- 27 Şubat 2012
- 1.060
- 328
- 323
Pardon ama ne demek istediğinizi anlayamadım, saçın açık olması demek, kendini sergilemek demek mi?
Benim saçlarım açık, eşimde erkek............................
Lütfen konuşurken biraz sözlerinizin nereye gittiğini bilerek konuşun.
Konu sahibi arkadaşım, sende Allah rızası için kapanmışsın, eşin için kararından dönme derim.
Zira seni bu şekilde beğenmiş ve seninle evlenmiş.
Eşin sana alkol kullanmıyorum diye yalan söylemiş ama sen ona ileride açılırım diye yalan söylememişsin burada hatalı birisi varsa oda eşiniz.
ne alaka saçı açık olmakla alakası yok yanii ... aşırı açık saçık olanlar için diyorum ve türk erkekleri için konuşuyorum zaten... eşlerini kıskanmaları sakınmaları gerekirken gurur duyanlar var onlara hayret ediyorum yoksa benim ablamlar var onlarda açıklar herşeyin bi sınırı olmalı yanii... siz nasıl değerlendirmek isterseniz öyle değerlendirin canım...
Bu sadece ve sadece sizin verebileceğiniz bir karar..Asla eşin istiyor diye böyle bişey yapma.
sui zanda bulunmayı asla istemem .. görmediğim duymadığım hatta tanımadığım kişiler hakkında böyle yorum yaparak kimsenin günahını da almak istemem ama ... ama ister şeytan dürttü deyin isterse başka bir şey...
geçen sene burada bir kadın.. eşinin sürekli kendisini yanına yakıştıramadığını söyleyip duruyordu.. hatta kadın yıllarca fedakarlık edip eşinin okulunu bitirmesini sağlamış .. ama gel gör ki o kadar fedakarlık eden kadını eşi iş yemeğine götürmüyor .. gerekçe sen türbanlısın, ortamdan rahatsız olursun falan filan ... kadın burda ne yapsam ne etsem diye dert yandı.. sonra adamın foyası ortaya çıktı.. iş yerindekiler adamın eşini hiç görmediklerinden adamı bekar sanıyormuş... hatta iş yerinden bir bayanla epey yakınlaşmışlar ve iş yemeğine de o kadınla gidecekmiş ... adamın aldattığı ortaya çıktı kadın önce boşanacam dedi sonra ne olduysa eşim çocuklarım dedi ve konusunu da kapattı...
senin hikayenle o kadar çok ortak nokta var ki dikkatli ol derim.. insanoğlu çiğ süt emmiş ....
Yuh o kadının konusundan bu mu çıktı . Terbiyesiz ahlaksız adam ya. Zaten bu eşini yanına yakıştıramayan erkeklerin belli ki biti kanlanıyor yoksa durup dururken böyle bir şey demez kimse sevdiği ve saygı duyduğu bir kadına.
Haberiniz yok mu ?
O konu sahte cikti
Hande nam-i diger Cengiz eksicilerdenmis :)
Kocanın istediklerini yapmamak günah mı bilmiyorum ama acılsan bile günahı kocanın boynuna olur
Haberiniz yok mu ?
O konu sahte cikti
bu erkekler eşlerini sergilemeye ne kadar meraklılar başka erkeklerin gözü önünde erkeğim diye geziyolar iştee...
Haberiniz yok mu ?
O konu sahte cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?