- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Hakkaten bi acayip.eşimde olsa bi özeli olmalı o ne öyle.Nasıl dayanıyorsunuz nasıl bir soru yahu sen düz duvara mı tırmaniyosun konu sahibi,bak hamilelik var lohusalık var hastalık var biz 2 güne bir yaparız ötesini bilmem denecek konu değil bu,adam robot mu,bide aranızda nasıl muhabbetler var öyle mastürbasyon yapmam yeminim var cevabını nasıl aldım bu muhabbet nasıl açıldı merak ettim
Ne güzel ödevmiş o öylene bileyim valla uyumak, uzun uzun çay içmek daha cazip geliyor. İlk baslarda vajinismustum ben, tedavi oldum hemen, o zaman 2 gunde bir odevdi ayyy bikmistik
2 3 gunde tahrik de olamam açikçasi, icimden gelmez =D
Bak işte senin ki sorunmuş canımMerhaba aranızda yeni üyeyim....valla ben eşimin 3 _4 ay istemediğini biliyorum senin ki daha 6 gün olmuş.belki is sıkıntısı vardır ya da havaların sıcak olması da etkiliyordur....bence sorun yapma illaki gelecektir
Çok tatlisin yaay sanki 6 ay olmus gibi konusuyosun
Bosver eninde sonunda tipis tipis gelir enistemisssss
bir noktadan sonra yeterrr diyorsun canimmNe güzel ödevmiş o öyle
Ayy yine libidosuzlar sarmış burayıYine kısır gününde yapılanlar gibi bizimki şu kadar sizinki ne kadar hihihi tarzı mubabbetler için açılmış bir konu. Her cevaba ama şöyle ama böyle.
Sevismek istiyosaniz belli edin erkegin yaklasmasi zorunlu degil kiAma dedğim gibi dayanamaz eşim..
6gün ona göre çok çok fazla
Oldum olası yogun calısıyor zaten ama iki gün yaklaşmasa 3.gün yaklaşırdı bana
Çok doğru diyorsunuz benimki gerçekten sorunBak işte senin ki sorunmuş canım
Çok doğru diyorsunuz benimki gerçekten sorun
3-4 ay boyunca hiç yaklaşmıyor mu?
Bu durumu tetikleyen bir sorun mu var aranızda ya da ?
Bi sorunu da yok.artık farklı şeyler geliyor aklıma malesefff3-4 ay boyunca hiç yaklaşmıyor mu?
Bu durumu tetikleyen bir sorun mu var aranızda ya da ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?