Eşim başimi acmami istiyor...

Valla canım kapanmıssın ne kadar güzel benimde erkek arkadasım kapanmamı istiyor ama icimden gelmiyor keske gelse o yüzden sana helal olsun ama kocanında zorlaması cok günah birsey sonucta rahat edemeyeceksin esinin ailesinle konusmayı denesen?

siz istemediğiniz müddetçe taviz vermemelisiniz bu tür konularda çünkü sonu gelmeyecektir....

bugün saçınıza karışan yarın yediğinize içtiğinize kullandığınız kelimelere kadar herşeye karışmaya başlar. kendiniz olmalısınız....

Allah rızası için yapılan hiçbir şeyin karşısında kul duramaz.
Ne zorla açılabilir insan nede zorla kapanabilir.
Böyle bir istekte bulunamaz eşiniz.
Kaldı ki sizi böyle sevmiş evlenmiş.
Mücadele etmelisiniz.
Sanırım sınanıyorsunuz.

Bizimde bir tanıdık böyle birşey yaşadı.kadının iki kızı vardı.eşi devamlı altadıyordu.yani bilinen bişeydi.kadının yaşı henüz 28 falandı.eşi devamlı başını aç diyordu.kadın kocasını çok seviyordu.baktı gördü eşi elden gidecek ve sonunda açılmaya karar verdi.açıldı.aradan çok geçmedi adam ben seni artık istemiyorum,git bu evden dedi.kadın biçare baba evine döndü.sonunda tek celsede boşandılar.yani anlayacağın kadın açıldığıyla kaldı...iyi düşün bu gün seni türbanınla yanına yakıştırmayan emin ol yarın başka bir bahane bulur.Allaha havale et.senin için en doğru kararı Mevlam verir.

Basbakan cumhurbaskani kapali esleriyle dunyayi geziyor protokole giriyor sizin esiniz nereye gidemiyomus kapali esiyle?din ve vicdan ozgurlugu diye bir kanun var.Allahin sevmedigi ama bu gibi durumlarda helal kildigi tek cozum bosanmak

daha önce eşinizle ilgili bir çok komu açmışsınız. o konularda bahsettiğiniz sorunlarınızı çözdünüz mü?

Öncelikle Allah yar ve yardımcın olsun kardeşim.
Böyle erkeklere gerçekten çok sinir oluyorum. Baştan bu şekilde kabul edip sonra açıl demek de neyin nesi.
Bi arkadaşım var benimde, yeni evli. Eşide onu kapalıyken sevdi istedi. Evlenmelerine yakın düğünlerinde açık gelinlik aldırdılar ona zorla ailesi ve eşi. Kız zaten kaçma gitti. Sesini çıkaramadı haliyle. Evlendikten sonra sürekli bizim yanımızda da '' Nedir o kafandaki, takma '' tarzında şeyler diyordu. Sinir oluyordum. Daha sonra bu yüzden kavga etmişler. Arkadaşımda tamam senin istediğin olsun açılacam, öyle bi açılacam ki görürsün '' demiş. Bi gün bi düğüne geldiler, baktım bizimki açık, makyaj o biçim. Dedi ki eşi için '' Şimdiden başladı söylenmeye, o bakıyo bu bakıyo, sinir oldu '' dedi.
Çevreden de tepkiler alınca '' Kapan tekrar kimseyle uğraşamam '' demiş. O gün bugündür de daha duymadım bu yüzden kavga ettiklerini.

Merhaba herkese
Esim bugun tatil icin otel bulmus bana gosterdi burasi nasil haftaya gidelim diye
Bende beni biliyosun ben tesetturumden taviz vermiycem gideceksek tesetr otllrn gidelim dedim
Yok efendim ben orda. Rahat edemem o zman gitmeyelim falan filan
Bende oradarahat etmiyorum dedim senin istedigin gibi biri olmaktan yoruldum yeter beni boyle kabul ediyosan edersin yoksa bosanalim dedim
Herseyi goze aldim artik blof yapmadigimi anladi
O zman tatile yanliz gidersin dedi
Ama sen gidemezsin dedim artik cekecek ne gucum ne sabrim kaldi dedim
Protokol hazirlayalim bin besyz nafaka arti arabanin yarisi bosanalim dedim
Bayramdan sonra kendine kalacak biyer ayarla dedim
Hic isine gelmedi sacmaladi panik oldu yok kizimiz varmis. Ben kendimi dusunuyomusum
Kizim olmasa bu kadar laftan sonra yuzume bile bakmazmis. Son durum budur
Hayirlisi artik

iyi yapmışsınız nolacaksa olsun neyse derdi artık boşanacaksa da boşansın bi insan eşini kıyafeti yüzünden bu kadar taciz eder mi allah aşkına? kapalı ya da açık olmak sadece bireyin kendi karar verebileceği bir şey kimsenin demesiyle olmaz sakın taviz vermeyin tavrınızdan.

ben açığım eşim kapatmaya zorlasa tavrım sizinki gibi olur sonu boşanmaya gider.

siz konuştunuz mu hiç eşinizle bu konuyu? neden açık olmanızı istiyormuş? bir de siz evlenirken de kapalı myıdınız? eşiniz o zaman bir şey demiş miydi evlenince başını açarsın falan gibi?

O kadar cok seyine tahammul ettim artik bu patlama noktam oldu
Evlenirken kapaliydim ve asla oyle bisey gecmedi ama son senelerde hep laflariyla taciz etti beni
Sebep yok bu devirde kapanmasanda olurmus
Bugun onca laftan sonra ben sana ne dedim ki diyo yuhhh yani

arkadaş ortamı değişti mi peki bu kapanma mevzusundan önce?

yetişkin bir insan böyle bir konuda durup dururken değişmez bence. ne olmuş olabileceğini de en iyi siz bilirsiniz.

ne olursa olsun insan eşi bile olsa başka birinin dini inanışı, değer yargıları, siyasi görüşü vb şeylerini değiştirmeye zorlayamaz.

siz kararınızdan dönmeyin geri adım da atmayın boşanmaya cesaret edebileceğini sanmam, hiç değilse çenesini tutar biraz boşanma korkusuyla

Bütün sayfaları okumadım ama başka bi konu olsaydı mesela esiniz kapanmanizi isteyip siz istemeseydiniz kk da kapanın diye ugrasan cok olurdu kocanın dedigi yapilir itaat edilir derlerdi.

bu yazdimi böle düşünüyorum diye yazmadim ben kocalarin herşeyi dayatmasindan nefret eden biriyim ve eşiniz bukadar yıl sora açılmanızı iştemesi çok saçma taviz vermeyin gerekirse boşanın hiçbişey zorla olmaz kimsenin istegine göre yaşamayin

bence de çok yerinde bir yorum.. mühim olan sizin ne istediğinizdir. Bu çok kişisel bi konu ve kararı siz etki altında kalmadan vermelisiniz.

eşinizin tutumu çok yanlış. tabii ki size ricada bulunabilir, başını açar mısın diye. kaldı ki bu bile tuhaf olur. ama üstelemesi, baskı yapması saçma. kapalı bir bayan aynı zamanda bir yaşam tarzını da ifade eder. eşiniz eğer ısrar eder ve siz de doğal olarak ısrar ederseniz iş büyüyecek gibi görünüyor. evlilikte başka sorun yoksa, çıkar yol aramak en iyisi. bunun dışında kapalı bir bayan da giyimiyle eşine seksi ve çekici görünebilir, bunda zaten bir mahsur yok.

ayrıca bu başlık altında başı açık kadınlara tuhaf yakıştırmalarda bulunanları da kınıyorum. benim de başım açık ama ben burada başı kapalı olana destek veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…