Eşim bana yardım etmiyor

Beni haklı buldunuz değil mi ? Allah kimseyi saçma insanlarla karşılaştırmasın
Ben tabii ki sizi hakli buldum. Ben evde hiçbir isi eşimden daha fazla yapmam yani hizmetçi miyim ben? Kv evinde de elimi hiçbir şeye sürmem çünkü misafirim. Yardim lazımsa eşim yapar çünkü onun ailesinin evi. Benim ailemin evinde de ben yaparim. Benim evime biri gelince de benim arkadaslarim geldiyse muhabbet bölünmesin diye eşim iceride hazırlıkları yapar, onun arkadaşı geldiyse ben, ortak arkadaşlarda birlikte yaparız. Bunlar icin oturup konuşmadık bile yani kendiliğinden böyle gelişti çünkü ben boyle biriydim ve baska türlü birini kabul etmezdim.

Güçlü olmak derken neyi kast ettiğimi yazdım,aynı pencereden bakmıyoruz ben ütopik , aslında olması gerektiğine inandığım şeyi yazdım şu anki toplum gerçeği ve bize dayatılanların bilincindeyim .Kendi değerimi bilmek bildirmek için güçlü olmamıza gerek yoktu aslında, hak ettiğimizi zorlanmadan elde etmeliydik diyorum.....

İşte onun olduğu gün unikornları uçarken görebilirsin. Ailede hak ettiğini alsan işte yok sokakta okulda yok. Mecburen biz kendi değerimizi bileceğiz ve kaderimizi kimsenin eline bırakmayacağız düzgün seçimler yapıp güçlü olup ezdirmeyeceğiz. Yapacak bir şey yok

Kadın olarak hakettiğimiz hayatı yazdım diye dalga geçmenize gerek yok .Eşit ve güzel şartlarda bir dünyanın hayalini kurmak küçümsenecek bir şey değil.Hayatın gerçeklerinin farkındayım kadınların yok sayıldığı bu dünyanın içine doğdum gerçeklerden kopuk yaşamıyorum .....

Ben başka bir şey soracağım, hiç iş yapıp da beğenmediğiniz zamanlar oldu mu? Hani yapma tarzına karıştığınız oldu mu? Yani beğenmediğiniz için mutsuz olup bunu belli ettiyseniz belki “nasılsa yaptıklarımı da beğenmiyor, yapmasam da aynı” kafasına girmiş gibime geldi.
Benim annem mesela işlerin yapılma şeklini beğenmez o yüzden benim yapmamı istemez, yapmayınca da kızar o ayrı.

Çok şanlısınız bana evlenmeden önce eş kişisi her şeyi yaparım, yeterki evlenelim diyordu. Ama evlendik , gerçek yüzünü gösterdin

Siz kim oluyosunuz ve beni nasıl nerden bu kadar tanıyıpta eşim hakkında iğrenç bi adam yok çocukta istemiyor zaten diye atıp tutabiliyosunuz düşüncemiz uyar uymaz kimseyi aşağılama hakkınız yok. Kendi kendinize nerden uydurup yola çıkarak bu düşüncelere vardınız bilmiyorumda bence boşluktan ve işsizlikten canınız oldukca sıkılmış siz en muhteşem adamı bulmuşsunuzdur bu bilmişliğinizle çooook haklısınız size kocaman bir alkış. Şuursuzca ve hadsizce kocanızı ezen pısırık ve sünepe bir adamlasınız buda çok belli bu tavırlar adamı muma çevirir zaten. Tavsiye verecek kişide sizsiniz herbokolog kişisi olarak een çok ben bilirim en çok benn narsistliği nerde görsem tanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…