Eşim barışmak istiyor...(Acıları unutup, yeniden başlamak...)

yazdığın bazı yazıları okyorum bi topikte.
ama işin içine dayak ve hakaret girdi mi çok zor.
nasıl unutucaksın ki olanları, söylediklerini ?
şiddete eğilimli olan bir insanın değişmesi çok zor.
dayanabilsen boşanmayı zaten istemezdin demekki sabrın taşmış seninde.
çocuğun dayak yiyen bi annesi olunca mı mutlu olcak. boşanmış bi ailenin çocuğu olması daha iyi karşılaştırıldığında.
barışmamalısın bence. hakkında hayırlısı olsun.

ya varya bazı arkadaşlar barışma etme konuşma diye yazıyolar kadın adamla konuşmuyor bile sonrada vay efendim keşke konuşsaydında belki iyi olurduda falan. e kadın konuşmamış bir karar vermiş ne diye dürtüklüyorsunuz zaten zor durumda pişman olmasını sağlamayın ya ne güzel işte reddetmiş kolay biri olmadığını ortaya koymuş zaten gerekende kaçtı için eşide kovalayacak sadece biraz sabır

öncelikle allah yardımcınız olsun.eminim çok zor günler geçirmişsinizdir ve devam ediyordur bu zor günler.benim durumumda sizin gibi evlendim dayak yedim hakaret işittim üstelik eşim alkol bağımlısı.evliliğim süresincede çok baba evine girip evime geri döndüm denedim kaç kez olmadı alkol ve şiddet bitmek bilmedi.siz 1 yıl ayrı kalmışsınız iradenize hayran oldum gerçekten.bir kadına ne olursa olsun kadın ne yaparsa yapsın el kaldırılmamalı.siz çok haklısınız.bir yavrunuz varmış allah bağışlasın allah uzun ömür versin.kendi kalbinize söz geçirmişsiniz eşinize dönmemişsiniz ve boşanma davanız var eğerki bu iradenizi devam ettireceğinize inanıyorsanız eşim olmadanda hayatımı devam ettirebilirim kızımı büyütebilirim diyorsanız boşanın çünkü inanın barışsanızda çocuğunuz daha iyi şartlarda büyümeyecek.ben ayrılma kararı alıryorum baba evine geliyorum hislerime yenilip kocama geri dönüyorum yada ben arıyorum sanki dünyam oymuş onsuz hiçim gibi gelyor bana ama siz başarmışsınız sayılır bu evreyi zorda olsa o yüzden iradenizi devam ettirin eğer eşiniz ayrılmak istemiyorsa bırakın o yapsın istediklerinizi.o sizin kıymetinizi bilemedi şimdi affettirsin kendini.sevgiler...

Konunu okudum arkadaşım 4. Ayda yazmışsın sanırım boşandığını. Sana tavsiyem affetme yani hemen affetme neler çektirmiş sana ya! Bırak sürünsün gerçekten pişman olduysa bunu sana ıspatlasın defalarca hemde tek seferde değil. Sen zaten düzenini kurmuşsundur. " bensiz yapamaz" diye düşünüyordu yaptığını görünce serildi önünde değil mi erkekler böyledir umursanmadıklarını anlayınca aşık olurlar:) hayatınızın merkezi yaparsanızda çeker giderler... Uzun lafın kısası canım birleşeceksen bile önce süründür derim öyle kolay sanmasın herşeyi. "gitti, çağırdım geldi" demesin...

htczhr ,

Aramaz demişsin ya , arar , kafasına dank ettikçe arar , bir kere o aramama inadını kırdı çünki .
topiklerini okudum da nafaka yüzünden birşeyler olmuş sanırım , nafaka vermek istememiş .
Acaba bu sebeblemi bir araya gelmek istedi ömürboyu nafaka ödememkmi beyefendiye zor geldi ???Para söz konusu oldumu bu erkeklere sahiden birşey oluyor .sanki keyfimiz için bize nafaka ödüyorlar

Şu anda sana dönmek istiyor ama gururunu ayakları altına alırsa , hatasını kabul ederse erkeklik egosu zedelenecek etrafa ailesine ben bir zavallıyım , o kadar aciz bir insanımki karımla medenice tartısamıyorum ona dayak atıyorum 'u kabul edecek acizliğini , bu nedense erkekler için kabul edilemez bir şey , bunu istemiyor , o bu savaştan galip ayrılmak istiyor , neden? barışınca sana istediklerini yaptırmak için üstün taraf olmak için bu boşanma sürecinden aklanmak için ...
sen yazdıkca yaralarım kanadı inan, geçen hafta kafam allak bullaktı benimde , ve ençok bunca sey yaşanırken neredeydi dedim bu sorunun cevabını bulamadım ayrıca boşanmaya ben sebeb olmuşum o yaptıklarından bir anda aklandı bütün suç üstüme kaldı . tam hayatımı rayına koymuştum , kafamı karıştırdı.Ama özüne allahtan cabuk döndüde , bende tekrar bir hataya düşmekten kurtuldum .

Seni çok iyi anlıyorum ya bana tekrar vurursa korkusu çekincesi hayatında olduğu sürece sağlıklı bir evlilik yürütemezsiniz .Kızında dayak yiyen bir anne ve dayak atan bir baba ile büyürse bunu normal karşılayıp ilerde evliliğinde kocası tarafından dayak yemek normal birşeymiş gibi düşünebilir şiddeti kanıksayabilir , yada baba profili bu olduğu için bu profilede bir koca seçebilir .Lütfen çok çok iyi düşün , bu sadece senin fedakarlığın ve caban ile düzelecek bir mesele değil .Geleceğinizi özellikle kızının geleceğini etkileyecek bir karar

Sevgiyle kal allah yardımcın olsun arkadaşım
Oda taaşın altına elini sokmalı mutlaka !!!!!!

arkadaşım umarım kendin ve kızın için en doğru kararı verirsin.yazılanları okuyunca senin kafanda karışmıştır.kimimiz boşan demişiz kimimiz kızın için şans ver demiş.benim kalbimden geçende boşanman.çünkü insanlar huyunu değiştirmiyor.çevremde şans verip kötü durumda olan çok.eşleri ile barıştıkları içinde aileleri yüz çevirmiş durumda.seninde aynı şeyleri yaşamanı istemem.kızın senin yanında sanırım.babasını ne sıklıkla görüyor.kızına iyi davranıyormu zaman ayırıyormu yada kızın babasının yanından mutlu dönüyor mu.eşinle bir kafede görüşme fikrin çok güzel.sakın onunla yanlız kalma.sana ne yapacağı belli olmaz.şiddet olunca açıkcası senin adına korktum.gazetelerde her gün kadına yönelik şiddet haberleri okuyoruz.sende eşim sessiz sakin bir yerde görüşelim arabamla deyince inan korktum sen gittin diye.eşine bu konuda güvenme.şimdi o sana kızgın.sen onu istemiyorsun.ayrıca telefon konuşmasıyla eşin kendini belli etti.seni suçlu görüyor.1 yıl ara verdikten sonra artık konşma bence.ne telefonla ne de yüzyüze.bizim buralarda it huyunu atmaz tüyünü atar derler.eşinde aynı bıraktığın gibi.kendini artık eşin için üzme .değmez ya.bence sen kendine eşin olmadan bir yön ver.bu konuda allah yarımcın olsun.

arkadaşlar aradı biraz önce eşim.
yarın senin dediğin yerde buluşalım dedi.
yarın öğle arası konuşacağız.hemen ümitlenmek istemiyorum.
beynim uyuştu sanki.
inanır mısınız nefes almakta zorlanıyorum şu an...

şu an içim tamamen boşalmış gibi...
sizce hatasını kabul eder mi?

gördünüzmü nasıl yola geliyor yavaş yavaş.tabiki kabul edecek hatasını.siz diredin.çünkü iradeniz kuvvetli biraz daha dayanın.

ya arkadaşım inşallah gerçekten sevip,bize değer verdiği için konuşmak istiyordur.
o kadar zor durumdayım ki...
inanın gözlerim şişti.

ben onun arabasına bineceğim.
o götürecek.
sessiz, sakin bir yerde konuşacakmışız.

canım diyelim ki yolda beni bıraktı gitti ne yapacağım?diye düşünüyorum.
birazda hala niye ayak dirediğini anlamıyorum.
galiba bende inatlaşıyorum biraz.

kesinlikle onun istediği yere gitme hem ne fark eder çok sakin cafe ler falanda var hem konuşmak isteyen heryerde konuşur isteği bana art niyetli geldi biraz yani benim dediğim yerde olcak diyor

kesinlikle onun istediği yere gitme hem ne fark eder çok sakin cafe ler falanda var hem konuşmak isteyen heryerde konuşur isteği bana art niyetli geldi biraz yani benim dediğim yerde olcak diyor

canım telefon açtı şimdi, senin istediğin yerde konuşalım diye...

Bence eşiniz kafasında bitirmemiş evliliğinizi..
Dahası ona bir yabancı gibi davranmanız da.. biraz zorlamıştır onu.. "Ben kocası değil miyim? Nasıl benimle cafede buluşur?"
Çünkü o kaldığı yerden devam etme hayalleri kuruyor... Eski sizi istiyor.. Siz ise eskisi gibi alttan almıyor, dahası bir yabancı ile buluşur gibi buluşuyorsunuz.. Dönüp dolaşıp sizin gibi sert taşa vuruyor başını...
Bilemiyorum.. Tek söyleyebileceğim.. İradenize hayran kaldım..
Bunun sonucu her ne olursa olsun... Her zorlukla beraber bir kolaylık vardır, ayetini.. ve mümkünse her olmuşun ve olacağın sonunun, kul için ancak Hayr'a vardığını unutmayın..
Sevgilerimle...

çok teşekkürler.
yarın konuşacağız bakalım,neler olacak.
inşallah hayırlısı olsun, yazdığınız ayet gerçekten çok iyi geldi.

hani bir hikaye vardır ya.. her hata ve kırgınlık için tahtya bir çivi çak diye.. işte tahtadaki o çiviler çıksa bile yerleri oyulmuş ve bozulmuş olacak. insan olarak bazı şeyleri, söylenenleri unutmak çok çok zor

canım bak eşin senin istediğin yerde konuşmayı kabul etmiş buda bir gelişme bence

Konuyu yaşadıklarınızı en başından beri takip ediyorum..Şu an için her hangi bir yorum yapmak istemiyorum sebep bugünkü buluşma ve sonuçlarını merak ediyorum.Son durum ne Rabbim yardımcınız olsun..

arkadaşlar öncelikle hepinize çok teşekkür ediyorum.
bugün konuştuk.
gerçekten pişman olmuş ve çaba gösteriyor.
beni sevdiğini de söyledi.
benim durumumu da biliyorsunuz zaten.
ama buradan tayin isteyip başka bir yerde başlamayı kabul etmedi.
şu an samimi duygularla konuştuğunu biliyorum ama burada yaşamaya devam edersek en fazla 6 ay sonra yine tartışacağız.
benim eşim lise üniversite ve çalışma hayatında ailesinden uzaktaymış.
kendi kurallarına göre yaşamış.
zaten biz de o zaman tanışıp, aşık olduk.
ama çocukluğunda maalesef öz güven eksikliği var.babası her şeyi ben bilirim diyen bir insan, annesi de ne olursa sessiz kalmış ve ihmal edilmiş. farkında olmadan o ihmali evlatlarıyla tamamlamaya çalışıyor.eşim buradayken o öz güvensiz çocuk oluyor,ailesinin onayı için yaşıyor. yani biz burada kaldığımız sürece eşim benim aşık olduğum adam olamayacak ve biz birbirimizi yıpratmaya devam edeceğiz.
arkadaşlar çok seviyorum, içim kanıyor ama aynı şeyleri tekrar yaşamaya gücüm yok.
buradan gidersek mutlu olacağımıza inanıyorum,çünkü o zaman hayat tamamen bizim olacak, eşimin öz güveni yine gelecek.
ama olmadı.
kabul etmedi.
inanır mısınız ağlayarak eve geldim.
hala kendimi toparlayamadım.
şimdi kızımın yanına gideceğim, Allah'ım o kadar masum ki...
o uyuyunca yine gelirim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…