Eşim başkalarına bakıyor

seftaliyicokseverim

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2025
8
1
1
Merhaba arkadaşlar, 4 ay önce uzun yıllardır birlikte olduğum sevgilimle evlendim. Eylül ayında da düğünümüz var. Son zamanlarda farkettiğim bir şey var, dışarıdayken eşim sürekli başka kadınlara bakıyor. Başlarda bana öyle geldiğini düşündüm uzun bir süre ama artık emin oldum gerçekten bakıyor. Ben yanındayken yapıyor bunu ve benim için çok kırıcı olmaya başladı. Bu rahatsızlığımı düzgünce anlattım ona, farkında değilim ama dikkat edicem dedi ama benim hissettiğim şey aslında onun da yaptığının farkında olduğuydu. Sonrasında dışarı çıktık birlikte. Bakmamak için çaba harcadı gerçekten ama bu bile beni o kadar kırdı ki. Başkasına bakmak istemesi ve bakmamak için çaba harcaması… darma dağınık oldum ve moralim yerlerde. Böyle bir şey varken düğün yapmak bile o kadar saçma geliyor ki… kendimi daha iyi nasıl hissedebilirim lütfen yorum yapın.

Neden bakıyormuş, bu konudaki açıklaması nedir? Sebebini karşılıklı konuşarak netlestiriseniz çözüm de bulursunuz.

Farkında olmadan bakması bilinçli bakmasından daha kötü bence de.. hem uzun süredir berabersiniz hem hayatında biri yokmuş gibi hareket ediyor. Bunun sizi kötü hissettirmesi elbette çok doğal.

Bence gayet farkında ama bana bilerek başkalarını kesiyorum demek istemediği için farkında değilim demek istedi bence. Herkese bakıyorum falan dedi, baktığını kabul etti yani ama bilerek kadınlara bakmadığını söyledi. Benim hislerim tam tersi, bence yanımızdan geçen tüm kadınları inceliyor.

Uzun zamandır bırlıkte oldugunuza gore her bulusmada fark etmıssınızdır. Cozumu bulmak ıcın evlendıkten sonrayı mı bekledınız? Baya sapık gıbı suzuyorsa gavattlıktır o. Kaşı gozu aynı oynayan ınsanlarla aylar oncesınden evlenmeyın. Nıkah dedıgın bırkac hafta once olur ya da dugun gunu

O zaman öylesine zararsız bir alışkanlık olmaktan çıkıyor yaptığı şey ve hislerinizde haklı olduğunuz görünüyor. Kötü ve sinir bozucu gerçekten. Ama şimdi de siz çözmeye çalıştıkça abartıyorsun, sorun çıkarıyorsun falan diyerek manipüle edecek sizi.

Umarım çözüm konusunda yapıcı yaklaşır, tam soğumalık bir davranış sergiliyor.

Aynen öyle. Hiçbir davranışı samimi gelmiyor.

Aklı yar da olanın gözü de yar da olur, neden başkalarına bakıyor sapık gibi her kadına bakılır mi öyle

Birinin nişanlısından ya da kocasından iyice bir dayak yediği zaman düzelir . Dayakla ıslanmadan uslanacağını sanmıyorum.
bu arada böyle uzun uzun ayı gibi bi bakış da değil ama çok fazla insan için böyle anlık bakışlara rastladığım için rahatsız oldum. Durup birini saniyelerce süzmüyor ama yine de normal gelmiyor bana.

Yeni mi farkettin diyenlere yanıt vereyim. Evet, öncesinde bu şekilde bir şey asla sezmedim gerçekten yeni başlayan bir şey bu. Nikahı da erken yapmak zorunda kaldık yasal bir durumdan dolayı. zaten nikah öncesi/sonrasında da hemen yoktı, belki geçtiğimiz 1 aydır fazlalıkla var. Ama dayanamıyorum artık.

Sert cıkış yapacaksınız hayırdır gıbısınden baslayın. Gerekırse ustu kapalı tehdıt edın dugunu iptal ederım deyın. Korkar belkı.

Nikahtan once de vardir sen ustunde durmamissindir, nikahtan sonra oldu falan derse de yetersizsin vs deyip sana bulacak kendi sucunu. Bi gecmisi hatirla diyecegim ama artik evlenmissin. Belki beraber terapiste falan gidersiniz dugune kadar duzelme olacak mi

Ben de eşimin baktığını hissettiğimde soruyordum ve açıklaması 'gözüm kaydı' veya 'ben bakmadım gözüm baktı' gibisinden saçma sapan bahaneler olduyordu bi gün yüzüne tokat attım böyle bakmaya devam edersen ağzın da kayacak dedim o gün bu gündür benim yanımda yapmıyor. Ha engel olmuş muyumdur sanmıyorum yapacak olan arkamdan da yapar Allah bilir

Benimki de bakıyordu. Farketmiyorum veya bakmıyorum derdi. Sen benden çok herkese bakıyorsun der. Düşününce doğru yani ben çok bakarım ama kocam bakınca sanki diğer kadınlar ay ne ezik falan diye düşünüyor gibi geliyordu. Tamamen ego ve kıskançlık yapıyorum. Artık annem bile farketmişti yani çocuk millete arkasını dönüp yemek yiyor yok artık demişti.Bence bizim değersizlik hissimizin çok payı var. Bence erkekler gözlerine sahip çıkmalı ama biz de bokunu çıkarmamalıyız. Kör değilse illaki görecek bir şeyler. Dikilip bakmıyorsa tabi.

Önüne geleni mi süzüyor yoksa hani kimisi dikkat çekici olur herkes bakar öyle bir durum mu? Herkesi gözlüyosa sapık bildiğin ama genelden farklı giyinen veya dış görünüşü olan kişilere bakılır ister istemez.

Resmi nikahınız olmuş olsa dahi aynı eve girmeden yolları çizmeniz gerekir. Ne demek başkalarına bakıyor birde siz bakın bakalım gelen geçene ne diyecek. Ben kendimden pay biçiyorum zamanında bariz hataları örtüyoruz aynı eve girdikten sonra sorunlar çıkmaz hale gelip sonra boşanmak için uğraşılıyor. Valla çok sinir oldum pislik insan

Bizde bakalım o zaman bizde zamanında bekar kadınlardık. Bizim hiç bakma alışkanlığımız yok hep bu hareketleri yapan pislikler bu alışkanlıkların altına sığınıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…