Eşim başkalarına bakıyor

Bizde bakalım o zaman bizde zamanında bekar kadınlardık. Bizim hiç bakma alışkanlığımız yok hep bu hareketleri yapan pislikler bu alışkanlıkların altına sığınıyor
Senin alışkanlığın yok başkası bakıyordu belki nereden biliyorsun ki. Ben yapılan şeyi doğru bulmadığımı yazmışım zaten

Önceden o şekildeydi. Tabii ki çok dikkat çekici şeylere ben de bakıyorum. O yüzden zaten asla problem etmedim çünkü normaldi. Şu an herkese bakıyor gibi. Zaten o yüzden dikkatimi çekmeye başladı. Bakıyorum baktığı tarafa normal insan var yani garip ya da gösterişli giyinmiş değil. Hatta geçen gün arkadaşlarla dışarı çıktığımızda yanımızdan geçenler ters bi şeyler demişler ve onlara baktı gruptaki erkekler, o kadar gıcık olmuşum ki ona bile kızdım.

Eşiniz 6 yaşında olmadığına göre, yolda giderken ağzı açık ayran delisi gibi herkesi ve her şeyi kesmemeli.
Baktığı kadınlar olmasa bile bu kadar dürtüsel bir insanı itici bulurdum.
Az ağır ol demi, önüne bak, vakur ol, yanındaki ile diyalog kur. Bu ne…
Saygı duyamayacağım insan tipi.
Evet duyması zor ama düğünden sonra boşanmak daha zor. İş iyice çetrefilleşmeden salın ipini, otursun kaldırıma feysbuk dayısı gibi ağzını sallasın akşama kadar, gözümde öyle canlandı, ıyk.
Benim bir yakınım da düğün olmadan boşandı, kimsenin ruhu duymadı, kaosla uğraşmamış oldu. Sessizce bitirdi. Şimdi ikinci evliliğini yaptı ve çok mutlu.
Kolaylıklar diliyorum

Bu arada gerçekten mutluydum bu konuyu farkedene kadar. Sorunlarımızı konuşarak çözen, muhabbeti gayet iyi olan bir çift olduğumuzu düşünmüştüm. Ama belli ki bazı şeyler yanlışmış. Sanırım bu yüzden yoğun bir yas ve hayal kırıklığı hissediyorum.

İyi biri olabilir hala diğer açılardan ama dürtüsel.
Bu nokta siz önceliklerinizi belirleyeceksiniz.
Bana kim neyi ne kadar yapabilir, neye ne kadar izin veririm, buna karar vereceksiniz.
Bu yanı kırmızı çizginiz değilse, siz bilirsiniz yani. Siz de erkek kesersiniz, birbirinizi eğler yaşarsınız. Tercih sizin.
Ama değiştirme planı ya da düzelir zamanla hayallerine girmeyin. Bu böyle devam eder maalesef

Asıl endişe verici olan, ya bi gün birisi de ona bakarsa sorusu. Yoksa herkes istediğine bakabilir diyip devam edip halı altına itersem ama ya biri cevap dönerse bigün o zaman ne olur sorusu gitmiyor maalesef.

Pes yani

İnşallah sağlam birine gelip güzel bi sopa yer

Asıl endişe verici olan, ya bi gün birisi de ona bakarsa sorusu. Yoksa herkes istediğine bakabilir diyip devam edip halı altına itersem ama ya biri cevap dönerse bigün o zaman ne olur sorusu gitmiyor maalesef.
Bu sizin kontrol edemeyeceğiniz bir alan ve gayet de mümkün.
Ve hatta siz yokken çok sık da oluyordur bu durum.
Düşünüp kafayı yemek için harika malzemeler mevcut ilişkinizde.
Maalesef hatalı tercih yapmışsınız.
İlişkide biri diğerini annesi/babası gibi takip ederse o ilişkide birbirinden soğuma ve aldatma kaçınılmaz olabiliyor.
Yol yakınken dönün, gücünüz varsa.
Yoksa dırdır ederek kendi ayağınıza sıkarsınız, kendinizden bi süre sonra soğutursunuz.
Hatalıyken haklı koltuğuna oturup, sen çok bunalttığın için beni bunlara ittin diyebilir hatta ilerde.
Tercih sizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…