- 20 Mayıs 2020
- 127
- 56
- 13
- Konu Sahibi Kirgin kadin
-
1 senedir doyurma isini bıraktım baktım çalışsam da çalışmasam da cebimde para yok en iyisi evde oturayim dedim butun borçlarımı kapattım oturuyorum oda sigarmi alıyor kirayı ödüyor eve bakiyor artik gecti o para getiren kadin günlerio zaman bas tekmeyi bi de bu adamı doyurma çalışıyorsun sanırım kaçırdım mesajları yanlış anlamış olabilirim, çalışmasan da bas tabi bu adamın önüne bi kap yemek koymak bile yazık
Ah be bacim allah kolaylik versin bende 2 evliligimi yapdim ve bi kizi var onceki evliliginden hic girmezdi biz evlendikden sinra gormeye basladi normal tmm ama 2 gun oncesine kadar kizinin annesi yani ayrildigi esi aradi kizinla konus diye seninle konusmak istiyo ole olumlu konusuyoki sanki bidaha ara yapacakmis gibisinden ve bugunde mailden atilan mesajini gordum benimde aklimda deli gini sorular var acabami diye aksam 8de mesaj atmisAffetmek lügatımda hiç olmadı.tek bir karar alıp uygularim genelde ama 2.evlilik olunca herkes farklı bakiyor suçlu ben oluyorum buda mı kötü cıktı gibisinden
Haklısın.bircok sorun yasadim hep gelip gittim bosanma konusunda ama bu defa herşey yerle bir oldu.guvenim inancım.boşanmayla sonuclanmayan hiçbir ihanet davası çözümlenmiyor. eğer varsa burda ben yaşadım affettim ve ona güveniyorum diyen buyursun gelsin dalga gecmeden helal olsun derim.. batırmış her seyi mahvetmiş adam. bitti o iş.
Cok gecmis olsun, gercekten insanın basına gelebilecek en travmatik olaylardan biri bu. Umarım bi an evvel toparlanırsınızHaklısın.bircok sorun yasadim hep gelip gittim bosanma konusunda ama bu defa herşey yerle bir oldu.guvenim inancım.
Hayır yapmadım uzun bi süre kendime gelemedim ki.herseyi bi kenara koyul olgun bayanlar bana ulaşsın cümlesi kafamda dolanıyor. Ağır geldi bayaO telefonu kafasında kırarak uyandırmadın yani o mesajları görünce
Cok gecmis olsun, gercekten insanın basına gelebilecek en travmatik olaylardan biri bu. Umarım bi an evvel
Cok gecmis olsun, gercekten insanın basına gelebilecek en travmatik olaylardan biri bu. Umarım bi an evvel toparlanırsınız
Normalde şaka içinde bile gerçeklik payı arayan ben en büyük tsunamiyi yaşadım.birkez o enkazın altindan kalktım sanırım birkez daha yapıp yüksek duvarla örmem gerekecekCok gecmis olsun, gercekten insanın basına gelebilecek en travmatik olaylardan biri bu. Umarım bi an evvel toparlanırsınız
Çocukluk arkadaşı uyardı beni yoksa haberim olmazdı ki.ben hala ortalıkta gerine gerine kocam aldatmaz diye geziniyorum.Yine sen yakalamışsın , aynı senin durumunda olup evli ve eşinden gizli kadınlarla görüşen , ilişki yaşayan , iş yerinde veya başka mekanlarda gördüğü kadınlara asılan o kadar çok evli erkek var ki ..
Mesajları gördüğünüzü eşinize söylemeidniz mi? Taksiciydi eşiniz müşteri adına sorar gibi sormuştu doğru hatırlıyorum dimi?Hayır yapmadım uzun bi süre kendime gelemedim ki.herseyi bi kenara koyul olgun bayanlar bana ulaşsın cümlesi kafamda dolanıyor. Ağır geldi baya
Her yerine iltifat etmis videosunun altina da yazmış olgun bayanlar bana ulaşsın diye kendi resmini de koymamış zatenO yorumları görünce nasıl küfür ediyorum onlara ya birde mesaj atsın bu kadar acizlikBırak o adamı
Evet kadın kimse müşteri o sorsun fiyatı deyince kusura bakmayın yazmış ha bide ilk basta belirteyim harikasin yazmışMesajları gördüğünüzü eşinize söylemeidniz mi? Taksiciydi eşiniz müşteri adına sorar gibi sormuştu doğru hatırlıyorum dimi?
Siz olgun değil misiniz olgunluktan kastı yaş mı vucut mu?Her yerine iltifat etmis videosunun altina da yazmış olgun bayanlar bana ulaşsın diye kendi resmini de koymamış zaten
1 yas var aramızda.onun icin fark edeceğini sanmıyorum yazdığı kadınların fiziği güzel o yuzden demiştir.Siz olgun değil misiniz olgunluktan kastı yaş mı vucut mu?
Tamam hatırladım ama devamını bilmiyorum, adamın bunları gördüğünüzden haberi var mı şu an? Varsa ne tepki verdi?Evet kadın kimse müşteri o sorsun fiyatı deyince kusura bakmayın yazmış ha bide ilk basta belirteyim harikasin yazmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?