- 25 Mart 2021
- 8
- -4
- 6
- 27
- Konu Sahibi oglununannezi
-
Keşke şehirleride yazsaydınız.Eşimle birlikte ailemin yaşadığı şehirde yaşıyoruz ancak eşim benle evlenmeden önceki şehrine iş için gitmemizi istiyor ama ben ailemi ve büyüdüğüm şehri bırakamıyorum çocuğumuz var bir çıkmaz içerisindeyim ne yapacağımı bilmiyorum
Sizin orda is imkani kisitli mi?
Evet orada daha iyi kazanacak eğer işler yolunda giderse şehirler birbirine uzak ailemi bırakamıyorum eşimin ailesiyle hiç bir problemim yok onlar da eşimin gitmek istediği şehirde yaşıyor anlayacağınız ne yapmam gerektiği konusunda bir çıkmazdayımEşinizin gitmek istediği şehirde yapacağı iş daha mı iyi?
İmkanları da değerlendirin.
Hangi şehir daha iyi, eşinizin iş durumu, maddi kazanç, çocuğun eğitimi hepsini değerlendirin.
Duygusal bakarsanız haklısınız ama gerçekçi de olmak lazım.
Şehirler uzak mı birbirine?
Eşinizin ailesi nerede, ilişkileriniz nasıl?
Hepsini düşünün bir bakalım.
Biz antalya da yaşıyoruz eşim istanbula gitmek istiyorKeşke şehirleride yazsaydınız.
Aşırı iyi kazanmayacaksa İstanbul'da yaşamak zor diye düşünüyorum.Biz antalya da yaşıyoruz eşim istanbula gitmek istiyor
Maalesef biraz sıkıntılı
Burada iş bulamıyor eşim şuan orada bi servis işi varmış aylık 40 bine gelecekmiş maaşı ve sigortası olacakmışAntalya da nasıl sıkıntılı?
Çok teşekkür ediyorum dualarınızda bana da yer verin lütfen çünkü çok yorucu bir dönem umarım hakkımızda hayırlısı olurAşırı iyi kazanmayacaksa İstanbul'da yaşamak zor diye düşünüyorum.
İstanbul candır fakat gezmek için, yaşamak için değil
Üstelik Antalya bırakılmaz yahu
Şehirleri söyleyince ben de kararsız kaldım
İş imkanı nedir nasıldır bilmem ama Antalya'yı bırakmak ben de istemezdim açıkcası.
Ailemle, doğduğum büyüdüğüm şehirdeyim sizin yaşadığınız o duygusallık bende de mevcut, size hak veriyorum o yüzden.
Hayırlısı olsun.
Artıları eksileri değerlendirmelisiniz.
İnşallah eşinizle aranızda huzursuzluk çıkmadan makul karar verirsiniz.
Ama ben Antalya diyorum
Mışla mişle is yapilmaz. Eminim antalyada da bir suru is vardir. Istanbul zor sehirBurada iş bulamıyor eşim şuan orada bi servis işi varmış aylık 40 bine gelecekmiş maaşı ve sigortası olacakmış
Burada iş bulamıyor eşim şuan orada bi servis işi varmış aylık 40 bine gelecekmiş maaşı ve sigortası olacakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?