Eşim başka kadınlara bakiyor

Konu giyime gelmiş orada bir duralım. Daha once de yorum yazmıştım. Orada yazdığım gibi eşinizin gözü disarda. Kapalı giyinmek ve açık giyinmekle ilgisi yok herkes istediğini giyebilir. Bakmak var, ağzının suyu akarak bakmak var. Eşiniz ikincisi.firsat bulsa aldatır da üzgünüm.bu huy yeni çıkmamistir önceden bellidir.keske evlenmeseydiniz .Bu değişmez cunku

Bu dalma durumu ben de oluyor mesela bir şey düşünüyorum o an o kişinin yüzüne bakıyorum ama boş bakıyorum .Yani mesela işle ilgili bir şey düşünüyorum yürürken insanların yüzüne bakıyorum ama yakışıklı ya da başka bir seyden değil boş dalıyorum .Ama sizin esiniz kadınlara uzun uzun bakıyorsa bu sorun ,bence de değişmez diye düşünüyorum .Arada baksa ya da bakıp kafasını cevirse olur diye düşünüyorum .Ama çoğu erkek bakıyor benim gördüğüm kadarıyla .Sapiklik ve niyetiyle ilgili biraz .Bakmayan erkek çok azdır diye düşünüyorum ,bilmiyorum .Ben olsam ona kizmazdim çaktırmadan ben de daha cesur giyinir yanında dolasirdim bana bakanlara bakacakkken etrafa bakmaya zaman kalmazdı .

Siz "baktigi" kadinlari kendinizden daga mi güzel buluyorsunuz ? Bana öyle geldi.
Sizin güzel bulmadiginiz birine baksa, rahatsiz olur musinuz ?
Ben bazen öyle tipleriyle alakasiz olarak, güzel veya siradan farketmeksizin insanlara öylesine bakip inceliyorum. Mesela doktorda bekleme odasinda, magazada bakinirken, havuzda, kafede vb..

Bir de su var : kadinlar diger kadinlara erkeklerden daha cok bakiypr, artik kendileriyle kiyaslamami, imrenme mi bilmem.

Nerden tutarsan tut adam ofsayt. Cinsellik yok ama hakaret var, öküz gibi milletin karısına kızına sarkma var….çocuk da yokken sepetle gitsin

ALLAH bu Ataputun belasını versin. Hep o oküpasyonist mustafa kemalin yüzünden oluyor bunlar. Otoritaryanizm uşağı tağut pislik herif.

Oküpasyonizm için çalışan kamal. Ona kemal demeyin kamal diyin.

Arkadaşı ne yaptı peki sevgilisine böyle bakılırken

Otoritaryanist pezevenk kamal ataorospuçocuğu kamal atamanyak

`