Esim bana tokat atti :(((

Eşinin sorunu bir kere senin yasakladıgın bir şeyi kızına izin vermesi. Sen inatlaşmakta sonuna kadar haklısın. Çünkü böyle yalvarıp yakarmakla çocuk istediğini elde edeceğini düşünür ya da senin izin vermediğim şeyi babadan beklemeye başlar her zaman. kötü anne sen iyi baba da o olucak. ne ala memleket. Eşinle çocuklarla karşı aynı kararılıkta olmalısınız. Çocuk birinin daha yumuşak oldugunu görünce bunu su istimal ediyor.

alttan alacak bir durumun yokmuş bence. Çok haklısın.

Çocukların seslerinizi duyması hiç hoş olmamış. Belki eşini çaktırmadan odadan çıkarıp kendi odanızda sessizce uyarabilirdin. Eğer oyuncaga izin verilecekse de ortak bir karar gibi sunulmalıydı bu çocuga.. Çocugun piskolojisi bozulacaksa eşin senin kurallarını çiğnediğinde daha çok bozulur eminim.

Tokat atarak üste çıkmaya çalışması adice olmuş. Her türk erkeği gibi diyelim.

Boşanma tabi ki. Ama sakinleşince bu meseleyi eşine bu şekilde izah edersen güzel olur.

Benim soylemek istedigimde zaten bu.Gel de bunu esime anlat.

keşke kızının elinden oyuncağı almayıp eşine ozaman bugün sen uyutucaksın diyip odadan çıkıp direkt yatmaya gitseydin. ama eşin karıştığı için bunu diyorum. yoksa oyuncağı vermemen bence mantıklı. bence konuşma eşinle özür dileyene kadar.

Her kime attıysanız o lafı atarken kimseyi kafana takma denmez.
Ne demek bu.
Herkes burada iyi ya da kötü yorumunu yapar.
Zaten konusahibi de dediğinizi yapıyor.
Hatalı bulunan davranışlarını değil de kendini haklı bulanlara nazik davranıyor.
Herneyse.
Kim ne isterse yapsın.
Benim tek üzüldüğüm çocuklar.
Şahit oldukları.
Konusahibinin bana dediği gibi çocuk onun. İstediğin yapar.

Sabaha kadar kotukta aglayip,oylece uyuya dalmisim.Sabah esim ise gitmek uzere uyandi,salonda gezinirken bende uyandim ve dun olanlari hatirlayip aglamaya basladim.Esim umursamadi bile.Belliki,pisman bile digil. (((( Aksam basim agridigi icin ilac almisdim, sabah uyandigimdada yine basim cok kotu agriyordu,onun icinde yine ilac aldim.(ilac koltugumun basinda duruyordu).Esim ilac aldigimi gordu, gelib ilac kutusunu kontrol etti,ne ilaci diye,sonra goturduyu yere koydu ve ise gitti. Cok kotuyum,dogum gunu icin hic halim yok.Yataktan kalkmak istemiyorum. Kafam catliyor. Oysa o kadar hevesliydimki kizimin dogum gunu icin. Uyumadan once "nolur tum bunlar ruya olsun" dedim,ama degilmis. ((((((((((((

Son düzenleme:

Beni cok iyi anliyorsun.

herşey neysede bence bugün kızının dogum gününü kutlaman lazım
çocugun suçu ne canım ya
eşine mesaj çek akşama kızınıza hediye alsın
sizde bişeyler hazırlayın kızınız mumu üflesin
siz gene eşinle konuşmamaya devam edin pişman olana kadar

canim, oyle yapsam bile ilgilenmezdiki,cocuklarla.Sabah erkenden ise gidicem deyib uyurdu,cocuklarin sesinden uyuyamazsa da benimle tartisirdi yine git cocuklari uyut diye. ((((

Son düzenleme:

Ben herkese nazik davranmaya calisiyorum.Ama siz bana kalkip da "bencil" derseniz,bende nazik davranamam ,kusura bakma.Yalnis yaptigim seyleri bende biliyorum,esime hep cocuklarin onunde kavga etmeyelim diyorum,ama olmuyor iste,insani cileden cikariyor.Tabikide,yalnisimi -dogrularimi soyliyceksiniz,ama biraz daha nazik olursaniz sevinirim.Sonucta niyetim dertlesmek.

Canim kizimin hediyesini onceden aldik,her seyi hazir.Benim yemek yapmam ve evi suslemem falan gerekiyor,ama hic halim yok.Yemegi bir sekilde hallederim de, evi falan suslemek icin hic havamda digilim,oysa kizim susleri gormusdu ve dogum gununde suslenecegini biliyordu, neden suslemedin derse ne derim? suslersem de,esim, "bunun keyfi yerinde,evi falan da suslemis baksana" diye dusunucek.Ne yapicagim?

burda bence önemli olan sizin tokat yemeniz değil bu olayların çocuklarınız önünde yaşanması (her ne kadar salonda oldu dediysende o çocuklar sizin seslerinizi duydu) ne kadarda güzel anne babasıznız siz böyle dayak yemene yanıyorsun şaşılacak iş doğrusu...
sizin asıl sorununuz bir yaş arayla evlat sahibi olmanız uğraşamam demişsiniz bal gibide uğraşacaksınız o çocuklar dünyaya gelmek istemediler isz getirdiniz seçme şansları yoktu onların ve ayrıcaçocuklar üzerinde sadece söz hakkı sizin değil eşinizinde çocukların isteklerini yapma gibi bir hakkı var bilmem farkındamısınız babalarından birşey rica etmişler ve eşiniz tamam demiş uzatmakla siz haksızsınız... ve keşke o minnacık yavrunun istediğini yerine getirseydiniz ne sizin gururunuz incinecekti ne de çocuklarınız böyle bir olaya şahit olacaklardı....

Keşke olaylar hiç bu noktaya gelmese ama olan olmuş artık.
Bende oğlumla ilgili tutumlarımız konusunda eşimle karşı karşıya geliyorum bazen.
Ama çocukların önünde tartışmamak, inatlaşmamak lazım.
Ortak hatanız bu, biriniz durmalıydınız.
Doğumgününü hakkıyla yapmaya çalışın ama eşinizle muhattap olmayın.
Tavrınızı sürdürün.
Eğer adım atan siz olursanız bunu sindirdiğinizi düşünecektir.
Ayrılmayı düşünmediğinize göre başka yapılacak birşey yok

Bosver onun dusuncesini hersey evlatlarimiz icin degil mi,yavrunun hevesini kirma onlarin bi gunahi yok onun mutluluguyla mutlu olcaksin gor.

o zaman evi kızından yardım isteyerek süsle
madem süsleride gördü onu bugün mutsuz etmeyin
eşinin ne düşündügü bence hiç önemli degil sonuçta sen kızın için süsleyeceksin evi eşin için degil
keyfin yerinde gibi çocukların yanında gözük ama çocuklar yatınca
suratını as eşinle konuşmamaya devam et
bu arada meleginin dogum günü kutlu olsun nice yaşlara

Tesekkur ederim canim,kizimin dogum gunu yarin. Nasil mutluymusum gibi davranayim,gozumun yasi durmuyorsa. ((((

Sonuçta hatalı olan ikinizde olduğuna göre, aranızda halen sonuçlanmadığı görülen bu inatlaşmanın ve de halen çocuklara yansıtılmaya devam edilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Yani eşiniz den ziyade çocuklar en azından evide süslemiş annemizin keyfi yerinde demekki bir sorun yok demesi daha önemli değilmi..Bırakın bu güç savaşını Çocuklarınıza ve onların mutluluklarına odaklanın Eşinizin sizin çok üzgün olduğunuzu anlaması için doğum günü iptaline ,gereksiz intihar gösterilerine ihtiyaç yok. Gözlerinizin içine baktığında o hüznü göremiyor ise gerisi önemli değil zaten..

ikinizin de birbirinizinden aşağı kalır tarafı olmamış ne yazık ki..

halbuki kavga anında biri susar biri söyler ..

evlilik fedakarlıksa bunu yapamamışsınız bu kavgada ve en kötüsü de çocuklarınızın bu ana şahit olması.

neyse en azından sızde bır tane vurmussunuz ellerınıze saglık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…