arkadaşlar öncelikle hepinize çok teşekkür ediyorum.
bugün konuştuk.
gerçekten pişman olmuş ve çaba gösteriyor.
beni sevdiğini de söyledi.
benim durumumu da biliyorsunuz zaten.
ama buradan tayin isteyip başka bir yerde başlamayı kabul etmedi.
şu an samimi duygularla konuştuğunu biliyorum ama burada yaşamaya devam edersek en fazla 6 ay sonra yine tartışacağız.
benim eşim lise üniversite ve çalışma hayatında ailesinden uzaktaymış.
kendi kurallarına göre yaşamış.
zaten biz de o zaman tanışıp, aşık olduk.
ama çocukluğunda maalesef öz güven eksikliği var.babası her şeyi ben bilirim diyen bir insan, annesi de ne olursa sessiz kalmış ve ihmal edilmiş. farkında olmadan o ihmali evlatlarıyla tamamlamaya çalışıyor.eşim buradayken o öz güvensiz çocuk oluyor,ailesinin onayı için yaşıyor. yani biz burada kaldığımız sürece eşim benim aşık olduğum adam olamayacak ve biz birbirimizi yıpratmaya devam edeceğiz.
arkadaşlar çok seviyorum, içim kanıyor ama aynı şeyleri tekrar yaşamaya gücüm yok.
buradan gidersek mutlu olacağımıza inanıyorum,çünkü o zaman hayat tamamen bizim olacak, eşimin öz güveni yine gelecek.
ama olmadı.
kabul etmedi.
inanır mısınız ağlayarak eve geldim.
hala kendimi toparlayamadım.
şimdi kızımın yanına gideceğim, Allah'ım o kadar masum ki...
o uyuyunca yine gelirim.
bugün konuştuk.
şu an samimi duygularla konuştuğunu biliyorum ama burada yaşamaya devam edersek en fazla 6 ay sonra yine tartışacağız.
ama çocukluğunda maalesef öz güven eksikliği var.babası her şeyi ben bilirim diyen bir insan, annesi de ne olursa sessiz kalmış ve ihmal edilmiş. farkında olmadan o ihmali evlatlarıyla tamamlamaya çalışıyor.eşim buradayken o öz güvensiz çocuk oluyor,ailesinin onayı için yaşıyor. yani biz burada kaldığımız sürece eşim benim aşık olduğum adam olamayacak ve biz birbirimizi yıpratmaya devam edeceğiz.
arkadaşlar çok seviyorum, içim kanıyor ama aynı şeyleri tekrar yaşamaya gücüm yok.
buradan gidersek mutlu olacağımıza inanıyorum,çünkü o zaman hayat tamamen bizim olacak, eşimin öz güveni yine gelecek.
ama olmadı.
kabul etmedi.
o uyuyunca yine gelirim.
bugün konuştuk.
ama olmadı.
kabul etmedi.
o uyuyunca yine gelirim.
Bence ağlamayın mutlu olun ve sabredin.
Kocanızın düşüncelerinde ilerleme var,yaptıklarından pişman besbelli ve düzeltmeye çalışıyor.
Ama dediğiniz gibi şimdi bu şartlar altında dönerseniz kısa süre içinde eski halinize dönersiniz.
Bence taviz vermeyin bir süre daha bekleyin sabredin.Eşinizin bu konuda inadı kırılacaktır inşallah
Baktınız olmuyor ne yapacağınızı tekrar düşünürsünüz o zaman ama şimdi içinizi ferah tutun.
Ama bence o da sizin ciddi ve kararlı olduğunuzu görünce uzaklaşma meselesini ciddi ciddi düşünmeye başlayacak.
Niye kabul etmedi peki? Nedenlerinden bahsetti mi?
Canım çabaladı diyorsunda ne için çabaladı? Birşey yaptıgı yok ki.Sevdiğini söylemek bir çaba mı Allah aşkına.
Seninle tayin alıp başka bir şehirde yaşamayı kabul etmeyen bir insanın davranışlarına çaba demem.
Sende lütfen özgüveni eksik diyerek kendini teselli etme.
Ne köy olur ne kasaba.Elle tutulur hiç bir şey yok.Sadece duygu sömürüsü yapıyor o kadar.
mahkeme süreci işleyecek mi ki?
Ama ben hiçbişeyin değişeceğine inanmıyorum. Şiddet, dayak herşey var. Bunları unutmak izlerini silmek mümkün değil. Zaten eşinin yaklaşımı olsa senin tayin isteyelim fikrini kabul ederdi. Eşin ya çevreden utandı yada ev düzenini özledi. Ama pişman olduğuna inanmıyorum, pişman olan adam orta yol bulmaya çalışır senin eşin hala istekleri için inat ediyor.
evet canım katılıyorum sana. zaten bugünde hiç ses çıkmadı.
tek tarafın istemesiyle de hiç bir şey olmuyor.
eşinize haksızlık ediyorsunuz. o da istiyor, istemese görüşmek istemezdi. sadece şartlar konusunda anlaşamıyorsunuz, hepsi bu bence.. (ki bu konuda size hak veriyorum, duruşunuzu takdir ediyorum)
artık ne düşüneceğimi şaşırdım...
dün çok emin olmuştum, pişman olduğuna...
ama şu an...
hani öncelik biz olacaktık...
biz olmak için bu gerekli diyorum.
düşünmüyor bile...
bu konudan taviz vermemem gerektiğini kanıtlıyor bence bu davranışı bile...
ne yapayım elimden gelen bu...
bana katekate diye bir üyeyi hatırlatıyosun :) hem çok aşık, hem çok sorgulayıcı, ne serden vazgeçen, ne yardan geçen şekilde.. hayırlısı olsun..
ah canım...
ben kabullenmiştim olmayacağını daha yeni yeni...
arayıp yeni bir kıvılcım çaktı...
sonra tekrar geri çekildi...
ben gerçekten çok aşığım ve evlendiğimizde onun her dediği doğruydu.
evleneceğiz çok mutlu olacağız, memleketime gitmek çok iyi gelecek...
hepsine tamam dedim.
şimdi de çok aşığım ama her söylediği doğru değil....
çıkmamış candan ümit kesilmez denir ya o hesap...
boşanınca anca rahatlayacak herhalde kafam...
şimdi boş boş düşünüyorum...
ama tespitinde çok doğru...
sanırım bende ne yardan geçiyorum, ne serden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?