Eşim başka şehre çalışmaya gitti

Benim erkek arkadaşım 5 ay gidiyor, 2 ay görüşüyoruz sonra tekrar yok mesela. Benimki evlilik olmadığı için aynı şey diyemeyiz ama eğer bir meşgaleniz yoksa katlanmak daha zor gelir. Uğraştığınız şeyler olunca daha kolay geçecektir. Ben evliyken eşimin bu şekilde çalışmasını istemezdim. Tek seferlikse biraz mantığınızı kullanmayı öğrenmeniz gerekiyor, 7 ay için kendinizi böyle üzmeyin. Sürekli olacaksa da eşiniz döndüğünde oturup çözüm için konuşabilirsiniz. Bu tür bir konuyu telefonda konuşmanın çok sağlıklı olmadığını düşünüyorum. Bir şekilde orta yolu bulursunuz.

Siz kendi evinizde mi kalıyorsunuz yoksa kayınvalide kayınpederle mi

E gir işe çalış :KK70: çocuk gibi ne ağlıyosun?
Aynen öyle ben de bunu yazacaktım. Koca yok iş yok para yok ... Ne var sadece ağlayıp sizlanan bir kadın. Parası olsa belki basıp gidecek yanına ama kendine yetemeyip kocam da kocam diye ağlamak neyin kafası bilemedim

Aklıma bir hikaye geldi.

Kadının birinin eşi gemi kaptanıymış. Senede sadece 1 ay evine geliyormuş. Bir gün kadına nasıl dayanıyorsun diye sormuşlar. Amaannn 1 ay nedir ki göz açıp kapatana kadar geçiyor demiş :KK70:
O kadının ben olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam :D

Aynen öyle ben de bunu yazacaktım. Koca yok iş yok para yok ... Ne var sadece ağlayıp sizlanan bir kadın. Parası olsa belki basıp gidecek yanına ama kendine yetemeyip kocam da kocam diye ağlamak neyin kafası bilemedim
Bence kv kp ile oturuyor ve eşi çalışmasına izin vermiyor olabilir

Yok ya bence yeni evli ve her sene 7 8 ay ayrı kalmak mantıksız düzen olmaz ki öyle hamile olacak yanında olamayacak falan

her sene olacağı kesin mi?
bu adamın işi belli değil miydi evlenmeden her sene başka ilde çalışmaya gidilecek bir işi olacak ve kadın bunu bilmeyecek?
her ihtimalde saçma ve çocukça davranıyor konu sahibi bence

7-8aylik iş olduğunu söylüyor o yüzden ev taşıyamazmış ama daha yeni evliyiz
Evi taşımaya gerek yok ki,
biz de geçen yıl iş dolayısıyla 8 aylığına başka bir şehire gittik, 1+1 eşyalı ev kiraladık iş bitince evimize döndük.
Ondan önceki yıl 6 ay başka bir şehirdeydik, yine 1+1 eşyalı daire kiralıdık.

bu adamın işi belli değil miydi evlenmeden her sene başka ilde çalışmaya gidilecek bir işi olacak ve kadın bunu bilmeyecek?
bence de.nikahta mı tanıştılar adamın işi gücü belli değil mi neye göre ev tutuldu bu durumda?

Konu sahibi öyle diyor 🤷😆

Konu sahibi, her sayfada yeni bir Info vermişsin, sonra niye linçlendim diyorsun.
Konunun başından Şunu anlıyoruz sadece; yeni evliyim,eşim şehir dışına gitti,ağlıyorum, dayanamıyorum.
Bunu okuyan herkes eşinin kısa süreliğine iş güç için şehir dışına gittiğini sanıp "abartiyorsun" dedi. Sonraki Sayfada yedi ay kalacağını, sonraki sayfada seni 'asla öyle şey olmaz gidersem evi taşırız' dediğini, sonraki sayfada her sene böyle gitme ihtimalini yazmışsın.
Eğer konuyu açarken düzgün düzgün ; "eşim evlenmeden önce iş için şehir dışına giderse beni de yanında götüreceğini söylerdi. Evlendik, birkaç ay sonra bir iş için yedi aylık bir işe gitti. Beni götürmedi, konuyu açtığımda benimle kavga ediyor. Üstelik bu işin devamlı olma ihtimali var. Kocami seviyorum ama her sene aylarca bekar hayatı yaşamak istemiyorum. Bu olay psikolojimi bozdu,her gün ağlıyorum" yazsaydıniz kimse sizle dalga geçmeyecek, hatta herkes eşinize sinir olacaktı.
Belki de eşinizle de bu yüzden kavga ediyorsunuzdur.
İletişim probleminiz olduğu için konuşmadan , kırgınlığınizin asıl sebebini söylemeden, geleceğe dair korkularinizi anlatmadan ağlayıp ağlayıp 'sensiz yapamaaaaam , ben sensiz olamaaam,beni de götür, annem dedi kiii" diyorsunuzdur.

Bu arada şu annelerin çocuğunu doldurma huyu ne olacak ya?? İyi niyetiyle yaptığını mi saniyorsunuz?

Ne hissettiğinizi anlıyorum. Evliliğin ilk yıllarında eşimin bir gün bile göremeyeceğimi düşünmek çok sinir bozucu olurdu. şimdi neredeyse on yıllık evliyiz hala akşam geleceği için mutlu oluyorum.Bu süre zarfında birkaç gün bir yere gitse hadi kendime zaman ayırayım falan derim ama birkaç gün sonrası benim de canım sıkılmaya başlar. Siz de daha yeni evlenmişsiniz hissettiğiniz şeyler normal, paylaşımınız da fazla sanırım. Bir kereliğine böyle olduysa idare etmekten başka çare yok, ama her yıl aylarca başka yerde kalacaksa sorun olur muhtemelen. Gelince eşinizle konuşur başka bir iş kolunda çalışabilir mi ya da bu durum için ne yapılabilir konuşursunuz. Şimdilik biraz sakinleşin. Bırakın biraz da eşiniz özledim falan desin telefonda. O zaman o bir çare arar belki.

Back
X