- Konu Sahibi Kelebek_00
-
bence icinde az da olsa kor´kunu bir kenara birakip cocuk sevgisi dahada artiyorsa
hic baska birsey düsünme ve yap derim
gerci yasin kac bilmiyorum ama o bebegi ultrasonda ilk gördügün an eminim
herseyi unutacak sadece ona odaklanacaksin
bende senin gibiydim sonra istedim ve 6 sene ugrasmak zorunda kaldim
allahim sonunda nasip etti korkularim vardi ama melegimi nokta halinde gördügüm andan itibaren icime bir huzur dolmustu
heleki ilk hareketlendigi zaman
burda yazilanlari daha cok anlayacaksin
allahim sanna insallah nur topu gibi bir evlat nasip eder
saglicakla kal
cnm ilk önce Allah gönlünüze göre versin inşallah
bizde de tam tersiydi ben istedim eşim daha zaman var diyordu karar verdik bu seferde 8 ay bekledik güzel haberi almak için (ama esim şimdi keske daha önceden yapsaydık diyor)
öyle güzel bişeyki insan içine koysa doyamaz inan evladını bi gülüşü dünyaya bedel
ilk kontrole gittiğimde kan tahlilinde hamile görünüyordum ultrasonda ise kese var ama bebiş görünmüyordu öyle korkmuştumki boş gebelik olabilir deyince dr 10 gün sonra tekrar gittik
o kalp atışını gördüğüm an benim kalbim duracak sanmıştım inan
böyle cnm işte ama hazır olmnak cok önemli tabi biçok sey değişiyo hayatında
inşallah istediğin zaman Allah kısmet eder tatlı bi :CüvCüv:hamiş olmayıı
bende 3 senelik evliyim tam 1 senedir uğraşıyoruz ama sonuç yok...eşim hep beni suçladı ben başta istedim keşke yapsaydık dedi...ama ben şimdiye kadar olmadığına hiç pişman olmadım çünkü biz çok zor günler yaşadık...anasının eteğinden daha çıkamamıştıki yaşadıklarımıza şahit olmasını hiç istemem diye pişmenlık duymadım...ama şimdi hakediyo sonuç yok...ama sizin şükür öyle sorununuz yok bence yap ya ne güzel...ne bilim bana eşim bebek istiyorum deyince kalbim deli gibi atıyo ağlamaya başlıyodum iddia ediyorum eşimle karşılaşınca bile bu denli heyecanlanmıyodum şimdiyse umudumu kesmişim...inş.bizede her isteyenede nasip olur ne diyim...
Tum cevaplar icin tsk ederim arkadaslar. Cok dusundurdunuz beni.. ama hafta sonu kuzenim dogum yapti..bebisini gorunce eridim bittim..birde kuzenimin ve kocasinin o mutlulugunu gorunce cok duygulandim..zaten cok mutlu bir cift idi ler ama bir o kadar daha mutlu olmuslar.. ne guzel birsey ..bu olay da beni cok dusundurdu..esim duygulandigimi gorunce bak iste ne kadar duygulandin sevindin birde bizim bebegimiz olsa bir dusun ne kadar sevinecegimize..askimizin bir parcasi olacak dedi..
ama anlasma yaptik bir kac ay bekliycez..hayirlisi diyeyim :)
canım inşallah hayırlısı olsun ama bak o bebiş senin karnına düştüğü anda neden ben bu kadar erteledim diyeceksin bebek harika birşey canım heleki annelik varya anlatılamaz heleki sen kuzenin bebeğini görünce için gittiyse kendi bebeğinde çook farklı olacaksın ayağın yere basmayacak hele bide ilk anne dediğinde varya
canım inşallah rabbim hayırlısını versin ama Allahım sanada annelik duygusunu yaşatsın inşallah Şeniz
kısmetse şöyle 1-2 aya kadar mutlu haberimizi alırız herhalde bizde teyzeleri olaraktan :ecrin_bebek: şöyle patikler yelekler örmeye başlarız dimi a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?