eşim bebeğimizin olması için hiç mücadele vermiyor:((

teşekür ederim kızlar desteğiiz için çok iyisiniz yaaa bende bugün daha iyiyim sanırım dün abimineşi doğum yaptıya yeni bebek görmek depreştirdi duygularımızı bugünde sabahtan eşim öpe koklaya kaldırıyo beni olursa olur olmazsa olmaz ne yapalım sen bana yetersin olmazsada bende çok istiyorum ama şuan zamnı değil (maddi açıdan)tüp bebk yaptırmanın felan dedi öle yani erkeklerinde günü gününü tutmuyo yahuu demk dün o da baya içerlemiş:26:

Son cumlenıze kadar soyle dusunuyordum.
Erkekler, bır cok konuda oldugu gıbı bu konuda da soguk kanlı davranabılıyorlar.
Bırde, erkekler; bu mevzu hakkındakı endıselerını cok fazla acıga vurmak ıstemıyorlar.
Onlar, bıraz daha mantıklı yaklasıyorlar,
stres yapılmaması gerektıgını bıldıklerı ıcın bıraz daha sakın yaklasabılıyorlar bu mevzuya.
Eslerıne de bu nedenle fazla bellı etmıyorlar gercek hıslerını.
Bu durumda bızler, eslerımızın umursamadıklarını dusunmeye baslayabılıyoruz.
Son cumlenızı okuyana dek,
esınızın sızı strese sokmamak adına umursamaz davrandıgını dusunmustum.
Fakat, son cumlenızde esınızın yapılması gerekenı yapmaması bıraz dusundurucu.
Fakat, bunu bebek ıstemıyor olarak yorumlamak sanırım yanlıs olur.
Belkı yılların verdıgı yorgunlukla umudunu yıtırmıstır, vazgecmıstır.
Ya da, 'vaktın ne onemı var, Allah 'ol' dedıkten sonra, zaten olacaktır' dıye dusunup, teslımıyet duygusuna kapılmıstır.
Teslımıyet, elbette cok onemlı ve bır o kadar da guzel.
Fakat, teslım olmadan once, yapılması gerekenler de vardır.
Bence esınızı su asamada suclamayın, hangı erkek baba olmak ıstemez kı?
Sadece soyle dusunun, esınız sızın kadar acık ıfade edemıyor duygularını.
Hırcınlasıyor, asılesıyor, fakat asıl dusuncelerı onlar degıl.
Dılerım Rabbım, hayırlısı ıle sıze bır bebek nasıp eder.

çok sevindim canım bende sana aynı şeyleri söylemiştim sen üzülme diye öyle davrandığını tahmin ettim kendi yaşadıklarımdan belkide kendini biraz rahat bırakırsan kendiliğinden gelir bebişinde psikolojikte olabiliyor biraz rahatla daha çok gençsin inş hayırlı haberlerinide yazarsın buradan hepberaber seviniriz

Eşiniz bebek konusunda bence de pek istekli değil.
İsteyen insan her türlü yolu dener, maddi imkanını da zorlar biraz.
Abinizin bebeğini gördüğünde, kendi durumunuza üsüldüğünü sanmıyorum.
Siz gerekli bütün şartları değerlendirmemeişsiniz zaten,
eşiniz keyfi nedenlerden dolayı erteliyor.
Bence eşiniz istemiyor, neden istemiyor ,önce bu konuyu irdeleyin bence.

canım eşin de istiyordur ama 5yılın umutsuzluğu var belki de..bir hafta yanaşmadı yorgun diyorsun yorgundur olabilir..yanaştıgımda oldu ama tutmadı diye düşünüp boşvermiştir..her ay aynı şeyi yapmıyorsa sorun yok ...bu kadar takma daha cok ay var önünüzde ..inş.en kısa zamanda kavuşursun bebeğe...
tüp bebek şart mı bu arada?

kızlarr nolurr bişi yazın yaaa bakıp geçmeyinnnn

canım şimdi birşeyler yazıcam ama lütfen diğer arkadaşlar beni fesatlıkla bilmem neyle suçlamasınlar lütfen
eşinin bu işe kesin yaklaşmasını istiyormusun ama
gerçekten söyleyeceklerimi yap ve sakın kızlar bana kızmayın bazen erkekler korktukları zaman akıllanıyorlar
akşam eşin işten kaçta gelir
mesela 8 mi??
hazırlanacaksın
ogün hiç makyaj yapma sakın ha bırak erşey dağınık kalsın
evinde vardır mutlaka özendiğin bir bebek eşyası patik hırka gibi bişeyler çıkar onları sonra bir iki tabak çanak kır ortaya
ışıkları kapat
eşinin gelme saatide bırak duygularını boşalsın
ağla ağlayabildiğin kadar
kapıyı çaldığında açma
o girsin açsın merak etsin
korksun
ve eminim senin ne kadar istediğini anlayacaktır
ve buna rağmen eşin sana destek olmuyorsa bir sıkıntı vardır..
ama bence bu druma hiçbir erkek dayanamaz
senin bebek hasretiyle nekadar yandığını gördüğünde üzüntüden ne yapacağını şaşıracaktır
ama bilemiyorum yapmacık mı kalır

geldiğinde onu suçlama
kendini suçlama
neden olmuyor diye üzüldüğünü
bi bebek sahibi olmak istediğini herkesi kıskandığını söyle
sakın gözyaşlarını gizleme
herzaman ağlamıyorsun sen
bu duygunun yoğunluğuyla ağlıyorsun
aman kendine zarar veriyim deme
akşama makyajlı falanda olma
saçın başın dağınık olsun
ağlamaktan gözlerin şiş olsun
yemek yapma o gün için ev dağınık olsun
üstün başın hala sabahki pijamaların olsun
biraz senin ne durumda olduğunu gözüne sok
azcık oda taşın altına elini soksun artık..

EMOS o kadar çok iyi anlayabiliyorum ki seni...
bende iki senedir uğraşıyorum çocuk için..
eşim çok destek oluyor Allah için..
dra gideriz birlikte vs
ama şu tüp bebeğe biraz soğuk bakıyor
yaşın küçük aşkım daha erken diyor tüp bebek için.
bende düşünüyorum neden diye..
ama ya tutmazsa daha çok üzülürüz diyor
biraz daha deneyelim diyor ve tüp bebeği en son çare olarak görüyor.
lütfen üzülme..
Allah büyük
bu konuda bende fenayım
çocuk istiyorum
sana şunu şunu yap diyemem ama dertleşmek istedim sadece

evet haklısın ben çoğu zamn göz yaşlarımı sklıyorum sanki çok takmıyomuş gibi görünüyorum tabi ne kadar becerebilirsem hatta test yapcağım zamn bile söylemiyorum ahh çift çizgi çıksa hemen mjde vericem ama hep te hep tek olduğundan ben üzülüyorum bari o üzülmesin diye düşünüyorum belkide ne bilim işte duygularımı kendi içimde yaşıyorum belkide ondan üstüne düşmüyor bu işin

allah tüm bebiş isteyenlere tez zamnda nasip etsin inşallah cnm içindede bizlereeee aminnnn çok zor çokkkkkk

cnm eşim cinsellik konusunda birz tembel sanki başından beri yani çocuk istemeye başlamadan öncede öyleydi işler konusunda sıkıntılı buda ev içine yansıyo çok zamn

aynen böyle olduğunu düşünüyorum ben yoksa çok istediğiniiii iyi biliyorummm ama umudu yok.. yoksa başkasının bebğine bakarken bile içi titriyor farkediyorum ayrıca çok sever çocuklarııı

inşallah cnm yaa inşallahhhhhhh

eşim istemez olurmu istiyorr tabikii dedim yaa geçen ayki gebelik şüpemde bile havalara uçtu devamlı iş sitresiyle eve gelen adam gülerek eve geldi ve her fırsttada kanama felan gelmedi demi diye soruyorduu soruyorum size istemeyen bir erkek bu şekildemi davranır lütfen yazdıklarımı dikkatle okuyupta yazın içinden size uyan bir kaç kelimeye dayanarak burda akıl karıştırmaya çalışan yorumlar yapmayın lütfen

eşin istiyor ama senin nekadar istediğini göremiyorki sen üzgünlüğünü saklayıp normalmiş gibi davrandıkça ona yansıtmayayım diyor belki
artık top sende
üzgünlüğünü belli et
bakalım seni teselli ederken ne diyecek
tedavi olacağınızı mı yoksa beklemeyimi söyleyecek
yoksa aman üzülme kader vs mi diyecek
belki dökülecek taşları bende çok üzülüyorum diye
bir görmen ve öğrenmen lazım derim
tabiki illa söylediğim şeyleri yap diyemem
ama senin tepkinin boyutu yüksek olmazsa o kaçar
ama senin durumundan korkarsa ancaak teselli etmek ve eteğindeki taşları dökülmek isteyecektir..:26:

emosh allah en kisa zamanda saglikli vede hayirli bir evlat nasip etsn sana insallah...drumuna cidden üzüldüm....benim bir oglum var..vede beni cok üzüyor yaramazligi hep pesinden kosturuyor vs...ama simdi senin bu yazdiklarini okuyunca onun degerini iyice anladim...o kdar cok isteyen varda rabbim vermeyebiliyo...bende yavruma kiziyorum bazen....oysa benim yerimde olmak isteyen ne cok kadin vardir degil mi???bundan sonra oglumun kiyemetini daha iyi bilicem vede rabbime daha cok sükredicem bana onu verdigi icin....

denicem cnm bakalım son bi kere daha denicem dahada beklediğim cevabı alamzsam dahada bişi yapmıcam pes edicem rabbim ne zamn isterse olsun diyip zamna bırakıcam

cnm gerçekten o kadar çok isteyen varki evlat sahibi olmayı keşke olsada bende peşinden koştursam ... onun için geceleri uykusuz kalsam....göğsümün ucu yarada olsa tek olsada onu kanımla canımla beslesem diyen o kadar kadersiz insanlar varki ki bende bunlardan sadece biriyim ben 5 senedir beklerken 15-20-25 yıl hatta hiç bebk sahibi olmayanlarda var ben yinede şükrediyorum 5 senedir gelmesede her ay hayal kırıklığı yaşasamda önümde daha uzun yıllar var diyip sabretmeye çalışıyorum rabbim kimsenin kucağınıboş bırakmasın...kimseyi evlat hasreti ve acısıyla sınamasın çok çok zor.... ama sen çok iyi bir annesin cnm bu çok belli sadece yavruna kızdığın için pişman olup üzülüyorken ya yavrularını çöpe atan sokağa bırakan keyfi olarak aldıranlara ne demeliiiiii... asıl onlar üzülsün cnm onlar pişman olsun vicdan azabı çeksinnnn... senin yaptığın normal her annenin çocuğuna yapabileceği ufak şeyler ama şükretmeye gelince rabbime çooookkkk şükret sana eşsiz bir hediye gönderdi onlar kanatsız melekler meleğine sende çok iyi bakk cnmmminşallah rabbim mucizelerini meleklerini bekleyen tüm isteyenlerin yüzünü güldürsünn aminnnnnnn

bende evliligimin 6. senesi kucagima aldim bebisimi hayatim suan 5 aylik
o benim evime cennetten dusen bir yagmur damlasi ..
3 gecedir hasta ayagimda salliyorum gece yarilarina kadar
inan umrumda degil yeterki o iyi olsun onun gozunden bir damla yas akmasin ben sabahlara kadar sallarim ..
zaten cok hassasim bu gunlerde bide senin konunu okuyunca bir aglamak aldi beni
ne olur uzulme inan mutlaka var her karanlik gecenin bir sabahi
Rabbim ayetinde demiyormu "Mâ veddeake rabbuke ve mâ kalâ"..." RABBİN SENİ BIRAKMADI VE SANA DARILMADI " seni goruyor, icinin nasil acidigini biliyor .. eminim sana en hayirlisini verecek ..
esinede anlayis goster onlar cok hassas bu konuda bizden daha hassaslar .. sen ona simsiki saril birbirinizin yukunu ancak birbiriniz hafifletirsiniz ..
iste yeterki iste sukrederek iste .. insallah tum kalbimle diliyorum en kisa zamanda seninde yuvana duser cennetten bir yagmur damlasi

merhaba canım benim ilk öncelikle durumunaa cok uzuldum..ama imkansız olmaz demedijleri içinde umutsuzluga kapılacak bır durum oldugunu dusunmuyorum...sana tavsıyem şu..eğer yaparsan belki başarılı olabiliriz hepberaber...şimdi eger bıraz maddi ımkan olarak ayırabilirsen.. kkdan netten veya arkadaslarından en ıyı tup bebek merkezinee gıt..eşin bilmesin başta..orda tüm muayenelerini ol ve sana tüp bebekteki başarı oranını sunsunlar..ayrıca eşinin spermiogram testi varsaa hatta ne var ne yoksa gotür..zaten bu ilk aşamada onun bılmesını gerektırecek bir işlem yok..ayrıca devlet guvencenız varsa( sgk) gibi 3' kadar devlet karsılıyor amane kadarını karsılıyor bılemem bunların hepsinii arastır vee sözlğ olarak değil..dizi dizi bir tellı dosyada dosyalat...egerr doktorlar tup bebekte sansınız cok yuksek derse..esının bır sorunu yok..sizinde tup bebekle yuksek ıhtımal verırlerse..devletteki karşılamada butcenıze yeterse kı cok az verılıyor dıye bılıyorum..bunları bı dosya halındee sun..ama o ana kadar bırsey caktırmaa..sonra bak canım bolee bolee bolee ben hepsını arastırdım baktım..sen baba olmaya ben anne olmayı hakeden ınsanların neden bızımde bır bebegımız olmasınkı hem ayrıca ben her zaan bı bebegımız olsun ıstıyorum ama ogun abımın bebegı dogdugunda senı oyle gorunce o kadar ıcerledımkı senın uzulmene dayanamadım ve ben herseyı ustlenıp arastırdım..hadıı noluuurrrr lutttfennn deyıpp kandırmaya calısın..akıllıca olacagı ıcın ıkna olacaktır:)

yaa bu arada sen tabii cok arastırmıssında...aşılama yöntemindee tam tıkalı oladıkça yumurtalıkla ilk bunu deniyorlarmışş agrısı yokmus vee genellıkle eger uygunsa asılamayaa tutuyormus..sıyatı ise 400 lıra en ıyı hastenın fıyatına baktım..yorum yazmıslar benımkı ılkte tuttu benımde ıkıncısınde dıye..bu tüpten once eger ımkan var derse doktorlarr ilk once bunun denenmesı gerekmıyormu?

sen benm dedıgım gııbı bır tup merkezıne gıtt tanılarını cıkar ama ondan oncee lutfen neler yaptıgını bu zamana kadar bebek yapak ıcın neler denedıgını yazarmısın..tabıkı karı koca ılacları yada evlıyalardan bahsetmıyorum tıbbı olarak? ameliyat olduktan sonrasından behsedermısın bıraz?

cnm desteğin ve verdiğin fikir için çok saol....ben ameliyattan sonra 1,5 sene kadar ilaç tedavisi gördüm ve hepside başarısız sonuçlandı aşılamaya gerek görmedi doktor eğerki tüpler tıkanmışsaki büyük ihtimal öyle tutmaz dedi bence sen tüp yaptır bu aşamadan sonra dedi..bende kızdım doktora ve bıraktım 8 aydır felanda gitmiyorum doktora bıraktım zamna ama rahim filmi çektirmem lazım tüpler tıkanıkmı açıkmı diye bende bunu araştrdım daha önce yaptırdığım çok sancılı oldu açıkcası korkuyorum iyi bir doktor iyi bir merkez bulamadım çektirecek ama zaten onun içinde biraz zamn var çünkü onunda maliyeti 300 lira civarı ama şuan maddi durumlar sıkışık ve yaptıramam bu durumda
biraz daha bekliyim diyorum tüp bebk bildiğim kadaruyla 23 yaşını doldurmadan ssk güvencesini kabul etmiyo yani yarısını karşılamıyomuş ama ben daha 22 yaşına girdim beklicem 1 sene daha olmazsa direk tüpe gi,dicem zaten rahim filmi çekerler orda yapmadan önce.....gerek duyarlarsa yaptırcaz artık napalım

işte annelik bu yaaaaabende sabırla anne olmayı bekliyorummmm

sen üzülme canım konuyu tamamen okumadan yorum yapıldığı belli sen kafana takma rahat ol yıkıcı değil yapıcı olalım lütfen

canım olur inş..sorun yapma biz de bekliyoruz bebek için her ay umutla...her ay aynı yoğunlukta çalışamıyoruz tabi ki..Allah verecegi zamanı bilir ...fındık fıstık badem ceviz bal tatlı falan al bol bo lcaktırmadan çayın yanında yedir anladın sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…