Eşim başka şehire gitmek istiyor

oglununannezi

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Mart 2021
8
-4
6
27
Eşimle birlikte ailemin yaşadığı şehirde yaşıyoruz ancak eşim benle evlenmeden önceki şehrine iş için gitmemizi istiyor ama ben ailemi ve büyüdüğüm şehri bırakamıyorum çocuğumuz var bir çıkmaz içerisindeyim ne yapacağımı bilmiyorum

Eşinizin gitmek istediği şehirde yapacağı iş daha mı iyi?
İmkanları da değerlendirin.
Hangi şehir daha iyi, eşinizin iş durumu, maddi kazanç, çocuğun eğitimi hepsini değerlendirin.
Duygusal bakarsanız haklısınız ama gerçekçi de olmak lazım.
Şehirler uzak mı birbirine?
Eşinizin ailesi nerede, ilişkileriniz nasıl?
Hepsini düşünün bir bakalım.

Keşke şehirleride yazsaydınız.

Evet orada daha iyi kazanacak eğer işler yolunda giderse şehirler birbirine uzak ailemi bırakamıyorum eşimin ailesiyle hiç bir problemim yok onlar da eşimin gitmek istediği şehirde yaşıyor anlayacağınız ne yapmam gerektiği konusunda bir çıkmazdayım

Biz antalya da yaşıyoruz eşim istanbula gitmek istiyor
Aşırı iyi kazanmayacaksa İstanbul'da yaşamak zor diye düşünüyorum.
İstanbul candır fakat gezmek için, yaşamak için değil
Üstelik Antalya bırakılmaz yahu
Şehirleri söyleyince ben de kararsız kaldım
İş imkanı nedir nasıldır bilmem ama Antalya'yı bırakmak ben de istemezdim açıkcası.
Ailemle, doğduğum büyüdüğüm şehirdeyim sizin yaşadığınız o duygusallık bende de mevcut, size hak veriyorum o yüzden.
Hayırlısı olsun.
Artıları eksileri değerlendirmelisiniz.
İnşallah eşinizle aranızda huzursuzluk çıkmadan makul karar verirsiniz.
Ama ben Antalya diyorum

Çok teşekkür ediyorum dualarınızda bana da yer verin lütfen çünkü çok yorucu bir dönem umarım hakkımızda hayırlısı olur

Ben olsam kurulu düzenimi değiştirmezdim.. Cunku ben azıcık aşım ağrısız başım diyen tiplerdenim.. Ama maaş olarak iyi bi maaş eşinizin alacağı.. Etraflıca düşünmek lazım.. Mesela aileniz yaşlandıgında onlara bakabılcek kardeslerınz - varsa eger- var mı? Antalya ve istanbul ha deyınce gidilmiyor..

Yakın zamanda bnm eşimde iyi bi teklif aldı, ustelık ıstanbulda.. Biz anadolu yakasında yasıorz.. Teklıf kucukcekmecede.. Eşim altına araba cekerım yenı daire alırız demesine ragmen kabul etmedim.. Kurulu düzenimi bozamam ben.. Herkese yakınım burda, orda kimsem olmayacak.. Aılem istedgı zaman atlayıp gelemeyecek.. Herkesin mesguliyeti bir sorumlulugu var nıhayetınde.. Ben daha cok duygusal açıdan baktım olaya sanırım.. Ama sizin için maddi durum öncelıklıdır o zaman ona göre karar verin derim..

Burada iş bulamıyor eşim şuan orada bi servis işi varmış aylık 40 bine gelecekmiş maaşı ve sigortası olacakmış

40000 Lira servis isi icin mi. Bilemedim. Tabi ki esinizin is bulmasi lazim, ama bana sanki daha cok Istanbula gitmek icin bahane gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…