O yüzden bu konunun tavsiyesi yorumu olmaz konu sahibi,ya sizinde bildiğiniz şeyleri tekrar edecez yada bak geç artık ne yapalım diyecez,eşinize hakarette edebiliriz ama çok fazla bu tarz konu açıldı insanlar bakıyor heleki cesur giyinen kadınlara zaten çok bakılıyor bende bakıyorum ama dalıp dalıp gitmek kitlenmek fln zaten siz kendiniz söylemişsiniz en fazla eşinize laf söyleriz o yani,ben de eski eşime neler neler söylüyordum kafanda kuruyorsun sana öyle geliyor diyordu ki bende crop tarzı giyinirim,eğer sizin içinize sinmiyorsa heleki tanıdık bir kadınsa insan daha bir kuruyor,ne yapalım ya hep birlikte bakacaz yada kesin bir tavır koyacaz.
Buda çok kötü birşey. Saygısı da yok. Hep böyleyse Evli kalmak mantıklı değşl.İsin ilginç yanı, bu kadar istekli bir adam bana bir kadın gibi ilgi göstermiyor,birlikte olmak istemiyor,nedenini sorunca demekki sende bir numara yok dedi,çirkin bir kadın değilim fiziğim herşeyim yerinde,kocasına ilgisiz bir kadında değilim ben hicbirsey anlamadım,beni asaglayip bunları yapmasini
Ne yapmadım ki kovdum gitti ablasinda kaliyor 20 gundurGöz dalar kayar anladık diyelim, arkadaşın sevgilisine bakan adam kim oluyor da benimle bir yere gitmemeye karar veriyor, sen bir şey yapmadın heralde?
AminBu tür erkeklerin adı batsın. Kim olursa olsun adilik bu.
Karısını onlar kadar beğenmiyorsa niye evlenmiş.daha 11 ay olmuş.Ağzının suyu aka aka kilitlenir tarzda bakamaz
Ayırt edelim önce bunu.
Yoksa bizde bakıyoruz birinin karizması, ötekinin minnoslugu, ötekinin sakal kesimi
gözlüğü bilekliği, diğerinin küpesi
Birinin ses tonu veya tavrı duruşu
Orada ne var dedirtiyor bakıyoruz
Ama yani bakıyoruz sadece
Bakıp Allah sevdiklerine bağışlasın deyıp geciyoruz
Salyalanmiyoruz uzun uzadıya psikopat gibi kilitlenir yanındaki herkesi unutmak herseyı hiçe saymak sapikliktir
Bir de ergen gibi şarkı mı gönderiyor.boşan sen bundan.daha 11 ay olmuş.zamanına yazık.Şuan ablasinda kaliyor,şarkı gönderip duruyor cvp vermiyorum
Hiç akraba düğününe falan gitmediniz mi evlenmeden? Sokakta yürümediniz mi?Sıkıntı onda,bende bir sıkıntı yok ben nedenini sorduğumda beni asaglıyor,ama bir kadın gördümu ağzını ayırıp bakiyor
Bedava seks hizmeti ve bakıcı hizmetiKarısını onlar kadar beğenmiyorsa niye evlenmiş.daha 11 ay olmuş.
Ohaa arkadaşının karısına da bakmazsın yani ne biçim insan bu yahu pislik herifMerhaba 11 aylık evliyim,eşim sürekli yanımda kadınlara bakıyor,ben tepki verince,gözüm dalmış boş bakıyordum diyor.Arkadasiyla yemeğe gittik,yemek boyunca arkadaşının sevgilisine kitlendi gözünü ayırmadi,ne benim yüzüme baktı,ne masada sohbet etti,öküz gibi kadına baktı,kalkincada ben dalmışım,farkında değilim dedi,birdaha seninle biryere gitmicem dedi.Kim olsa tepki vermezmi?
Aynen ergen gibi hareketlerBir de ergen gibi şarkı mı gönderiyor.boşan sen bundan.daha 11 ay olmuş.zamanına yazık.
Temizlik utu bakıcı aynnBedava seks hizmeti ve bakıcı hizmeti
Kocan seni sevmediği gibi kocanın sana saygısı da yokGözüm dalmış boş bakıyordum diyor,bir dışarı çıkıyoruz,sahile gidiyoruz aynı gözü etrafta,ben yokmuşum gibi,ben kendimi hatırlatinca of sende çok agresifsin,kadın çok tuhaf giyinmiş komik ona baktım yok hareketleri tuhaftı ona baktım,en son yemek olayında evden kovdum
evet verir. yalan söylüyor. gerçekten bakıyor. ben gördüm daha önce bunları eski birkaç deneyimimde. eşim neyseki öyle değil ama birçok erkek öyle maalesefMerhaba 11 aylık evliyim,eşim sürekli yanımda kadınlara bakıyor,ben tepki verince,gözüm dalmış boş bakıyordum diyor.Arkadasiyla yemeğe gittik,yemek boyunca arkadaşının sevgilisine kitlendi gözünü ayırmadi,ne benim yüzüme baktı,ne masada sohbet etti,öküz gibi kadına baktı,kalkincada ben dalmışım,farkında değilim dedi,birdaha seninle biryere gitmicem dedi.Kim olsa tepki vermezmi?