- 6 Şubat 2021
- 77
- 16
- 3
- 43
- Konu Sahibi morrrmenekse
-
üsluptan üslüba fark var...cümlelerinizden tahammülsüz sinirli biri olduğunuzu tahmin ediyorum,siz sinirinizi çıkarın diye açmadım konuyu.M morrrmenekse istemediginiz yorumlar olunca insanlara sürekli "ne bu agresiflik" diyorsunuz
Gerçekle yüzleşin,
Aldatırım bak ha diye adam sizi yok sayıyor, kendinden mahrum bırakmakla tehdit ediyor, korunmuyor,hamile kaldığınız icin sizi suçluyor ve siz diyorsunuz ki hayalim hep 3 çocuktu.
Buyrun hayalinizi doyasıya yaşayınız.
Siz istemeden kimse size zorla kürtaj yaptıramaz.
sözleriniz bana güç verdi teşekkür ederim.Rica ederim benim eşimin de mesela evleri var durumlari iyi ama kendisi ben onu birakicam korkusuyla ikinci cocugu istemiyor. Annesi böyle fiseklemis. Mesela siz eşinizle tek iseniz aynı eve ne mutlu herkesin derdi kendine ağır. Benim kızım konuşmadığı için ben 2. Çocuğu istiyordum tabi şu an bende istemiyorum.. Sizin gibi olsaydım sukrederdim sağ salim olsun dua ederdim. Ayrıca erkekler bugün böle der yarin çocuk doğunca degisirler. He eğer aldatacaksa da içinde vardır. Üzülmeyin Rabb'imin verdiği cana kıymayın.
16. haftadan önce cinsiyetin söylenmemesinin sebebi yasal kürtaj süresi içinde belli olursa aldırılır diye değil, 14-16. haftalardan önce cinsel organların oluşmamış olmasıdır. Hatta kromozomsal olarak belirli bir haftaya kadar tüm fetüsler dişidir. ABD'de birçok eyalette yasal, anne kararına bağlı kürtaj süresi 24 haftadır. Orada da cinsiyet aynı haftalarda söylenir doktorlar tarafından, daha erken ya da daha geç değil. Daha önce cinsiyet oluşsaydı ve gözle görülebilseydi daha önce de söylenebilirdi doktorlar tarafından dünyanın birçok yerinde.alinabilir onayi vermeleri canli oldugu gerceginin aksini söylemiyor.
yasal kurtajda belirli bir haftaya kadar var ondan sonrasi yasak, cocuk anne karninda olmedigi surece, hatta bu yuzden 16.haftaya kadar dr lar cinsiyetini soylemezler devlet hastanesinde, neden cunku erkek cocuk isteyipte kiz oldugunu ogrenip aileler keyfi kurtaj yaptirdiklari icin.
drlar keyfi kurtaj genelde yapmaz özeller haric.
ben bayanin kurtaj olup olmamasi uzerine yazmadim zaten bunu size embriyoyla spermle cenini ayni kefeye koydugunuz icin soyluyorum.
erkekler bir iliski de kac milyon sperm atiyorlar, bunlar yaratilis geregi bir yumurtada dollenemezse o spermler zaten ölüyor, yaratilıs boyle anlatabilmisimdir umarim.
Iyi yapin üçer beşer napim hanimefendi..Kiymasin konu sahibi cana..Koca istemiyor kendi 3 cocuk hayaliyle yapsin..Bakacak kendisi..Siz de yapin mademErkeklerin çoğu geçim sıkıntısından korkuyor buna benim eşim de dahil. Size de o cana kıymak kolay geliyor demek ki. Saygı duyuyorum :)
Ah zaten kaderimde kismetimde olursa seve seve Rabbim vermiş başım gözüm üstüne :) kadın tek bı cumle yazmış surekli aynı cümle üzerinden neden yuruyosunuz... Benimde hayalim 4 çocukIyi yapin üçer beşer napim hanimefendi..Kiymasin konu sahibi cana..Koca istemiyor kendi 3 cocuk hayaliyle yapsin..Bakacak kendisi..Siz de yapin madem
Cocuk buyuyunce buralari okumaz umarimAh zaten kaderimde kismetimde olursa seve seve Rabbim vermiş başım gözüm üstüne :) kadın tek bı cumle yazmış surekli aynı cümle üzerinden neden yuruyosunuz... Benimde hayalim 4 çocukolur mu bilmem şu an ben 2 istemiyorum bileeeeee. Kendisi bakacak tabi ki bir çocuğu 11 yaşında diğeri 7 kendisi ağalar pasalar gibi bakar. O aldatmali hayalli kocaya da çıkarken çöpleri at gelirken bez al desin
Kürtaj gibi kişisel bir konuda akıl verilmesine karşıyım, ancak doğacak her çocuğun ebeveynleri tarafından istenilmesi gerektiğini düşünüyorum. Zira barınma/beslenme/eğitim gibi temel hakların yanı sıra koşulsuz sevgi ve benimsenme de çocukların bir hakkı.
Sanırım sizin yerinizde olsam gebeliğimi sonlandırıp, eşimden de boşanırdım.
sizi de rahatlayanlar arasına alalım...Çocuklarınız kocaman olmuş. Çalışmıyorsunuz. Hayallerinizden bahsediyorsunuz. Girin o zaman bir işe çalışın, doğurun. Eşiniz de olsa, hayallerinizi gerçekleştirmek sizin yükümlülüğünüz eşinizin değil.
Üstelik siz daha prezervatif kullanmaya ikna edememişsiniz. Bu neyin cengaverliği?
Sizin inancınıza gore konu sahibi kocasinin sözünden cikarsa büyük gunaha giriyordu degil mi??Herkesin yaşadığı hayat ve koşulları farkldiir. Korkuları heyecanları mutlulukları üzüntüleri farklidir. Dünyaya zevk ve sefa surmeye gelmedik ! İmtihanimiz var oldu ve olacak. Her söylediğimizden her davranışımizdan imtihana çekileceğiz. Kii verdiğiniz bebek katili olup koca sutlamak fikri de bir kadın olarak bir kadına verilecek fikir değildir... !!!!! Her ne kadar fetüs desenizde o bir canlı senelerce isteyip olmayıp sonra evlat edinip de o evladın verdiği cezaya maruz kalanlar. Rabbim en hâyrlisini bilir.....
Allah gönlünüze göre versin inşallah:)Ah zaten kaderimde kismetimde olursa seve seve Rabbim vermiş başım gözüm üstüne :) kadın tek bı cumle yazmış surekli aynı cümle üzerinden neden yuruyosunuz... Benimde hayalim 4 çocukolur mu bilmem şu an ben 2 istemiyorum bileeeeee. Kendisi bakacak tabi ki bir çocuğu 11 yaşında diğeri 7 kendisi ağalar pasalar gibi bakar. O aldatmali hayalli kocaya da çıkarken çöpleri at gelirken bez al desin
Sizin inancınıza gore konu sahibi kocasinin sözünden cikarsa büyük gunaha giriyordu degil mi??
Takmaniz lazim yoksa cubba cehennemeRabbim bilir :) Ben çok inadimdir öyle eş aile takmam yani
Takmaniz lazim yoksa cubba cehenneme
Kromozom konusu yanlış yalnız. Yumurtayı dölleyen sprerm x veya y dir. Buna bağlı olarak cinsiyet kromozomu baştan bellidir.16. haftadan önce cinsiyetin söylenmemesinin sebebi yasal kürtaj süresi içinde belli olursa aldırılır diye değil, 14-16. haftalardan önce cinsel organların oluşmamış olmasıdır. Hatta kromozomsal olarak belirli bir haftaya kadar tüm fetüsler dişidir. ABD'de birçok eyalette yasal, anne kararına bağlı kürtaj süresi 24 haftadır. Orada da cinsiyet aynı haftalarda söylenir doktorlar tarafından, daha erken ya da daha geç değil. Daha önce cinsiyet oluşsaydı ve gözle görülebilseydi daha önce de söylenebilirdi doktorlar tarafından dünyanın birçok yerinde.
Yasal otoritelerce sağlık sorunu olmaksızın bir fetüs anne vücudunun dışında yaşamını sürdüremiyorsa bunun kararı anneye bağlıdır denmiştir. ABD'de birçok eyalette 24 haftanın belirlenmesinin sebebi de budur. Çünkü henüz ciğer gelişimi tamamlanmadığı için o haftalarda doğsa dahi yaşamını sürdüremeyecektir. Anne vücudunun dışında yaşayamacak olan fetüsün gelişiminin sonlandırılması işlemi de cinayet değildir. Bir kadın hakkıdır. Ülkemizde bu hakka ulaşımın zor olması ise övünülecek bir şey değildir.
eşi vazektomi yaptırabilirdi, kadinlardan daha kolay yapılıyor erkeklere.ria taktirabilirdiniz, tupleri bagalattirabilirdiniz, eşiniz istemiyorum diye birsey yok korunacakti, hem et ete degmeli special life special life modunda ortalikta geziyor hem hatalarinin bedeline katlanmiyor oh ne ala memleket.
inanç konusuna da girmişsek sanırım finale girdik...Sizin inancınıza gore konu sahibi kocasinin sözünden cikarsa büyük gunaha giriyordu degil mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?