eşim bebeği istemiyor

angel2016

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2016
10
1
1
32
Eşimle evlenmeden önce çok defa ayrılmak istemiştim her seferinde ya evime geleerek yada çeşitli yollarla bemi vazgeçirdi evlendik ilk başlar herşey güzeldi sonradan eskisi gibi olmadığını farkettim bana karşı çok değişmişti öğrendim ki ailesi beni en başından beri istememiş saçma nedenlerle benimle sürekli tartışmaya başladı saçma nedenle 1 ay önce beni babamın evine gönderdi git dedi bana geldim dava açtı 5 aylık hamileyim ilk bebeği görmek istiyordu ama şimdi bebeğide istemiyor o gün bebekte benim için öldü dedi ve aramadı bebeği sormak için napmam gerekiyor sonradan bebeği sahiplenir mi sizce ?
 
Umarim istemez istese de bisey yapamaz 7 yasina kadar anneye veriliyor rahat olun. O kocanin da ne hali varsa gorsun...!
 
Si..tir et gitsin pislik adamı doğunca tırnağını bile gösterme emeği yoksa babalığıda eksik kalsın!!!

Yeni bir hayat yeni bir düzen kur bebeğinle kendine kimseye minnet etmeden her anlamda yoluna bak;kakılıp kalma!
 
Peki isterse göstermeme yada onun soybağındam çıkarma gibi bir ihtimalim var mı bebeği şuan hamilelikten hormonlardan dolayı ne düşünmem ve nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum kafam allak bullak başta istedi ailesi başka şehirde yanlarına gittiği zaman istemedi geri geldi avukatı görmek istiyo dedi yani bi öyle bir böyle napmam lazım bilemiyorum bir isteyip bir istemeyen birine nasıl bebeğimi emanet edebilirim ki ? Ailesi hep bozmak için uğraştı ara yapmak için hiç uğraşmadılar ve maalesef ailesine baya düşkünmüş tek sözleriyle kendi bebeğini istemiyecek kadar geç oldu farketmem
 
Sahiplenmez.Kuzenimle eşide aynı sorunu yaşadı.Adam ne doğumunda sordu ne görmek istedi ne yıllar sonra göster dedi. başka kadınla evlendi gitti bir kere görmedi çocuğunu.
 
Sahiplenmez.Kuzenimle eşide aynı sorunu yaşadı.Adam ne doğumunda sordu ne görmek istedi ne yıllar sonra göster dedi. başka kadınla evlendi gitti bir kere görmedi çocuğunu.

Peki çocuğun psikolojisi nasıl ? Yani bu durumdan psikolojisi bozulur diye korkuyorum
 
Peki çocuğun psikolojisi nasıl ? Yani bu durumdan psikolojisi bozulur diye korkuyorum

Kuzenim bir kere daha evlendi, evlendiği adam da kızını istemedi. Bu sebeple kızı anneannesinde yani teyzemde büyüdü,büyüyor. Şuan ilk okul 4. Sınıf. Ama sorunlu yada sıkıntılı bir çocuk değil hiç. Teyzem ve eniştemin evladı gibi bakmasından dolayı olsa gerek. Kendi babasının onunla görüşmek istemediğini biliyor, ve ona ihtiyacı olmadığını söyledi. Annesinin ikinci eşinin kendini istemediğini bilmiyor yalnız. O konuda anne gün içerisinde çok çalıştığı için, okuluda anneannesine yakın olduğu için orda kaldığını sanıyor öyle söylendi. Ve bu durumuda dert etmiyor. Kuzenim hafta sonları teyzeme geliyor kızıyla kalıyor zaten. Gayet normal aklı başında iyi huylu bi kız yani. Psikolojisi bozuk filan değil. Üstelik sizin durumunuzda çocuğunuz sizin yanınızda olucak. Bu yüzden bizdeki kadar dramatikte değil durum. Anne baba ayrı büyüyen çok arkadaşım var, hiç biri sorunlu kişiler değil. Arkadaşımın kardeşide daha küçük ilkokul 3e gidiyor yanılmıyorsam. Oda psikolojisi bozuk değil. Özellikle sordum arkadaşıma, yoo sorun olmuyor dedi. Bence bu anne baba ayrılmaları, çocuğun babayla görüşmemeleri biraz fazla büyütülüyor.
 


Evlenme aşkına kızını büyütmeyip akrabaların yanında süründüren bir anneyi kızı hiç de öyle anormal fln değil yeaa diyerek desteklemek??!??? Çocuk şimdi belki anlamıyor ama kafası erince, annesinin herif aşkına kendisini yanında tutmadığını anlayınca umarım kız seri katil olup hepsini gırtlaklamaz. Daha da kötüsü evlilik programlarına çıkıp annem beni istemedi akraba evlerinde büyüdüm şeklindeki dramını anlatabilir.

Küçük çocuğun yeri annesinin yanıdır böyle saçma sapan işlere kalkışmış insanları iyi örnek göstermeyin lütfen.

Kuzeniniz 5 para etmez adamları sırayla bulmuş tebrik ederim kendisini.
 
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için oğlum kendini kötü hisseder babası istemedi diye içine kapanık kendini dışlanmış hissetmesinden çok korkuyordum inşallah benim oğlumda sağlıklı bir gelişim yaşar
 

çok özür dilerim ama yazmadan duramayacağım
bir erkekle evlenebilmek için çocuğundan böyle vazgeçen (bence şu yazdıklarınız vazgeçmektir) "anne"lere acayip sinirleniyorum
nasıl yapıyorlar bunu aklım almıyor!
bir erkek için, hem de çocuğumu istemeyen bir erkek için, çocuğumu kendimden uzaklaştırıp, annemin bile olsa başka bir eve göndereceğim! küçücük çocuğumu! çocuklar küçücük bir olayda ağlarken bile "anne" diye ağlıyor.
Allah'ım aklım almıyor...
 

bakın, bu konu çok hassas
bence siz doğum yapmadan önce, izlemeniz gereken yolu bir uzmana (çocuk psikoloğu) danışın
ne burada yazılanlar, ne sizin gözlemleriniz yetmez
mutlaka ama mutlaka izlemeniz gereken yolu sorun...mutlaka!
 
"Cehennemin dibine kadar" deseydin. Sen de öyle kocayı isteme. Sanki o masum yavru kendi kendine oldu. Yaparken iyi, doğmaya yakın "bebek de benim için öldü." Sen öl. İnsan evladına o lafı söyleyemez, düşünemez bile.
Boşver A angel2016 sen hayırlısıyla kucağına al ve kendin mis gibi büyüt bebeğini.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…