eşim bebeği istemiyor

Aciklama için teşekkür ederim

Yazdım yazdım sildim yorum yapamadım ):

Üzücü bir durum gerçekten. Teyzeme kızdık bırak boşansın diye ama o da bir yandan haklı. İlk eşten bir çocuk ötekinden bir çocuk üçüncüye gitse o adamda ister çocuk. Böyle bi hayat tarzı yok, doğru seçimler yapmayı bilseydi bizde yaşlandık artık ne kadar yetişebiliriz dedi. El kol bağlandı tabii. Nasib mi diyim ne diyim artık.

Yanii! Onlarda haklı.
olgun bayansin Korun kendin adamı bi tanı çocuk olmasa bosanirdi

Yanlız bişi söyleyeceğim bu 2. 3. Evliliklerde moda oldu bu psikopatlik yok oburuylede yaptinmi ?

Diyecek He catir catır sevistim yatakta senden iyiydi !!!

Keşke çocukları biraz büyüdükten sonra düzgün bir iş bulabilse, alsa iki çocuğunu da yanına, onları büyütse. Hem kendisi o şerefsiz adamdan kurtulmuş olur, hem de çocuklarının başında olur. Ne diyeyim, çok zor. Allah yardımcısı olsun.

Katılıyorum. Korunmak birtek prezervatifle olmuyor hapı var iğnesi var adam istediği kadar ilişkiye zorlasın o saatten sonra. Cahillik mi diyim bilinçsizlikmi diyim bilmiyorum. Halbuki büyük şehirlerde büyümüş çok gözü açık zamanında altında arabası kendi işi olan bir insandı. Sonra iş battı araba gitti koca boşadı derken böyle bir hayat. Şimdi 800 liraya çalışıp kocanın yapmadığı ev bakma sorumluluğunu yerine getirmeye çalışıyor. Rabbim yardımcısı olsun bütün gençleride böyle durumlardan korusun insallah. Yaşlı teyze gibi konustum bende daha 23 yaşındayım yahu:))) benide korusun:)

Ayy bende neler dedim çatır çatır fln bekar misin yoksa
Ben 33

yanılıyorsunuz, kuvvetli bir anne gayet güzel doldurur babanın boşluğunu, benim annem doldurmuştu mesela

devlet hastanelerinde de uzmanlar var, ücretsiz onlar

üzgünüm, hala kuzeninize hak veremedim
kuzeniniz ya annesi ya da eşi tarafından desteklenerek yaşamak zorunda değil
eğer ki annesi hayır boşanmayacaksın gerekirse tecavüze de uğrayacaksın, paşa paşa dayağını yiyeceksin, çocuğundan ayrı kalacaksın diyebiliyorsa, o da annesine rest çekme hakkına sahip bence.
şu anda bir işi var. çocuğunu da alsın (bak o zaman annesi nasıl kabul ediyor kızını geri, nasıl alışmıştır o çocuğa) gitsin kadın sığınma evine, devlete başvursun
bence bu hikayede boşluklar var, yani bu hikaye kuzeninizi haklı çıkarmıyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…