Eşim bebeğimizi istemiyor

Siz eşinizle çocuk yapmaya karar vermeden mi hamile kaldınız? Önceden isiyordu da hamile kalınca mı fikri değişti?

Biz karalaştırmadık öyle ama biraz daha ılımlı üstüne gitmeyince daha iyi oldu sanki... 1 hafta çok ağladım kendimi çok üzdüm şimdi korkuyorum ya kalbi durduysa diye 4 ağustos randevum var kızlar bnm için dua edin

Canim ultrason randevulerine esinide goturmeye calis. Bebisi gorunce fikri degisir gibime geliyor. Ahh helekii kucagina alsinnnn bu dusuncesinden pisman olacaktir emin ol. Ama sakin kiyma bebegine izin verme

Canim ultrason randevulerine esinide goturmeye calis. Bebisi gorunce fikri degisir gibime geliyor. Ahh helekii kucagina alsinnnn bu dusuncesinden pisman olacaktir emin ol. Ama sakin kiyma bebegine izin verme

İlkine gittik biz şaşırdı terledi bir garip oldu bense sevincimi içimde tutamadıım doktora sarılmadığım kldı eşim şaşkın ama makaleler okuyup gebelikte baba adaylarıyla ilgili rahatlatmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…