Konu sahibi, her sayfada yeni bir Info vermişsin, sonra niye linçlendim diyorsun.
Konunun başından Şunu anlıyoruz sadece; yeni evliyim,eşim şehir dışına gitti,ağlıyorum, dayanamıyorum.
Bunu okuyan herkes eşinin kısa süreliğine iş güç için şehir dışına gittiğini sanıp "abartiyorsun" dedi. Sonraki Sayfada yedi ay kalacağını, sonraki sayfada seni 'asla öyle şey olmaz gidersem evi taşırız' dediğini, sonraki sayfada her sene böyle gitme ihtimalini yazmışsın.
Eğer konuyu açarken düzgün düzgün ; "eşim evlenmeden önce iş için şehir dışına giderse beni de yanında götüreceğini söylerdi. Evlendik, birkaç ay sonra bir iş için yedi aylık bir işe gitti. Beni götürmedi, konuyu açtığımda benimle kavga ediyor. Üstelik bu işin devamlı olma ihtimali var. Kocami seviyorum ama her sene aylarca bekar hayatı yaşamak istemiyorum. Bu olay psikolojimi bozdu,her gün ağlıyorum" yazsaydıniz kimse sizle dalga geçmeyecek, hatta herkes eşinize sinir olacaktı.
Belki de eşinizle de bu yüzden kavga ediyorsunuzdur.
İletişim probleminiz olduğu için konuşmadan , kırgınlığınizin asıl sebebini söylemeden, geleceğe dair korkularinizi anlatmadan ağlayıp ağlayıp 'sensiz yapamaaaaam , ben sensiz olamaaam,beni de götür, annem dedi kiii" diyorsunuzdur.
Bu arada şu annelerin çocuğunu doldurma huyu ne olacak ya?? İyi niyetiyle yaptığını mi saniyorsunuz?