Emin ol umrunda olmaz,farkındada olmazKısasa kısas yapabilirseniz bı deneyin derim.
Hem sağa sola bakacaksınız eşinizin gözüne soka soka
O delirince de yav ne alakası var sende çok agresifsin gözüm daldı, komikti, tuhaftı, maymuna benziyordu, ondan baktım dıye siralayaksiniz
Ha bunun sonu yine boşanma olmalı tabi.once kısasa kısas
İntikam almak rahatlamak için
Sonra hadi yallah. Boşadım seni
Emin ol umrunda olmaz,farkındada olmaz
Ömrümde gördüğüm en hadsiz yorumlar arasında ilk sırayı zorlar. Haddinizi bilmeye ne dersiniz?Ya hep aynı şikayet hep aynı cevap allah açkına bizmi yaşlandık sizmi yenisiniz anlamadım onlar bakıyor siz alınıyorsunuz onlar sizi suçluyor siz onu vs vs bunun cevabı yok çözümüde yok bakıyor adam yani ne yapak,kızlar sağolsun minimum derecede giyiniyorlar erkekler bakıyor kadınlarda bakıyor ne yapalım hep birlikte birbirimize bakalım madem,hiç unutmam orta halli bir mağazada pantolon bakıyorum 20 li yaşlarında bir kız eline siyah bir büstiyer tarzı birşey almış arkadaşına diyorki bu kapalı yaaaa,sadece mahrem yeri kapalı yahi daha ne kadar açık olsundu diyemiyorsun,düşük bel pantolon,sütyen,alnına kadar ilaner,takma kirpik ne yapalım bende bakıyorum sizde bakın eşinizde baksın alınmayın artık bu tip şeylere,ben Amerikaya da gittim,Rusya yada bizimki bakılır tarzda hepimiz bakalım ne yapalım adam haklı,sapık fln demeyin vallahi sinirleniyorum
Yapmam zatende,bilmiyorum sinir etmek için bir plan dusunebilirdim belkiKısasa kısas için karakterinizde kişiliğiniz de olmayanı yapmayın .yani başkalarını rahatsız edebilir bu hareket
. Napacaksınız mesela umrunda olsa , sırf bu sebepten hiç alakasız başka erkeklere saatlerce kitlenicek misiniz gözüm dalmış ? die
Ağzımı akar burnumu ben ne bileyim genel yorum yaptım hep soruyoruz hep bakmadık diyorlar ben onu kasdettim,sorsan hiçbiri bakmıyor sorsan hep eşi yanlış anladı yani nedir bunun çözümı ya görmezden geleceksin yada bak ne yapim diyeceksin varmı farklı bir çözüm?Ağzının suyu aka aka kilitlenir tarzda bakamaz
Ayırt edelim önce bunu.
Yoksa bizde bakıyoruz birinin karizması, ötekinin minnoslugu, ötekinin sakal kesimi
gözlüğü bilekliği, diğerinin küpesi
Birinin ses tonu veya tavrı duruşu
Orada ne var dedirtiyor bakıyoruz
Ama yani bakıyoruz sadece
Bakıp Allah sevdiklerine bağışlasın deyıp geciyoruz
Salyalanmiyoruz uzun uzadıya psikopat gibi kilitlenir yanındaki herkesi unutmak herseyı hiçe saymak sapikliktir
Espriden anlamaya ne dersiniz hocam?Ömrümde gördüğüm en hadsiz yorumlar arasında ilk sırayı zorlar. Haddinizi bilmeye ne dersiniz?
Öyle espri olmaz. Esprinin de haddi olmalı.Espriden anlamaya ne dersiniz hocam?
Ya görmezden geleceksin ya da bak ne yapıyım diyeceksin dediniz de ikisi de aynı şey.Ağzımı akar burnumu ben ne bileyim genel yorum yaptım hep soruyoruz hep bakmadık diyorlar ben onu kasdettim,sorsan hiçbiri bakmıyor sorsan hep eşi yanlış anladı yani nedir bunun çözümı ya görmezden geleceksin yada bak ne yapim diyeceksin varmı farklı bir çözüm?
Kız niye kıskandın sen de al giy bi büstiyerYa hep aynı şikayet hep aynı cevap allah açkına bizmi yaşlandık sizmi yenisiniz anlamadım onlar bakıyor siz alınıyorsunuz onlar sizi suçluyor siz onu vs vs bunun cevabı yok çözümüde yok bakıyor adam yani ne yapak,kızlar sağolsun minimum derecede giyiniyorlar erkekler bakıyor kadınlarda bakıyor ne yapalım hep birlikte birbirimize bakalım madem,hiç unutmam orta halli bir mağazada pantolon bakıyorum 20 li yaşlarında bir kız eline siyah bir büstiyer tarzı birşey almış arkadaşına diyorki bu kapalı yaaaa,sadece mahrem yeri kapalı yahi daha ne kadar açık olsundu diyemiyorsun,düşük bel pantolon,sütyen,alnına kadar ilaner,takma kirpik ne yapalım bende bakıyorum sizde bakın eşinizde baksın alınmayın artık bu tip şeylere,ben Amerikaya da gittim,Rusya yada bizimki bakılır tarzda hepimiz bakalım ne yapalım adam haklı,sapık fln demeyin vallahi sinirleniyorum
Merhaba 11 aylık evliyim,eşim sürekli yanımda kadınlara bakıyor,ben tepki verince,gözüm dalmış boş bakıyordum diyor.Arkadasiyla yemeğe gittik,yemek boyunca arkadaşının sevgilisine kitlendi gözünü ayırmadi,ne benim yüzüme baktı,ne masada sohbet etti,öküz gibi kadına baktı,kalkincada ben dalmışım,farkında değilim dedi,birdaha seninle biryere gitmicem dedi.Kim olsa tepki vermezmi?
Uzak mesafeydi,evlilik öncesi görüştüğümüz zamanlardada böyle birşey olmadi:/
11 ay evli olarak nasıl tahammül ettiniz? Evlilik öncesi nişan-sevgililik sürecinde nasıldı?
Hayatım 178 boyum var 58 kiloyum canım ne isterse giyinirim nasıl bir tip olduğumu bilmeden neden kıskandığımı söyledin,eleştiriyorum elestirince neden kıskanç olayım, adama yada giyinene hak vermiyorum neden illaki ortalama bir cevaba tavsınız,bakalım madem hep birlikte ne yapalıl dedim bu cevap neden,kime laf attım yada kimi yerdimde bu çıkışlar,yıllardır aynı konu bakıp geçelim ne yapalım varmı ekstra bir çözümǰ,adamı kınayal eyvallah yıllar önce yapıyorduk ama hep aynı konu hep bakan var hep alınan var ne diyelim.Kız niye kıskandın sen de al giy bi büstiyer
Düşük bel pantolon eyeliner kirpik seni niye rahatsız etti
Adamın yaşını nerden biliyorsun,annesi gibi uyarma falan ne demek istiyorsun50 yaşında adamın düzelecek hali yok. Boşanmıyorsanız annesi gibi uyarmayı bırakın. Bugün yarın bu hale gelmedi sonuçta.
Sizin yaşınız yazıyor ya profilde. Elliye merdiven dayamış bir çift olduğunuzu varsaymış üye.Adamın yaşını nerden biliyorsun,annesi gibi uyarma falan ne demek istiyorsun
Uzak mesafeydi,evlilik öncesi görüştüğümüz zamanlardada böyle birşey olmadi
Ben boşanırım kişinin kendi bileceği şey,öyleee dalıp dalıp bakmak az buz bişey değil,hani hep soruluyor eyvallah ama hangi cevap tatmin ediyor böyle bir sorunun karşılığı nedir?Ya bakacak ne yapalım diyeceksiniz yada hep beraber bakacaz yada boşanacaksınız,bu soru değil aslında teyit amaçlı bir iç boşaltma o yüzden cevabı konu sahibinin kendisindeYa görmezden geleceksin ya da bak ne yapıyım diyeceksin dediniz de ikisi de aynı şey.
Çözümler Kişiseldir
Bazıları boşar net. Ben ne yaparım bilmiyorum mesela.
Konu sahibi de kendi bilecek
Konu o değil konu;erkekler hep bakıyor kadınlar hep soruyor,sorunun cevabı belli kişinin niyeti belli,biz istediğmiz kadar yardıralım haftada bir bu tarz bir konu açılacak.Sizin yaşınız yazıyor ya profilde. Elliye merdiven dayamış bir çift olduğunuzu varsaymış üye.
Gerçi konuya bakarsak 20’lerin başı gibi duruyor ama…