Eşim bana vuruyor

Önce dövüyor sonra gücümü vermedim mi diyor ne saçma ya nasil bi kafa bu boşanın bu adamdan yahu sizi öldürmesini mi bekliyorsunuz veya aynı şeyleri çocuğunuza da mı yapsın

Önce dövüyor sonra gücümü vermedim mi diyor ne saçma ya nasil bi kafa bu boşanın bu adamdan yahu sizi öldürmesini mi bekliyorsunuz veya aynı şeyleri çocuğunuza da mı yapsın
Evet bende zaten boşanmakta kararlıyım çocuğu uyutup bu akşam söylücem sadece sonradi için biraz çaresizim hayatimda ilk defa buyuk bir karar verecegim tedirginim biraz

Evet bende zaten boşanmakta kararlıyım çocuğu uyutup bu akşam söylücem sadece sonradi için biraz çaresizim hayatimda ilk defa buyuk bir karar verecegim tedirginim biraz
Allah büyüktür belki ilk başta zorlanacaksınız ama sonrasında inşallah herşey düzelir.Kades uygulamasını indirin ne yapacağı belli olmaz. Boşanmayı kabul etti diyelim nereye gideceksiniz

Şöyle ki haklısınız ve bende bir çare bulmak için çabaliyorum bu aksam konusacagim bosanmak istedigimi soylucem umarim iyi gecer bende sonra ne yapacagim bilmiyorum ama kizimi ve kendimi korumak istiyorum

Allah büyüktür belki ilk başta zorlanacaksınız ama sonrasında inşallah herşey düzelir.Kades uygulamasını indirin ne yapacağı belli olmaz. Boşanmayı kabul etti diyelim nereye gideceksiniz
Çok teşekkür ederim bende bilmiyorum beni ne bekliyorum zaten korkutan şey de bu beni ama hayirlisi kizimi korumak istiyorum kadesi indirdim bu arada yani işte kayıp olduğum konu o boşaninca nereye gidecegim ne yapacağım bilmiyorum herhalde devlete sığıncam

Çok teşekkür ederim cidden beni nedense mutlu etti yazdıklarınız sanki biri beni görmüş gibi lise mezunuyum 5 ay piskoloji sosyoloji okudum sonra evlendim esimin ailesi esim askerden gelince baski yapti acikcasi bende uvey babamla olan şiddet ve kavgadan bakmıştım kurtulurum sandım bir ateşten başka ateşe düştüğümü bilemedim ki ... aynen öyle kimsem yok ailem hep uzakta çevremdekiler dayan diyor ama biliyorum buna dayanmamam gerek kizim icin onu korumak için elimden geleni yapacağım cok cesur biri degilim ama sanki kizim bir güç veriyor bana dün akşam burda üye oldum ve yazdım çaresizlikten ağlaya ağlaya yazdım bir odada sanki kimsem yok sanki nefes alamiyor gibiydim ama bir çok mesaj okumak fikirlerimde beni destekledi acikcasi ve doğrusu ilkndefa birileri beni dinliyor kendimi ifade edebiliyorum ... çok sağolun bu yapıcı mesajınız için bir dayım var evlendiğimde bana küstü erken yaşta evlendiğim için bir onu ariycam yarin kabul ederse ona giderim belki bilmiyorum çoğu kişi boşan demiş zaten boşanmak istiyorum ama süreç nasıl olucak sonrası için nasil yapmaliyim işte onda kayıp hissediyorum ... güzel dileklerin için çok sağol Allah kalbine göre versin cidden inşallah sen hep güzelliklerle karşılaşırsın.

Çok teşekkür ederim bu fikirler için yarın dayım var bir tane onu ariycam kabul ederse ev bulup işe girene kadar onlarda kalip sonra kizimi bir krese yazdirmak istiyorum yoksa mecburen dediginizi yapacagim elimde çünkü ne bir meslek ne baska bir sey var

o değil de üvey babanız sizi döverken anneniz napıyordu
kaç yaşındasınız işiniz var mı
siz de anneniz de boşansanız anneniz çocuğa baksa siz çalışsanız kabul etmez mi
Annem bilmiyorum hep sustu Allah var ben dayak yemeyeyim diye çok araya girdi ama kendisi de hep sustu olur öyle dedi üvey babam 52 yaşında ve hala aynı teklif ettim ona aylar önce anne gel birlikte kaçalim birlikte yaşayalım kardeşimi de alırız dedim ama saçmalama sen bu kafadan çık falan diyor iste sen ne yapmaya çalışıyorsun diyor

Kesinlikle istemiyorum kizim için bunlari ve onu korumak için boşanma kararı aldim birazdan eşime de söylücem çok haklısınız darp raporu verirler mi bilmiyorum ki dünden kalan bir dudağım patlamış bide gözümün yan tarafı morarmış yeterli mi bilmiyorum hiç hayatimda yapmadığım şeyler olduğu için bilgisizim bu konuda kusura bakmayin...

Ona söyleme, kabul etmez ve yine döver eve kapatır telefonunu alır. Sessizce bir yol çiz sonra ayrıl.

Evet lise mezunuyum poskoloji sosyoliji okudum 5 ay sonra eşimin ailesi aileme baskı yaptı illa evelnsinler diye eşim askerden dönünce 1 sene nişanlı kaldık sonra evlendik durmadilar illa evlensin sonra okur dediler ama içimde elbette o okuma isteği hep var bende sandim ki şimdi uvey babamin siddetinden kurtulmak icin evlenirsem sonra okurum asla ama bir an bile boyle seyler yasacagimi bilemedim yoksa hayata evlenmezdim ki birde cocugum oldu ....zor benim için . Evet Burger king de çalışmıştım evliliğimizin ilk 3 ayı sonra gebelikle zor olur diye eşim çıkmamı istedi zaten sürekli sacma sapan kiskanclik yapip kavga ediyordu ... Dayim var bende onu düşündüm onu ariycam yarin bana küsmüştü erken evlendim diye inşallah o kapisini açarsa bende sifirdan kizimla kendime bir hayat inşaa ederim

Her seye ragmen esinizi seviyorsunuz. Uvey babaniz da size siddet uygulamis ama onu sevmiyorsunuz. Demek ki sizi doven birini sevmek akil kari bir is degil.

Ona söyleme, kabul etmez ve yine döver eve kapatır telefonunu alır. Sessizce bir yol çiz sonra ayrıl.
Korktuğum şey bu zaten daha önce de kavga eder etmez telefonumu aliyir kimliğimi aliyordu eve kapattığı da oluyordu ama napicam ki dayim kabul etmezse mecburen bir çözüm bulmam lazım gitmem lazım bu evden gözünde dün o öfkeyi gördüm

Canım benim ya çaresizliğini buradan okumayla bile hissediyor insan. Kapana kısılmiş hissediyosun ama değilsin sadece akillica bi rotaya ihtiyacin var. Eşin olcak hanzo neyden sinirleniyor deliriyorsa o durumlardan kaçmaya bak, onu evde idare etmen gereken biri olarak gör. Önceligin can güvenliği, duymazdan gel adami hesap sorma ne hali varsa görsün senden uzak dursun. Annende is yok belli ki o secenek eleniyor. Kocan çalismanada izin vermez bu yuzden annen disinda bi akrabandan yardim istemen lazim sonra iş ev ayarlarsin. Bastan baslamak zor ama imkansiz degil dayin kabul ederse yanina git bi ise gir para biriktirince esyali bi apart tutarsin zamanla olur her sey. Egerki bosanamam dersen bi cocuk daha yapma ücretsiz spiral taktirabilirsin + hap kullan cift koruma yöntemi kullanmalisin esine güvenme. Gozunu morartacak dudagini patlayacak kadar döven adamin elinde kalirsin olan yavruna olur akillica davran güçlü ol. Burada karsi gel şöyle yap böyle yap diyenlere bakma gözü dönerse elinde kalirsin sakin kalman plan yapman gerek

Öncelikle çok teşekkür ederim cidden zaman ayirip bu mesajı yazman bile çok iyi bu sebepten teşekkür ederim! Dediğin gibi ters davranamam yalnız değilim çünkü demin konuştuk başım ağrıdı resmen dayımı aradım yarin aricaktim allah razi olsun gel dedi bizde kalirsin dedi yarin gelip alacakmis esimle konustu iste biz sana boyle mi emanet ettik falan diye esim istemedi bosanmak dayimda iste gelsin o da sakinlessin terapiste gidersiniz fln deyince ikna oldu bende onayladim ama yapmicam yarina kadar kizimla kendimi koruycam esyalarimi hazirlicam bu gece yarindan sonra geri donmicem bu kadar ciddiye binmisken bu sefer kendi kararimi vermisken donmiycem dedigin gibi zor olacak en cesur en güçlü olmak gibi bir iddiam yok ama kizim için calisip hayatima bakicam .... umarim mahkeme kizimi bana verir bu da pesimi birakir inşallah dün boşanalim diyordu bugün ölümüne istemiyorum diyor neyse yinede sinirli biri daha farkli tepkiler bekliyordum ama tersine nolur guzelim yuvamizi yikma terapi görürürüz fln dedi tuhaftı

Size bir şey yapmasın? Öyle boşanmak istiyorum deyince?
Söyledim bende korktum ama tersine sanki birden yumuşadı tuhaf tepkiler verdi nolur bitirme falan işte terapiye gideriz diye dayımı aradım yarin gelip alacakmis beni sagolsun ben ama kararimi verdim teşekkür ederim belki buraya yazmak da beni cesaretlendirdi sürekli yanlış yaptigimi soyleyen insanlardan farkli herkes boşan dedi bu fikrimde beni cesaretlendirdi

Her seye ragmen esinizi seviyorsunuz. Uvey babaniz da size siddet uygulamis ama onu sevmiyorsunuz. Demek ki sizi doven birini sevmek akil kari bir is degil.
Eşimi sevmiyorum severek evlendiğimi anlatıyordum ama artık o yok

Konuştum tuhaf bir şekilde sakinleşti birden anlamadım bende işte yapma etme dedi terapiye gideriz güzelim fln dedi dayımı aradım yarin gelip beni alacak eşime de yalan söyledim kafami dinleyip geri gelirim terapi yapariz dedim ama bu evden bir çıkayım sonra dayimlarda kalirim calisirim once kizimi krese koyarim sonra ev tutarim hal edicem bir sekilde dayimin beni kabul etmesi ışık oldu birden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…