Eşim başka kadınlara bakiyor

Belli ki kocanla bu sorunu yasamissin zaptedememissin salmissin okey. Bakan adama ben de bir care oldugunu dusunmuyorum o huyda biri bakar. Ama normal degil kitlenmeler herkese tanidik tanimadik bakmalar bi de arkadasinin sevgilisine bakiyor bu ahlakli bisey mi de normal gorelim?
Sen kocani öyle kabulettiysen ettin buna okey zaten ya kabul edeceksin ya ayrilacaksin daha millete bok atamaya onun bunun giysisini diline dolayip baktiriyorlar demene gerek yok kafanda kocani aklayacaksin diye.

Sacma sapan tutturdunuz bi kadinlarin giyimi bilmem neymis yok crop giymis yok bustiyer...
Kendin de bakiyormussun yahu ben yillarca istanbulda yasadim ben niye milletin donuna bakmiyordum acaba ya bi bustiyer ya da cropta bakilacak ne var aciklik olarak? Şehre yeni mi geldiniz?
Her seferimlnde hayatiniz da ilk defa gormus gibi neye bakiyorsunuz?

Yasadigim ulkede cok daha acik insanlar evin balkonunda bikiniyle gunesleniyor, sutyenle balkona cikan vs gordum. Insan biyerde bakmaz oluyor

Göz dalar kayar anladık diyelim, arkadaşın sevgilisine bakan adam kim oluyor da benimle bir yere gitmemeye karar veriyor, sen bir şey yapmadın heralde?

Aslında dikkat çekene herkes bakıyor. Ama maşallah ne kadar güzel, inşallah şu kiloyu verir bende öyle olurum. Ay o ona yakışmamış. Ay ne yakışıklı çocuk inşallah oğlum da öyle olur gibi gibi.

Ama mal gibi bön bön de bakılmaz. Sapıklık o…

Buda çok kötü birşey. Saygısı da yok. Hep böyleyse Evli kalmak mantıklı değşl.

Göz dalar kayar anladık diyelim, arkadaşın sevgilisine bakan adam kim oluyor da benimle bir yere gitmemeye karar veriyor, sen bir şey yapmadın heralde?
Ne yapmadım ki kovdum gitti ablasinda kaliyor 20 gundur

Karısını onlar kadar beğenmiyorsa niye evlenmiş.daha 11 ay olmuş.

Sıkıntı onda,bende bir sıkıntı yok ben nedenini sorduğumda beni asaglıyor,ama bir kadın gördümu ağzını ayırıp bakiyor
Hiç akraba düğününe falan gitmediniz mi evlenmeden? Sokakta yürümediniz mi?

Eşinizin bilmediğiniz '' göz dalma hastalığı '' mı var.?

Ya bu erkeklerin herşeye bir lafı var.

Ohaa arkadaşının karısına da bakmazsın yani ne biçim insan bu yahu pislik herif

Kocan seni sevmediği gibi kocanın sana saygısı da yok

evet verir. yalan söylüyor. gerçekten bakıyor. ben gördüm daha önce bunları eski birkaç deneyimimde. eşim neyseki öyle değil ama birçok erkek öyle maalesef

Maalesef gözü dışarıda bugün bakar yarın başka kadınlara adım atar falan. Yol yakınken boşanın derim ben. Bir de arkadaşının sevgilisine bakıyor hani arkadaşı farketse ne olacak. Bunu bile düşünemiyor artık o kadar gözü dönmüş

Off eski sevgilim geldi aklıma sinirim bozuldu. Arkadaşının sevgilisiyle raki sofrasinda gözümüzün önünde flortlestiler.ben mi yanlış anlıyorum diye düşündüm adam da kadını çaktırmadan uyarmaya çalıştı.
Ben sigara bahanesiyle kalktım. Sevgilim de yanıma geldi. " sen nasıl davranırsan ben de öyle davranırım "dedimbenu tehdit etme, aynı anda beş kadınla gezerim sen üzülürsün demişti.hakli olduğum halde gözümden yaş geldi kötü hissettim o gün soğudum ve terk ettim onu.
Kiyas yapın diyeceğim ama bende işe yaramadı yüzsüzlüğü ele alabilir.bunun boyle olduğu önceden bellidir aslında, evlilikten once nasıldı? Keske iyice tanısaydıniz. Uyarmakla çözülecek birsey değil bu arada. Bosanin demeyi sevmem ,ama bazı şeyler var ki düzelmez.esjnizin gözü disarda.yarin fırsat bulursa aldatır da

`