Bir de su var : kadinlar diger kadinlara erkeklerden daha cok bakiypr, artik kendileriyle kiyaslamami, imrenme mi bilmem.Bu dalma durumu ben de oluyor mesela bir şey düşünüyorum o an o kişinin yüzüne bakıyorum ama boş bakıyorum .Yani mesela işle ilgili bir şey düşünüyorum yürürken insanların yüzüne bakıyorum ama yakışıklı ya da başka bir seyden değil boş dalıyorum .Ama sizin esiniz kadınlara uzun uzun bakıyorsa bu sorun ,bence de değişmez diye düşünüyorum .Arada baksa ya da bakıp kafasını cevirse olur diye düşünüyorum .Ama çoğu erkek bakıyor benim gördüğüm kadarıyla .Sapiklik ve niyetiyle ilgili biraz .Bakmayan erkek çok azdır diye düşünüyorum ,bilmiyorum .Ben olsam ona kizmazdim çaktırmadan ben de daha cesur giyinir yanında dolasirdim bana bakanlara bakacakkken etrafa bakmaya zaman kalmazdı .
Devşirme bunak senin ağzın ne konuşuyor ?ALLAH bu Ataputun belasını versin. Hep o oküpasyonist mustafa kemalin yüzünden oluyor bunlar. Otoritaryanizm uşağı tağut pislik herif.
Ataputu konuşuyorDevşirme bunak senin ağzın ne konuşuyor ?
Atam yattığı yerden dert olmuş yine :dAtaputu konuşuyor
Onun adı At AmAtam yattığı yerden dert olmuş yine :d
Onun adı AtabokAtam yattığı yerden dert olmuş yine :d
Bir kaç şey düzerdim sana da :d boş konuşmaların yüzünden ban yemek istemiyorum.Onun adı At Am
Cimerdesin :d Rabia işaretli profil koy belki kurtarır seniOnun adı Atabok
Arkadaşı ne yaptı peki sevgilisine böyle bakılırkenMerhaba 11 aylık evliyim,eşim sürekli yanımda kadınlara bakıyor,ben tepki verince,gözüm dalmış boş bakıyordum diyor.Arkadasiyla yemeğe gittik,yemek boyunca arkadaşının sevgilisine kitlendi gözünü ayırmadi,ne benim yüzüme baktı,ne masada sohbet etti,öküz gibi kadına baktı,kalkincada ben dalmışım,farkında değilim dedi,birdaha seninle biryere gitmicem dedi.Kim olsa tepki vermezmi?