam da pismanim,affet beni demiyor da,kendisini magdur gibi apariyor,neden?

cnm merak etme bütün erkekler pişmanım demez yazılarını okuyunca biran kendimi buldum satırlarda.. Benim eşimde vicdan yapsada belli etmez pişman olsada pişmanım demez bi keresinde bana başkalarının yanında ağır konuştu ve ben ne yüzüne baktım,ne sofrasını kurdum nede aynı yatakda yattım 1 hafta evde ölü sessizliği oldu ve eminimki 1 yılda sürerdi bu sonra ben dayanmadım (en büyük zaafımda küs kalamam kimse ile ) bir özür bekliyorum çokmu şey istiyorum deyip mutfağa geçtim gelip sarıldı ayaklarıma kapandı özürler diledi o laflar ağzımdan nasıl çıktı bilmiyorum başımdan kaynar sular döküldü resmen dedi.. Neyse ben buna seni affettiğimi sanma sadece küslüğü bitiriyorum dedim sabah mesaj üstüne mesaj akşamda çiçekle geldi eve :)) ve üzerinden 2 yıl geçti aynı hatayı asla tekrarlamadı.. malesef yapıları böyle tekeden sırf keçigiller diye süt vermesini beklememek lazım derler ya onun gibi. Tavrını koy ama kırgınlığınıda belli et.. El kaldırırsan boşanırım cümleisni bende söylemişimdir eşime herkes yargılamış ama kusura bakmasın kimse bu pat diye söylenen bi söz değilki konu arası geçen bir cümle ve eşe dayak konusunda ne kadar katı olduğunu göstermek içindir.. Lafıın yemediğini göstermek için bende sana tokat attığım için bu seferlik gitmedim diyebilirsin :)) Eşimin şiddeti yoktur bende ama emin ol bir çoğu senin gibi davranırdı o anki sinir refleks ve olaylarını gelişimi istenmeyen noktaya getirebliyor olayları..

Senin esin sen sofra kurmadigin zaman aksamlar eve gelmemekle seni tehdit etmedi,benimki gibi. Ayaklarima kapandi diyorsun ya, benim kocam asla boyle bir sey yapmaz. Bunun icin ben icten dilenmis bir ozure ve bir daha tekrarlanmayacagi sozune bile raziyim. Ona,senden bir ozur bekliyorum desam ya once bana karsi geldiginde icin sen ozur dile diyecek,yada beni bunu yapmaya sen zorladin diyecektir.

cnm eşini en iyi sen tanıyorsun ama benm eşim ile çok benziyorlar.. Benim eşimde bazen o kadr çok sinir bozucu olabliyor ki .. Bi kaç gün kırgınlığını belli et.. Ben aynı durumda olsam (ki oldum benzer şekilde ) bana eşim evi terkedeceğim dese umrumda olmaz hatta adamı bi kere ben evden kovdum çarşıya gittiğinde arayp affettim gel dedim gelmem dedi kızgın bi şekilde bak karışmam gelmezsen yapacağımı bilirim deidm geldi :)) yani eşini sen tanıyorsun ona göre davran derim ben eğer sende küslüğü sevmiyorsan bir özür bekliyorum çok mu diyebilirsin sana atacak olursa suçu ilk tokat atan sendin falan dersin ama böyle anlattığım gibi sade değil .. Çocuklar içinde çok uzatmamk gerek aslında ama eşine anlatmalısın kırgınlığını..

senin adina uzuldum.... olmamasi gereken seyler olmus ama sende
karsiligini wermissin... konunu tam okumadim...
bence ozur dilemesini fazla bekleme zorlama arkadasim...
bazen.o da anlamsizlasabiliyo... benimki de el kaldirmisti...
cok pisman oldu resmen agladi ama bi kac sene sonra yaptigini
unuttu yine yapti... :-((( kabul edilemez bisey ama kendini
fazla yipratma derim sabret esin gelir senin gonlunu alir...
ozurunu kabul et ama konustugunuzda tawrini kesin belli et...
bi daha hic bi kadina yapilmamasi dilegiyle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…