Eşim başka kadınlara bakiyor

Konu o değil konu;erkekler hep bakıyor kadınlar hep soruyor,sorunun cevabı belli kişinin niyeti belli,biz istediğmiz kadar yardıralım haftada bir bu tarz bir konu açılacak.
Sıvama moduna geçtiniz. Susmak da bir seçenek.

O yüzden bu konunun tavsiyesi yorumu olmaz konu sahibi,ya sizinde bildiğiniz şeyleri tekrar edecez yada bak geç artık ne yapalım diyecez,eşinize hakarette edebiliriz ama çok fazla bu tarz konu açıldı insanlar bakıyor heleki cesur giyinen kadınlara zaten çok bakılıyor bende bakıyorum ama dalıp dalıp gitmek kitlenmek fln zaten siz kendiniz söylemişsiniz en fazla eşinize laf söyleriz o yani,ben de eski eşime neler neler söylüyordum kafanda kuruyorsun sana öyle geliyor diyordu ki bende crop tarzı giyinirim,eğer sizin içinize sinmiyorsa heleki tanıdık bir kadınsa insan daha bir kuruyor,ne yapalım ya hep birlikte bakacaz yada kesin bir tavır koyacaz.

Adamın yaşını nerden biliyorsun,annesi gibi uyarma falan ne demek istiyorsun
Sizin yaşınıza bakarak 50 yaşında olduğu sonucuna vardım. 40 olsa da çok yer yanmaz.

Değişmeyeceğini bildiğim için bu durumda yanında tutmak annesi olmakla denk benim için. Ne olursak olalım bir tek anneler buna katlanır.

Bu yazdıkların zaten boşanma sebebiymiş. Üstüne bir de başka kadınlara bakıyor ve kim bilir bilmediğin daha neler neler var.
Umarım kendin için en doğru kararı verirsin. Hakkında hayırlısı olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu yazdıkların zaten boşanma sebebiymiş. Üstüne bir de başka kadınlara bakıyor ve kim bilir bilmediğin daha neler neler var.
Umarım kendin için en doğru kararı verirsin. Hakkında hayırlısı olsun.
Çok teşekkür ederim güzel dileğin için

Evlenmeden anlayamadın mı keşke deneyip öyle alsaydın bu yetersizi

Evlilik bu risk almaya gelmez

Ee bacim adam sana bunca sey soylemissin, ac davayi gitsin kendine bulsun bakalim istedigi gbi birini gercekte bulabilcek mi ? Hic zamanini ziyan etme

Senim eş en büyük kötülüğü yapmış bunun yanında ne ki

Birgun igrenc bi kiroyla bulusmustum öylesine, canim sikildigi icin. Adamla aramda hic bir sey yok, sadece o aksam icin cikmistim. Gittigimiz yer kalabalik oldugu icin, tanimadigin kisilerin masasina oturtuyolardi. O gun 3 tane genc kizin masasina denk gelmistik. Yanimdaki kazma kizlara öyle bir bakmistiki kizlar bile benim sevgilim sanip benim adima rahatsiz olmustu. Bana bakip rahatsiz oldular. Aradan 13 sene gecti hala unutamam o kiroyu. Yani demen o ki, esinin yaptigi sey igrenc. Bu iliski dikis tutmaz daha. Gecmis olsun.

o ne gız, alaman swingerı mı

glossary oluşturup girişe asalım
Ne bilim anam Türkiye de kimsenin toto yemez masada arkadaşının sevgilisine bakip kilitlenmeyi

Ayrıca demis ki sen de bak nolacak yuh Konya ovası

`