- 23 Ağustos 2012
- 51.843
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.444
- 898
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için oğlum kendini kötü hisseder babası istemedi diye içine kapanık kendini dışlanmış hissetmesinden çok korkuyordum inşallah benim oğlumda sağlıklı bir gelişim yaşar
Evlenme aşkına kızını büyütmeyip akrabaların yanında süründüren bir anneyi kızı hiç de öyle anormal fln değil yeaa diyerek desteklemek??!??? Çocuk şimdi belki anlamıyor ama kafası erince, annesinin herif aşkına kendisini yanında tutmadığını anlayınca umarım kız seri katil olup hepsini gırtlaklamaz. Daha da kötüsü evlilik programlarına çıkıp annem beni istemedi akraba evlerinde büyüdüm şeklindeki dramını anlatabilir.
Kuzeniniz 5 para etmez adamları sırayla bulmuş tebrik ederim kendisini.
Bilmediğiniz ayrıntılar var yalnız. Gerçi son cümlenize bütün yüreğimle katılıyorum o ayrı, fakat ikinci kez evlendiği adam kendisine lise zamanlarından aşık olan, hatta çok aşık olan ve yıllarca bekleyen bir adam(dı). Ablam ve ailesi tekrar istanbula eskiden oturdukları mahalle dönünce, adamın ablama ne kadar aşık olduğunu bilen arkadaşları bu haberi alır almaz adama yetiştirmiş. Adamda sözde büyük aşkının peşine düşüp ablama ulaştı. Nihayetinde çok uzun süren uğraşlar sonucu "boşanmış ve çocuklu olman umrumda bile değil yıllarca seni bekledim ben" diyerek ablamı yani kuzenimi kendisini tanıması konusunda ikna etti. Gel zaman git zaman onun sevgisine ve kendisi için yaptıklarına güvenen kuzenim onunla evlendi. Fakat kazın ayağı öyle değilmiş.. Kuzenime daha ilk gecelerinde "eski eşinede yapıyomuydun bunları" demiş, ve böylece pislikleri ardı ardına başlamış oldu. Önce kızını istemedi gönderdi. Sonra ablamı çok fazla dövmeye başladı. Kıskanıyorum ya eski eşinle görüşürsen bahanesiyle ablamı takip etmelere başlamıştı filan. Baya takıntılı ve psikopat çıktı. Meğerse ondaki aşk değil saplantıymış yani. Sonra kuzenim boşanmak istedi ama teyzem kabul etmedi, çünkü ablamın ikinci eşindende çocuğu vardı. (Zorla birlikte olup hamile bırakmak suretiyle..) Boşanırsan üçüncü kez mi evleniceksin dedi filan onaylamadılar boşanmasını. Sadece adamla konuşup adam olmaya ikna etmeye çalıştılar. Nitekim dayaklar bitti, fakat kızı hala evde istemiyor. Ayrıca artık 2 ay çalışıyorsa 4 ay çalışmıyor. Pisliğin teki anlicağın. Yoksa başta adama görseydiniz, ablamın kızına resmen aşıktı. Birlikte yemekler gezmeler oyuncak almalar filan. Bildiğiniz gibi değil. Şeytan gibi bişeymiş meğerse. Bu arada akraba evleri değil. Kendi Anneannesi ve Dedesinin evinde kalıyor.
Bir uzmana danisin bence.
Dede, dayı vb çocuğun baba modeli yapableceği biri varsa ona yakın büyümesi iyi olabilir.
Kuzenim bir kere daha evlendi, evlendiği adam da kızını istemedi. Bu sebeple kızı anneannesinde yani teyzemde büyüdü,büyüyor. Şuan ilk okul 4. Sınıf. Ama sorunlu yada sıkıntılı bir çocuk değil hiç. Teyzem ve eniştemin evladı gibi bakmasından dolayı olsa gerek. Kendi babasının onunla görüşmek istemediğini biliyor, ve ona ihtiyacı olmadığını söyledi. Annesinin ikinci eşinin kendini istemediğini bilmiyor yalnız. O konuda anne gün içerisinde çok çalıştığı için, okuluda anneannesine yakın olduğu için orda kaldığını sanıyor öyle söylendi. Ve bu durumuda dert etmiyor. Kuzenim hafta sonları teyzeme geliyor kızıyla kalıyor zaten. Gayet normal aklı başında iyi huylu bi kız yani. Psikolojisi bozuk filan değil. Üstelik sizin durumunuzda çocuğunuz sizin yanınızda olucak. Bu yüzden bizdeki kadar dramatikte değil durum. Anne baba ayrı büyüyen çok arkadaşım var, hiç biri sorunlu kişiler değil. Arkadaşımın kardeşide daha küçük ilkokul 3e gidiyor yanılmıyorsam. Oda psikolojisi bozuk değil. Özellikle sordum arkadaşıma, yoo sorun olmuyor dedi. Bence bu anne baba ayrılmaları, çocuğun babayla görüşmemeleri biraz fazla büyütülüyor.
Bilmediğiniz ayrıntılar var yalnız. Gerçi son cümlenize bütün yüreğimle katılıyorum o ayrı, fakat ikinci kez evlendiği adam kendisine lise zamanlarından aşık olan, hatta çok aşık olan ve yıllarca bekleyen bir adam(dı). Ablam ve ailesi tekrar istanbula eskiden oturdukları mahalle dönünce, adamın ablama ne kadar aşık olduğunu bilen arkadaşları bu haberi alır almaz adama yetiştirmiş. Adamda sözde büyük aşkının peşine düşüp ablama ulaştı. Nihayetinde çok uzun süren uğraşlar sonucu "boşanmış ve çocuklu olman umrumda bile değil yıllarca seni bekledim ben" diyerek ablamı yani kuzenimi kendisini tanıması konusunda ikna etti. Gel zaman git zaman onun sevgisine ve kendisi için yaptıklarına güvenen kuzenim onunla evlendi. Fakat kazın ayağı öyle değilmiş.. Kuzenime daha ilk gecelerinde "eski eşinede yapıyomuydun bunları" demiş, ve böylece pislikleri ardı ardına başlamış oldu. Önce kızını istemedi gönderdi. Sonra ablamı çok fazla dövmeye başladı. Kıskanıyorum ya eski eşinle görüşürsen bahanesiyle ablamı takip etmelere başlamıştı filan. Baya takıntılı ve psikopat çıktı. Meğerse ondaki aşk değil saplantıymış yani. Sonra kuzenim boşanmak istedi ama teyzem kabul etmedi, çünkü ablamın ikinci eşindende çocuğu vardı. (Zorla birlikte olup hamile bırakmak suretiyle..) Boşanırsan üçüncü kez mi evleniceksin dedi filan onaylamadılar boşanmasını. Sadece adamla konuşup adam olmaya ikna etmeye çalıştılar. Nitekim dayaklar bitti, fakat kızı hala evde istemiyor. Ayrıca artık 2 ay çalışıyorsa 4 ay çalışmıyor. Pisliğin teki anlicağın. Yoksa başta adama görseydiniz, ablamın kızına resmen aşıktı. Birlikte yemekler gezmeler oyuncak almalar filan. Bildiğiniz gibi değil. Şeytan gibi bişeymiş meğerse. Bu arada akraba evleri değil. Kendi Anneannesi ve Dedesinin evinde kalıyor.
Naparım bilemiyorum ama şuan zaten ailemle kalıyorum ailem tam destek arkamda duruyorlar tabi kimse baba yerini tutamaz ama sahiplenmeye hazırlar ellerinden geldiğince elimizden geldiğince hissettirmemek için uğraşıcaz ama kimse anne baba boşluğunu dolduramaz buda bir gerçek maalesef ki
bakın, bu konu çok hassas
bence siz doğum yapmadan önce, izlemeniz gereken yolu bir uzmana (çocuk psikoloğu) danışın
ne burada yazılanlar, ne sizin gözlemleriniz yetmez
mutlaka ama mutlaka izlemeniz gereken yolu sorun...mutlaka!
Evladınla yasayacagın güzel günleri gecir kafadan sacma sapan konuları degil! Cocuğun etkilenmesi için anne Baba cocuk bir evde yasaması lazım..Senin cocugun bu durumdan etkilenmez! O yaratık Baba bile değil!
Ya napican bebegini reddeden adami? Oyle birinden koca da olmaz baba da. bosan gitsin. Calisir gul gibi de bakarsin cocuguna ona ihtiyacin yokEşimle evlenmeden önce çok defa ayrılmak istemiştim her seferinde ya evime geleerek yada çeşitli yollarla bemi vazgeçirdi evlendik ilk başlar herşey güzeldi sonradan eskisi gibi olmadığını farkettim bana karşı çok değişmişti öğrendim ki ailesi beni en başından beri istememiş saçma nedenlerle benimle sürekli tartışmaya başladı saçma nedenle 1 ay önce beni babamın evine gönderdi git dedi bana geldim dava açtı 5 aylık hamileyim ilk bebeği görmek istiyordu ama şimdi bebeğide istemiyor o gün bebekte benim için öldü dedi ve aramadı bebeği sormak için napmam gerekiyor sonradan bebeği sahiplenir mi sizce ?
Sana niye kızsınki? Seni Gebe basına Sokağa atan Babası... Bos bos sacma sapan seyler düsünme.. Sakında iyicene tanımadan evlenmee! Hiç bi.sekilde cocugundan vazgecme. Ben 5 seneden beri istiyrm olmuyor değerini bil..İnşallah zaten böyle durum olduğu için kendimi bebeğime karşı çok sorumluluk sahibi hissediyorum yani bazı şeyleri elimden almışım ve beni affetmicek gibi bir duygi halindeyim şuan kendimi ona adadım ona şuan bunları yaşattığım için kendimi pişman hissediyorum ve elimden gelen herşeyin fazlasını yapmak istiyorum korkuyorum geleceğinden yada bana kızmasından ilerde
Kuzenim bir kere daha evlendi, evlendiği adam da kızını istemedi. Bu sebeple kızı anneannesinde yani teyzemde büyüdü,büyüyor. Şuan ilk okul 4. Sınıf. Ama sorunlu yada sıkıntılı bir çocuk değil hiç. Teyzem ve eniştemin evladı gibi bakmasından dolayı olsa gerek. Kendi babasının onunla görüşmek istemediğini biliyor, ve ona ihtiyacı olmadığını söyledi. Annesinin ikinci eşinin kendini istemediğini bilmiyor yalnız. O konuda anne gün içerisinde çok çalıştığı için, okuluda anneannesine yakın olduğu için orda kaldığını sanıyor öyle söylendi. Ve bu durumuda dert etmiyor. Kuzenim hafta sonları teyzeme geliyor kızıyla kalıyor zaten. Gayet normal aklı başında iyi huylu bi kız yani. Psikolojisi bozuk filan değil. Üstelik sizin durumunuzda çocuğunuz sizin yanınızda olucak. Bu yüzden bizdeki kadar dramatikte değil durum. Anne baba ayrı büyüyen çok arkadaşım var, hiç biri sorunlu kişiler değil. Arkadaşımın kardeşide daha küçük ilkokul 3e gidiyor yanılmıyorsam. Oda psikolojisi bozuk değil. Özellikle sordum arkadaşıma, yoo sorun olmuyor dedi. Bence bu anne baba ayrılmaları, çocuğun babayla görüşmemeleri biraz fazla büyütülüyor.
Ya napican bebegini reddeden adami? Oyle birinden koca da olmaz baba da. bosan gitsin. Calisir gul gibi de bakarsin cocuguna ona ihtiyacin yok
Sana niye kızsınki? Seni Gebe basına Sokağa atan Babası... Bos bos sacma sapan seyler düsünme.. Sakında iyicene tanımadan evlenmee! Hiç bi.sekilde cocugundan vazgecme. Ben 5 seneden beri istiyrm olmuyor değerini bil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?