Eşim bebeğimi aldırmamı istiyor,ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kürtajdan bağımsız olarak, seni aldatırım diyen adamla nasıl devam edeceksiniz? Samimi söylüyorum, kendimi koydum yerinize, buz gibi oldu içim, tiksindim resmen. Eşinize kendisini bir şey sandırmışsınız bu evlilikte, hem de bayağı bir şey. Kaf dağında beyefendi. Tavırlara bak, iğrenç insan.

.
Hanımefendi iyi misiniz? maddi sıkıntımız yok diyorsam yoktur,babadan kalan ek gelirimizde var herşeyi açıklama zorunda mıyım? neyin öfkesi bu? fikir istedim yargı
değil!

hap mı içtiğimi zannediyordu? ne yaşadınız bu kadar paranoya olacak kadar?

Benim de 2 çocuğum var.3. cocugu hiç düşünmüyoruz ama hamile kalma ihtimalinden o kadar korkuyorum ki korunma konusunda hata yapmıyoruz.geri çekilmeyle hamile kaldım yazmışsın büyük hata malesef.keşke dikkat etseydiniz.olan olmuş eşinin tavrı çok çirkin.aynı sorumluluk ona da ait.ve aldatılmayı hakedersin gibi laflar çok kötü .ne yapabilirsin bilemiyorum

Bunu paylasmanizin amaci nedir? Algi yaratiyorsunuz ve bu konu sahibini belki de daha da cikmaza sokacaktir.
Neye inaniyorsaniz siz kendiniz inanin lutfen. Baskalarina bunu empoze etmeye calisamazsiniz!!

Bunu paylasmanizin amaci nedir? Algi yaratiyorsunuz ve bu konu sahibini belki de daha da cikmaza sokacaktir.
Neye inaniyorsaniz siz kendiniz inanin lutfen. Baskalarina bunu empoze etmeye calisamazsiniz!!
konu sahibi zaten bebegini aldirmak istemiyor. kocasiyla paylasir belki
ayrica linkin icerigini acik acik yazdim. istemeyen girmez bakmaz.

Ben anlamiyorum ki boyle konularda evlenmeden once nasil ortak karara varmazsiniz. Bir tarafin diger tarafi nasil olsa ikna ederim diyebilecegi basitlikte seyler degil bunlar.

Ben cocuk istemiyorum hicbir sekilde, esim de sicak bakmadigi icin bunu kabul ederek evlendi. Hem ben hem esim korunuyoruz bu sartlar altinda bile hamile kalsam dogurmam cunku kendi sinirlarimi biliyorum, ona anne olmak dahil degil. Esim su an bana gelip hamile kalirsan o cocuk dogacak dese evliligim cikmaza girer ve duzelmesi cok zor olur. Ayni sekilde hamile kalsam ve kurtaj baskisi yaparsa da...

Bilmiyorum yani bir taraf 3 cocuk istiyor diger taraf 2 cocuktan fazla istemiyor ama korunmuyor da, bu cikmazda herkes kendini dusunmus kimse oturup ortak bir karar verelim dememis gibi. En azindan dorduncu olmadan bir karara varmaniz daha iyi olur bence.

konu sahibi zaten bebegini aldirmak istemiyor. kocasiyla paylasir belki
ayrica linkin icerigini acik acik yazdim. istemeyen girmez bakmaz.
Sizin amaciniz icin yazdim onu linkin icinde olan sey icin degil. Kim ne isterse onu yapar sizin ki bir seyi kanitlamak ve etkilemek olarak gordum.

sinirlendiğinde ağzından çıkanı kulağı duymaz,bende onu duymam,çoğu sözü sözden ibarettir.

Uzaylilara benziyor

BEBEĞİNİ ALDİRİRSAN EGER DİGER DUNYADA BİRLİKTE GUNAHİNİ ÇEKMEYECEGİZ. ALDİRMAZSAN DA TOPLANIP SANA KOCAN YARDİM ETMİYOR DİYE YARDİMA GELMEYECEGİZ.

AMA kocanın değil de Rabbim'in vermis olduğu cana kıyma. 11 yaşındaki evladına kiyabilir misin ? Karnındaki her ne kadar mercimek kadar bile olsa can ve sizin evladınız. Her çocuk kismetiyle nasibiyle gelir. Çok zor bı devirdeyiz maalesef paranın sadece ismi var. Allah'in rızasını gözetin her zaman. Rabbim vermiş şükür edip eşinizi ikna etmeye bakın bence. Eşinizin ince karnını siz bilirsiniz. Kendisi çok çirkin kelimeler kullanmış size karşı. Bebeğiniz doğduğu ve kucağına alıp kokusunu aldığı zaman pişman olacaktır. Benim eşimde 2 çocuğu istemiyor şu an. Bizde geri çekilme yöntemini uyguluyoruz. 5 senedir böyleyiz. Bende çok isterdim kizima kardeş ollsun ama kısmet :) bu arada Halam 40 yaşında 4. Evladina doğum yaptı. Oğlu şu an 18 yaşında :) Rabbim hakkinizda hayirlisi ne ise onu nasip eylesin.

teşekkür ederim yorumunuz için ,zaten en çok muallakta bırakan inancım

Sanki sevgililer gunune pirlanta istiyor kadin kocasinin YUMUSAK karnini bulup ikna edecekmis cocuk bu hanimefendi bir birey olacak dogurursa!! Yok ben anladim bu sitede bebegi aldirma diyenler, birey yetistirmenin bilincini kavrayabilmis degil..Artik boyle düşünüyorum..Ne basit onlara gore dogur rizik gelir, dogur sevilir..

teşekkür ederim yorumunuz için ,zaten en çok muallakta bırakan inancım

Rica ederim benim eşimin de mesela evleri var durumlari iyi ama kendisi ben onu birakicam korkusuyla ikinci cocugu istemiyor. Annesi böyle fiseklemis. Mesela siz eşinizle tek iseniz aynı eve ne mutlu herkesin derdi kendine ağır. Benim kızım konuşmadığı için ben 2. Çocuğu istiyordum tabi şu an bende istemiyorum.. Sizin gibi olsaydım sukrederdim sağ salim olsun dua ederdim. Ayrıca erkekler bugün böle der yarin çocuk doğunca degisirler. He eğer aldatacaksa da içinde vardır. Üzülmeyin Rabb'imin verdiği cana kıymayın.

M morrrmenekse istemediginiz yorumlar olunca insanlara sürekli "ne bu agresiflik" diyorsunuz
Gerçekle yüzleşin,
Aldatırım bak ha diye adam sizi yok sayıyor, kendinden mahrum bırakmakla tehdit ediyor, korunmuyor,hamile kaldığınız icin sizi suçluyor ve siz diyorsunuz ki hayalim hep 3 çocuktu.
Buyrun hayalinizi doyasıya yaşayınız.
Siz istemeden kimse size zorla kürtaj yaptıramaz.

Erkeklerin çoğu geçim sıkıntısından korkuyor buna benim eşim de dahil. Size de o cana kıymak kolay geliyor demek ki. Saygı duyuyorum :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…