Eşim bayan müşterimizin adını öğrenip sosyal medyadan araştırmış..

Mavinin her tonunaa Mavinin her tonunaa evlilik yoluna girerken insan mutlu olma hayali ile giriyor
İçinizdeki hayal kırıklığını hak etmediğiniz şeyler yaşadığınız için o üzüntüyü tahmin edebiliyorum.
Ama güçlü ve cesaretli olursanız sadece ilk zamanlar üzülüp sonra hayatınızda size bir yük ve stres kaynağı olmadan devam edeceksiniz. Herşey gönlünüzce ve güzel olsun bundan sonra🙏

Benden bıktınız biliyorum ama yanlış hareket etmemek için mecburum sizlere anlatmaya.. yaklaşık 1.5 saat önce eşimin telefonunu karıştırdım. Uzun süredir karıstırmıyordum. Facebook arama geçmişinde bir sürü kadın isimleri gördüm. Hep kadınları araştırmış. Artık nereden buluyor bu kadınları bilmiyorum.. instagram geçmişindede bizim müşterimizin ismini gördüm. Onu da ismini bulup araştırmış. Kız güzel bir kız. Çokta Hanım efendi. Gelir bizden alışverişini yapar gider arada bir başını kaldırıp bakmaz bile ( esnafız eşimle börekçi eşim) eşimde bi kere bana dedi ki bu kız nerede çalışıyor acaba yukarı gidiyor her sabah dedi. Bende bilmiyorum ki dedim. Kızla da kibar kibar konuşuyordu eşim böyle.. ay inanamıyorum ya.. artık tak etti canıma babamı aradım biraz bahsettim durumdan yarın sabah alacağım seni oradan eşyalarını hazırla bu akşam dedi 😔 başlıyoruz boşanma serüvenine.. dua edin bana
Şükür

Siz boşanmazsanız adam borcu harcı bittiği an bir başkasını bulup sizi boşayacak zaten. Yani bunu görmemek için kör olmak lazım. Boşanmazsa sırf her haltı yemesine rağmen geçimini sağladığınız, çamaşırını yemeğini hallettiğiniz için olacak.

Bu dediğimi unutmazsanız boşanmak daha kolay olur sizin için.

Ben inanmıyorum koca kızın peşindeydi
ben eski konularını bilmiyorum

ama yani
evli erkek avcısı kızlar mahallenin borca batık börekçisine mi kalmış yahuu

tamam esnafla takılan öğrenci, kasiyer vs kız çok duyuyoruz görüyoruz da
bunun galericisi var, mekan işlemecisi var ne biyim bi sürü bayi mayi var.

adam kıza yürümüştür bence de

Benden bıktınız biliyorum ama yanlış hareket etmemek için mecburum sizlere anlatmaya.. yaklaşık 1.5 saat önce eşimin telefonunu karıştırdım. Uzun süredir karıstırmıyordum. Facebook arama geçmişinde bir sürü kadın isimleri gördüm. Hep kadınları araştırmış. Artık nereden buluyor bu kadınları bilmiyorum.. instagram geçmişindede bizim müşterimizin ismini gördüm. Onu da ismini bulup araştırmış. Kız güzel bir kız. Çokta Hanım efendi. Gelir bizden alışverişini yapar gider arada bir başını kaldırıp bakmaz bile ( esnafız eşimle börekçi eşim) eşimde bi kere bana dedi ki bu kız nerede çalışıyor acaba yukarı gidiyor her sabah dedi. Bende bilmiyorum ki dedim. Kızla da kibar kibar konuşuyordu eşim böyle.. ay inanamıyorum ya.. artık tak etti canıma babamı aradım biraz bahsettim durumdan yarın sabah alacağım seni oradan eşyalarını hazırla bu akşam dedi 😔 başlıyoruz boşanma serüvenine.. dua edin bana
kumarbaz ve tembeldi bi de di mi

ben eski konularını bilmiyorum

ama yani
evli erkek avcısı kızlar mahallenin borca batık börekçisine mi kalmış yahuu

tamam esnafla takılan öğrenci, kasiyer vs kız çok duyuyoruz görüyoruz da
bunun galericisi var, mekan işlemecisi var ne biyim bi sürü bayi mayi var.

adam kıza yürümüştür bence de
Bekarlar bile börekçiye bakmıyor 😅

Back
X