yok cnm ya bu konuda benimle bile konuşmuyo ki başkasıyla konuşsun inattır inatttcanım üzüldüm gerçekten,ailede büyükler falan yokmu eşinle konuşabilecek,inatçı dediğim dedik biriyse zor ikna etmek,erkekler hep böyledir
En son yazdıklarınızı okuyunca eşinizin gerçekten bebek sahibi olmak istemesi konusunda şüpheye düştüm.Gerçekten istese yorgunum vs gibi bahaneler bulmazdı , bana göre.Aranızda ilk önce bunu netleştirin bence
bende öyle umut ediyorum inşallah normal yolla olurda tüp felan yaptırmak zorunda kalmayıoz ay bide yaptırıp tutturamazsak adam kahrolur gitti paracıklarım diyee:83:topa tutar mazallah:83:sizin umudunuz var ama esinizin yok. oyuzden boyle sinirli, sizde ustune gitmeyin ve tup bebek icin ikna edin)))Ins tup bebegede ihtiyac kalmadan dogal yolla hamile kalirsin.Allah zamani biliyor,zamani gelince ins hamile kalirsin. Bak hic bir sorun olmamasina ragmen 19 yil boyunca cocugu olmayan cift gordum, 19 yil aradan sonra ust uste bi kiz bi oglan dogurdu.Ne buyuk bi mucize.Sakin umudunuzu yitirmeyin ve bol bol dua edin))))
paranin ne önemi var allah askina ?bende öyle umut ediyorum inşallah normal yolla olurda tüp felan yaptırmak zorunda kalmayıoz ay bide yaptırıp tutturamazsak adam kahrolur gitti paracıklarım diyee:83:topa tutar mazallah:83:
ah be cnm her fırsatta sakin sakin konuşmaya çalışıyorum ama cevap yok geciştiriyo hep bu konu bu kadar önemsizmi yaa konuşalım ne yapcaz ne etcez diyom yok cevap yokolmaz diye birsey yok..
cok yakin aile dostumuz 12 yil sonra bebek sahibi oldular
hemde tüp bebek tedavisiyle degil normal yoldan
öncelikle esinle sakin bi sekilde neden caba sarfetmedigini konusmalisin
sonrasinda ise mutlaka tüp bebege ikna etmeye calis
hakkinizda hayirlisi olsun cnm ve lütfen ümitsizlige kapilma
paranin ne önemi var allah askina ?
evlliğiniz iyice yoluna girmiştir. 5 yıl olunca bir şekilde bebek sahibi olmak istemeniz çok normal.
belki de eşiniz bu yaşadığınız probleme inanamıyor. ya da sizin kadar arzulamıyor. ne zaman gelirse kendi kısmeti ile gelsin bebek diyor da olabilir.
ama abisinden etkilendiğine göre bir ışık var demektir :) yumurtlama gününüz olduğunu o kadar negatif sonuca inat yine de denemek istediğinizi söyleyin.
yada sizde bu kadar üzerine düşmeyin.
zor ama susun. çünkü siz istedikçe o bunalıyor da olabilir.
bir süre sonra size kıyamayacak ve üzerinize düşecektir. biraz daha sabredin.
mrb üzülme diycem ama faydası olmayacak eminim erkekler hep aynı ama buna emin ol benimde 10 yıl bebeğim olmadı 10 yıl gezmediğim dr evliya kocakarı kalmadı senin tüp bebeğin bile olamaz dediler ama allah okadar büyükki sonunda canım dr çıkardı karşıma ve 1 aylık bir tedaviyle oğlumu aldım kucağıma sonra korunduk istemedik istedik yine olmadı derken bu defa aşılamayla ikinci oğlum geldi oda 8 aylıkken bu defa kendiliğimden hamile kaldığımı öğrendim tabi hayatta kıyamam ve şimdi 3 tane hiçbir zaman umudunu yitirme bende çoğu zaman ya arkadaşımla yada annemle gittim hep dr ama şimdi babaya bakmaya kıyamıyor o istemiyormuydu tabiki istiyordu ama erkekler bizler kadar duygusal olamıyor içlerine atıyorlar sonradan söledi eşim bana tedaviyi bırakmamı istemişti evlat alalım demişti ama benim halimi görünce psikolojim bozulmuştu ondan öle sölemiş yoksa kim istemez bebeğinin olmasını üzülme mücadeleyide bırakma sakın birde ssk nız yokmu tüp bebek için
ssk var ama yaşım müsait değil 22 yaşındaım daha 5 yıllık evliyim ama17 yaşında evlendim severek oldu ama rabbim bi evlat vermedi henüz şimdi diceksin daha küçüksün ama öyle değil be ablam koca 5 yıl bi ben bilirim bide allah ha bide yaşayan bilir ne çektiğimi allah uzun ömürler versin evlatlarına ne mutlu mucize bir değil 3 tane gelmiş sana allahım yokluklarını göztrermesin peki problem neydi sizin o kadar büyük problemi ilaç tedavisylemi çözdü :44:
ayy ne iyi doktormuş ya isim verebilirmisin nerde görev yapıyo acaba merak ettim şimdiiicanım gezmediğim dr kalmadı bide jinekologlar braz parayı seviyorlar kimisi rahmin yok dedi kimisi yumurtalığın yok dedi bende 16 yaşımda evlendim tüp bile olmaz dediler defalarca rahim filmim çekildi o yok bu yok derken son dr allah bin kere razı olsun nerdeyse bize hiç para harcattırmadı desem yeridir şimdide oğlumun kirvesi zaten sadece polikistik over olduğumu yani yumurtlamam yoktu iğne ve ilaçla 1 ay bir tedaviyle hamile kaldım sende ümidini yitirme senin şuan yaşadıklarını benden iyi kimse anlayamaz herkez bişey söyler umursama rahat ol eminim senin eşinde seni üzmemek için böle sölüyordur oda ister yoksa kim istemezki inş en kısa zamanda allah seni duyar herşey gönlünce olsun sakın yılma usanma bu iş sabır işi
rahim film, bir kere çekildim ve ömrümden ömür gittibu arada sölemeyi unuttum son 2 hamileliğimde tek tüpüm tıkalıydı tek tüple kaldım sen röntgen çekildinmi ikisidemi kapalı
cnm ya üzülme nolurah be cnm her fırsatta sakin sakin konuşmaya çalışıyorum ama cevap yok geciştiriyo hep bu konu bu kadar önemsizmi yaa konuşalım ne yapcaz ne etcez diyom yok cevap yok
var heralde eşim için baksana elinden gelecek olan şeyi yapmadığına göre ..inanki tüp bebk yaptıra bilmek için oturduğumuz evden çıkıp şu anki kiramızın yarısı edicek eve taşınmak istedim ama kabul etmedi babası kiramızı onlar veriyo işleri ortak yani ölede bölede madem vercen bu parayı ben küçük evde oturayım ama sen yine aynı parayı ver bize kiramızı verelim yarısınıda bankaya atarsam 2 senede rahat tüp bebk parası çıkar dedim ama kabul etmediler daha ne yapyım yaa çalıştırmakta istemiyo offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?