- 3 Ekim 2007
- 14.698
- 37.029
- 1.123
- 39
- Konu Sahibi morrrmenekse
-
Hanımefendi iyi misiniz? maddi sıkıntımız yok diyorsam yoktur,babadan kalan ek gelirimizde var herşeyi açıklama zorunda mıyım? neyin öfkesi bu? fikir istedim yargıTek maas ile, pandemi döneminde, enflasyon oldugunda maddi sikinti yok öyle mi? Haklisin, bazi cocuklar sarelle+ekmek ile büyüyür, bazelari ise meyve ve et ile büyür.
Bir bebekten, bir canlidan bahs ediliyor! Inat ugrunami yapilir? Tüm hikaye bu mu? Adam kim bilir senin hap aldigini düsünüyordu ve burda anlatmiyorsun. Neticede konu basindada aslinda 3.cü cocugu istedigini anlatmadin. Bu cocugu bilerek yaptin gibi duruyor. Seks 2 kisilik bir olaydir. O geri çekildiyse, sende karsi gelmedin.
Olan o bebege olacak. Yazik ya, gerçekten.
Bence kocanızi aldırın.
Bunu paylasmanizin amaci nedir? Algi yaratiyorsunuz ve bu konu sahibini belki de daha da cikmaza sokacaktir.bu arada gercek bir 10 haftalik fetus gormek isteyenler bakabilir. 10 hafta da ulkemizdeki yasal sinirdir. onemli olan bebegin bebege ne kadar benzedigiyse sanirim 7. haftaya kadar isinizi gorseniz iyi olur 8den sonra iyice minyatur bir insana benzemeye basliyorlar.
rahatsiz olacaklar linke tiklamasin!!
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Fil..._with_amniotic_sac_-_therapeutic_abortion.jpg
konu sahibi zaten bebegini aldirmak istemiyor. kocasiyla paylasir belkiBunu paylasmanizin amaci nedir? Algi yaratiyorsunuz ve bu konu sahibini belki de daha da cikmaza sokacaktir.
Neye inaniyorsaniz siz kendiniz inanin lutfen. Baskalarina bunu empoze etmeye calisamazsiniz!!
Sizin amaciniz icin yazdim onu linkin icinde olan sey icin degil. Kim ne isterse onu yapar sizin ki bir seyi kanitlamak ve etkilemek olarak gordum.konu sahibi zaten bebegini aldirmak istemiyor. kocasiyla paylasir belki
ayrica linkin icerigini acik acik yazdim. istemeyen girmez bakmaz.
sinirlendiğinde ağzından çıkanı kulağı duymaz,bende onu duymam,çoğu sözü sözden ibarettir.Kürtajdan bağımsız olarak, seni aldatırım diyen adamla nasıl devam edeceksiniz? Samimi söylüyorum, kendimi koydum yerinize, buz gibi oldu içim, tiksindim resmen. Eşinize kendisini bir şey sandırmışsınız bu evlilikte, hem de bayağı bir şey. Kaf dağında beyefendi. Tavırlara bak, iğrenç insan.
24 haftaya kadar olan keyfi ingiltere'de.
24 haftadan sonrasi annenin yasamiyla alakali.
kanadada sanirim bir sinir yoktu.
yasalar toplumlara gore koyulur kiminde idam serbestken kiminde degildir.
bazi suclar icin idamin serbest olmasi bunu hakli kilmaz.
ya da suudi arabistanda gore taslanarak oldurulmek de bi yasadir.
5 haftalikla 24 haftalik arasindaki tek fark birinin daha cok buyuk olmasidir. evrelere verilen ismin bir onemi yok, neticede o 5 haftalik zigot, 24 haftalik bir cenin de olacak bir bebek de .
ama bunu sperm icin kullanamayiz. yani elmayla armutu karistirmak bile degil artik spermle 5 haftalik bir bebegi
Uzaylilara benziyorbu arada gercek bir 10 haftalik fetus gormek isteyenler bakabilir. 10 hafta da ulkemizdeki yasal sinirdir. onemli olan bebegin bebege ne kadar benzedigiyse sanirim 7. haftaya kadar isinizi gorseniz iyi olur 8den sonra iyice minyatur bir insana benzemeye basliyorlar.
rahatsiz olacaklar linke tiklamasin!!
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Fil..._with_amniotic_sac_-_therapeutic_abortion.jpg
teşekkür ederim yorumunuz için ,zaten en çok muallakta bırakan inancımBEBEĞİNİ ALDİRİRSAN EGER DİGER DUNYADA BİRLİKTE GUNAHİNİ ÇEKMEYECEGİZ. ALDİRMAZSAN DA TOPLANIP SANA KOCAN YARDİM ETMİYOR DİYE YARDİMA GELMEYECEGİZ.
AMA kocanın değil de Rabbim'in vermis olduğu cana kıyma. 11 yaşındaki evladına kiyabilir misin ? Karnındaki her ne kadar mercimek kadar bile olsa can ve sizin evladınız. Her çocuk kismetiyle nasibiyle gelir. Çok zor bı devirdeyiz maalesef paranın sadece ismi var. Allah'in rızasını gözetin her zaman. Rabbim vermiş şükür edip eşinizi ikna etmeye bakın bence. Eşinizin ince karnını siz bilirsiniz. Kendisi çok çirkin kelimeler kullanmış size karşı. Bebeğiniz doğduğu ve kucağına alıp kokusunu aldığı zaman pişman olacaktır. Benim eşimde 2 çocuğu istemiyor şu an. Bizde geri çekilme yöntemini uyguluyoruz. 5 senedir böyleyiz. Bende çok isterdim kizima kardeş ollsun ama kısmet :) bu arada Halam 40 yaşında 4. Evladina doğum yaptı. Oğlu şu an 18 yaşında :) Rabbim hakkinizda hayirlisi ne ise onu nasip eylesin.
Sanki sevgililer gunune pirlanta istiyor kadin kocasinin YUMUSAK karnini bulup ikna edecekmisBEBEĞİNİ ALDİRİRSAN EGER DİGER DUNYADA BİRLİKTE GUNAHİNİ ÇEKMEYECEGİZ. ALDİRMAZSAN DA TOPLANIP SANA KOCAN YARDİM ETMİYOR DİYE YARDİMA GELMEYECEGİZ.
AMA kocanın değil de Rabbim'in vermis olduğu cana kıyma. 11 yaşındaki evladına kiyabilir misin ? Karnındaki her ne kadar mercimek kadar bile olsa can ve sizin evladınız. Her çocuk kismetiyle nasibiyle gelir. Çok zor bı devirdeyiz maalesef paranın sadece ismi var. Allah'in rızasını gözetin her zaman. Rabbim vermiş şükür edip eşinizi ikna etmeye bakın bence. Eşinizin ince karnını siz bilirsiniz. Kendisi çok çirkin kelimeler kullanmış size karşı. Bebeğiniz doğduğu ve kucağına alıp kokusunu aldığı zaman pişman olacaktır. Benim eşimde 2 çocuğu istemiyor şu an. Bizde geri çekilme yöntemini uyguluyoruz. 5 senedir böyleyiz. Bende çok isterdim kizima kardeş ollsun ama kısmet :) bu arada Halam 40 yaşında 4. Evladina doğum yaptı. Oğlu şu an 18 yaşında :) Rabbim hakkinizda hayirlisi ne ise onu nasip eylesin.
teşekkür ederim yorumunuz için ,zaten en çok muallakta bırakan inancım
Sanki sevgililer gunune pirlanta istiyor kadin kocasinin YUMUSAK karnini bulup ikna edecekmiscocuk bu hanimefendi bir birey olacak dogurursa!! Yok ben anladim bu sitede bebegi aldirma diyenler, birey yetistirmenin bilincini kavrayabilmis degil..Artik boyle düşünüyorum..Ne basit onlara gore dogur rizik gelir, dogur sevilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?