Eşim başka kadınlara bakiyor

Emin ol umrunda olmaz,farkındada olmaz

Kısasa kısas için karakterinizde kişiliğiniz de olmayanı yapmayın .yani başkalarını rahatsız edebilir bu hareket
Emin ol umrunda olmaz,farkındada olmaz

. Napacaksınız mesela umrunda olsa , sırf bu sebepten hiç alakasız başka erkeklere saatlerce kitlenicek misiniz gözüm dalmış ? die

Ömrümde gördüğüm en hadsiz yorumlar arasında ilk sırayı zorlar. Haddinizi bilmeye ne dersiniz?

Yapmam zatende,bilmiyorum sinir etmek için bir plan dusunebilirdim belki

Ağzımı akar burnumu ben ne bileyim genel yorum yaptım hep soruyoruz hep bakmadık diyorlar ben onu kasdettim,sorsan hiçbiri bakmıyor sorsan hep eşi yanlış anladı yani nedir bunun çözümı ya görmezden geleceksin yada bak ne yapim diyeceksin varmı farklı bir çözüm?

Ya görmezden geleceksin ya da bak ne yapıyım diyeceksin dediniz de ikisi de aynı şey.

Çözümler Kişiseldir
Bazıları boşar net. Ben ne yaparım bilmiyorum mesela.
Konu sahibi de kendi bilecek

Kız niye kıskandın sen de al giy bi büstiyer

Çıtı pıtı kızlara çok yakışıyor

Bir de düşük bel pantolon eyeliner kirpik seni niye rahatsız etti

:/

11 ay evli olarak nasıl tahammül ettiniz? Evlilik öncesi nişan-sevgililik sürecinde nasıldı?

50 yaşında adamın düzelecek hali yok. Boşanmıyorsanız annesi gibi uyarmayı bırakın. Bugün yarın bu hale gelmedi sonuçta.

Kız niye kıskandın sen de al giy bi büstiyer

Düşük bel pantolon eyeliner kirpik seni niye rahatsız etti
Hayatım 178 boyum var 58 kiloyum canım ne isterse giyinirim nasıl bir tip olduğumu bilmeden neden kıskandığımı söyledin,eleştiriyorum elestirince neden kıskanç olayım, adama yada giyinene hak vermiyorum neden illaki ortalama bir cevaba tavsınız,bakalım madem hep birlikte ne yapalıl dedim bu cevap neden,kime laf attım yada kimi yerdimde bu çıkışlar,yıllardır aynı konu bakıp geçelim ne yapalım varmı ekstra bir çözümǰ,adamı kınayal eyvallah yıllar önce yapıyorduk ama hep aynı konu hep bakan var hep alınan var ne diyelim.

Adamın yaşını nerden biliyorsun,annesi gibi uyarma falan ne demek istiyorsun
Sizin yaşınız yazıyor ya profilde. Elliye merdiven dayamış bir çift olduğunuzu varsaymış üye.

Gerçi konuya bakarsak 20’lerin başı gibi duruyor ama…

Niye anket
Tepkinizi koymuşsunuz zaten

Ya görmezden geleceksin ya da bak ne yapıyım diyeceksin dediniz de ikisi de aynı şey.

Çözümler Kişiseldir
Bazıları boşar net. Ben ne yaparım bilmiyorum mesela.
Konu sahibi de kendi bilecek
Ben boşanırım kişinin kendi bileceği şey,öyleee dalıp dalıp bakmak az buz bişey değil,hani hep soruluyor eyvallah ama hangi cevap tatmin ediyor böyle bir sorunun karşılığı nedir?Ya bakacak ne yapalım diyeceksiniz yada hep beraber bakacaz yada boşanacaksınız,bu soru değil aslında teyit amaçlı bir iç boşaltma o yüzden cevabı konu sahibinin kendisinde

Sizin yaşınız yazıyor ya profilde. Elliye merdiven dayamış bir çift olduğunuzu varsaymış üye.

Gerçi konuya bakarsak 20’lerin başı gibi duruyor ama…
Konu o değil konu;erkekler hep bakıyor kadınlar hep soruyor,sorunun cevabı belli kişinin niyeti belli,biz istediğmiz kadar yardıralım haftada bir bu tarz bir konu açılacak.

`