Eşim başimi acmami istiyor...

Taviz tavizi doğurur nitekim öyle de olmuş
Birkaç sefer açmışsınız bu sefer eşiniz haşemayla görmek istemiyorum muhabbetine gelmiş
Daha da devam edecek siz müsaade ettikçe
Yok aramız kötü olmasın diye kendinizi kandırıp isteklerini yapmayın
Zira eşinizin istediği şekle bürünseniz bu sefer sizin huzurunuz kalmayacak
Siz Eskisi gibi olamayacaksınız
Bundan sonra en azından kararlı durun
Nasıl siz eşnizi değiştirtiremediyseniz onun da sizi değiştirmeye çalışmasına izin vermeyin
Aynı şekilde devam ederse bir ömür nasıl devam eder diye düşünün bence

Esiniz kufre girmis buyuk gunaha giriyor dunya hayatinin derdine dusmus siz tesetturun amacini bilen biriyseniz acilmayin beni boyle begendin diyin neyazikki insanlar degisiyor cok yazik dua edin

ne alaka saçı açık olmakla alakası yok yanii ... aşırı açık saçık olanlar için diyorum ve türk erkekleri için konuşuyorum zaten... eşlerini kıskanmaları sakınmaları gerekirken gurur duyanlar var onlara hayret ediyorum yoksa benim ablamlar var onlarda açıklar herşeyin bi sınırı olmalı yanii... siz nasıl değerlendirmek isterseniz öyle değerlendirin canım...

Ben bahsettıgın kategorıye gırıyorum canım acıgımdır kısa elbısemı etegımı sortumuda gıyerım bu benım tercıhımdır , siz sizin gibi olmayanlar için bu şekilde yorum yapamazsınız.

ve konu sahıbınin eşinde gordugunuz gıbı esı kapalı olan adamlardan pısmanlık duyabılıyor ve acılmalarını ıstıyor buna ne dıyeceksın

sen bızı al asagı edersen bende bunu soylerım kusura bak yani

Son düzenleme:
Benim örneklerim arasında
Evlendi diye sizin etek boyunuza karışamaz , kendinizden ödün vermeyin vardır.

Aynı şekilde 7 yıldır jetonu köşeliyse bu onun sorunu, taviz vermeyin derim.
Başörtü gider, başka bişeye sarar bu sefer
Çok tuhaflaştı günümüz insanları

Yuh o kadının konusundan bu mu çıktı . Terbiyesiz ahlaksız adam ya. Zaten bu eşini yanına yakıştıramayan erkeklerin belli ki biti kanlanıyor yoksa durup dururken böyle bir şey demez kimse sevdiği ve saygı duyduğu bir kadına.

Bir de kadınlar olarak şunu anlayalım artık ya bir kadın çok bakımlı çok güzel hep fit de olsa, eviyle eşiyle her daim ilgilense de karşısındaki adam yamuksa, ahlaksız, vicdansız ve sadece bir yerleri ile düşünüyorsa yine aldatılmaya mahkum oluyor kadınla çok da ilgisi yok. Tamamen bu işi yapanın karakterine vicdanına kalmış bir olay. Bu arkadaşımız şimdi başını açsa mini etek de giyse eğer eşi yamuk bir erkekse şimdi olmasa bile bir kaç sene sonra ondan da sıkılır yine aldatabilir yani. Erkekleri bu kadar gözünüzde büyütüp aman aldatmasın aman başka kadınlara bakmasın diye önlerinde kul köle olmayalım. Hayır oluyoruz da noluyor aldatılan yine aldatılıyor en azından böyle saçımı süpürge etmem dik duruşumdan vazgeçip kendimi paralamam yani.

Haberiniz yok mu ?
O konu sahte cikti
Hande nam-i diger Cengiz eksicilerdenmis :)

Kocanın içine şeytan girmiş ya da şeytan kocanın ağzıyla konuşuyor gibi saçmalıklara inanma,ama sonuçta kimsenin açık birine kapan kapalı birine açıl deme hakkı yok.Senin tercihin senin hayatın

Kocanın istediklerini yapmamak günah mı bilmiyorum ama acılsan bile günahı kocanın boynuna olur

Kocanın istedikleri eğer makulsa ve dinen de caizse, evet istediklerini yapmamak günah olabilir

ama bu konudaki kocanın istediğini yapmak günah olur, yapmamak ise bence sevap olur...

ben 'inceldiği yerden kopsun' derdimmm

ama demek çok kolay biliyorum

Çok üzüldüm konunu okuyunca. sen ne güzel Allah için kapanmışsın. Eşin senle gurur duyacağına senden ne talep ediyor. Üstelik tanıştığınızdan beri kapalıymışsınız.
Okulda başını açmak zorunda olmanı kullanması çok kötü. Ben de öğretmenim, benim okulumda baş örtülü arkadaşlar derslere girebiliyor. Umarım siz de önümüzdeki yıl girebilirsiniz ve eşiniz bunu kullanamaz. Kesinlikle eşiniz için açılmayın derim.

bu erkekler eşlerini sergilemeye ne kadar meraklılar başka erkeklerin gözü önünde erkeğim diye geziyolar iştee...

Kadın denize giriyorsa, bikini yada mayo giyiyorsa,birazda açık giyiniyorsa size göre sergileme mi yoksa?

Çok ta tasvip edilmeyecek bir mesaj yazmışsınız..

En büyük sorun sizi belli bir kalıbın içine sokmak istemesi, bu açıl, kapan, çalış, çalışma ... uzar gider.. eşiniz dahi olsa size kendi doğrularını dayatması sizi hiçe sayması demektir. bu hakaretlerin saygısızlıkların en büyüğüdür. her zaman kendi doğrularınızı yaşayın ve prensiplerinizden asla ödün vermeyin. değiştirmeye çalışmak, kendine benzetmeye zorlamak, kendi değer yargılarını dayatmak çok büyük hakarettir.

kaldı ki sizin değerlerinizle dalga geçmesi affedilir gibi değil.. "bu ne hal hacca mı gidiyorsun " nasıl bir laftır bu ? lütfen bunlara sessiz kalmayın.. tavrınız net olsun. sizi seviyorsa olduğunuz gibi sevip değerlerinize saygı göstersin.. çok sinirim bozuldu ya.. ne büyük saygısızlık bu.. evlenince tapulu malları oluyoruz sanki adamların, alıyorlar ellerine kalıbı al gir içine benim istediğim gibi ol diyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…