- Emoji Skoru
- 284.574
- Puanlar
- 598
Sıvama moduna geçtiniz. Susmak da bir seçenek.Konu o değil konu;erkekler hep bakıyor kadınlar hep soruyor,sorunun cevabı belli kişinin niyeti belli,biz istediğmiz kadar yardıralım haftada bir bu tarz bir konu açılacak.
Yav heSıvama moduna geçtiniz. Susmak da bir seçenek.
HayirSen hiçbir şey yapmazsın. Hatta bunların üstüne bir güzel de çocuk yapıştırırsın..
Enişte schwingerci çıktı iyi miAynı şeyi sordum ben yapsam ne yaparsın diye,ne var bakabilirsin diyor,ben senin gibi tepki vermezdim diyor
O yüzden bu konunun tavsiyesi yorumu olmaz konu sahibi,ya sizinde bildiğiniz şeyleri tekrar edecez yada bak geç artık ne yapalım diyecez,eşinize hakarette edebiliriz ama çok fazla bu tarz konu açıldı insanlar bakıyor heleki cesur giyinen kadınlara zaten çok bakılıyor bende bakıyorum ama dalıp dalıp gitmek kitlenmek fln zaten siz kendiniz söylemişsiniz en fazla eşinize laf söyleriz o yani,ben de eski eşime neler neler söylüyordum kafanda kuruyorsun sana öyle geliyor diyordu ki bende crop tarzı giyinirim,eğer sizin içinize sinmiyorsa heleki tanıdık bir kadınsa insan daha bir kuruyor,ne yapalım ya hep birlikte bakacaz yada kesin bir tavır koyacaz.
Sizin yaşınıza bakarak 50 yaşında olduğu sonucuna vardım. 40 olsa da çok yer yanmaz.Adamın yaşını nerden biliyorsun,annesi gibi uyarma falan ne demek istiyorsun
Bu sitede ciddi biçimde cinsel terminoloji sıkıntısı var.Enişte schwingerci çıktı iyi mi
Sürekli beni suçladığı için,insanların düşüncesini merak ettimNiye anket
Tepkinizi koymuşsunuz zaten
Çok teşekkür ederim güzel dileğin içinBu yazdıkların zaten boşanma sebebiymiş. Üstüne bir de başka kadınlara bakıyor ve kim bilir bilmediğin daha neler neler var.
Umarım kendin için en doğru kararı verirsin. Hakkında hayırlısı olsun.
Şuan ablasinda kaliyor,şarkı gönderip duruyor cvp vermiyorumDaha bir yıl olmamış ne çabuk bıkmış beyefendi valla sizi seviyorsa yalvarır ayağınıza kapanır boşanıcam diyin
Evlenmeden anlayamadın mı keşke deneyip öyle alsaydın bu yetersiziİsin ilginç yanı, bu kadar istekli bir adam bana bir kadın gibi ilgi göstermiyor,birlikte olmak istemiyor,nedenini sorunca demekki sende bir numara yok dedi,çirkin bir kadın değilim fiziğim herşeyim yerinde,kocasına ilgisiz bir kadında değilim ben hicbirsey anlamadım,beni asaglayip bunları yapmasini
Keşke öyle yapsaydım,gerçektende risk almaya gelmiyorEvlenmeden anlayamadın mı keşke deneyip öyle alsaydın bu yetersizi
Evlilik bu risk almaya gelmez
Senin eşin k.baka g...vattır nasıl bir koca eşine sende başka adamlara bakabilirsin diye bilir.Bence imkanın varsa boşanAynı şeyi sordum ben yapsam ne yaparsın diye,ne var bakabilirsin diyor,ben senin gibi tepki vermezdim diyor
Ee bacim adam sana bunca sey soylemissin, ac davayi gitsin kendine bulsun bakalim istedigi gbi birini gercekte bulabilcek mi ? Hic zamanini ziyan etmeİsin ilginç yanı, bu kadar istekli bir adam bana bir kadın gibi ilgi göstermiyor,birlikte olmak istemiyor,nedenini sorunca demekki sende bir numara yok dedi,çirkin bir kadın değilim fiziğim herşeyim yerinde,kocasına ilgisiz bir kadında değilim ben hicbirsey anlamadım,beni asaglayip bunları yapmasini
eminim öyle yapardı.Aynı şeyi sordum ben yapsam ne yaparsın diye,ne var bakabilirsin diyor,ben senin gibi tepki vermezdim diyor
Senim eş en büyük kötülüğü yapmış bunun yanında ne kiBenim eşim bunu yapsa büyük hayal kırıklığı yaşardım. Senin yanında başka kadınlara bakacak kadar utanmazsa aldatmak da ona zor gelmez. Ahlaki değerleri zayıftır. Çocuk yapmadan bir süre gözlemlemeni tavsiye ederim.
o ne gız, alaman swingerı mıEnişte schwingerci çıktı iyi mi
glossary oluşturup girişe asalımBu sitede ciddi biçimde cinsel terminoloji sıkıntısı var.
Ne bilim anam Türkiye de kimsenin toto yemez masada arkadaşının sevgilisine bakip kilitlenmeyio ne gız, alaman swingerı mı
glossary oluşturup girişe asalım