- 15 Mayıs 2017
- 11
- 2
- 1
- 33
- Konu Sahibi Angelicsmile
-
Spermler havayla temas edince yaşayamıyorlar diye biliyorum göbeğinden ittirmek işe yaramayabilir
esine istedigini soylediginde olmaz mi diyor. sebebi ne anlamadim.
ya onu tanıyorum, doğum kontrol hapı kullanıyorum dediğim zamanlar bile geri cekiliyordu adam, korkuyor.ha bir de o kadar sevineceginden eminsen, esin yumurtlama gunlerini takip etmiyorsa o gunlere denk getirip bu gunlerde risk yok korunmayabiliriz diyebilirsin.
ama yerinde olsam esimle ortak bi karar vermeyi isterdim.
denedim ben bunu, yemiyor..Bence doğum kontrol hapı kullanmaya başladım de gerekirse kullanıyo gibi yap hamile kalırsan da hap kullanırken de hamile kalabilenler varmış doktor olabilir dedi dersin
bu kadar korkuyorsa sevineceginden nasil eminsin. uzun uzun oturup anlatsan anlar herhalde seni. boyle yollara hic basvurma bence.ya onu tanıyorum, doğum kontrol hapı kullanıyorum dediğim zamanlar bile geri cekiliyordu adam, korkuyor.
Doğru bir yaklaşım içerisinde değilsiniz bu yanlışa başkalarından yardım alarak ortak olmalarını istiyorsunuz
Çifte hata
bu kadar korkuyorsa sevineceginden nasil eminsin. uzun uzun oturup anlatsan anlar herhalde seni. boyle yollara hic basvurma bence.
Eşinden habersiz ,daha doğrusu aldatarak ve kandırarak bu yolu seçenlere kimse ahlak bilmemneliği yapmaz zaten.
Eşiniz sizden soğur evden de kaçarsa ki istemediğim şeyi beni kandırılarak yapılsa dava bile açarım,çok ağlarsın.
İstemediğin yorumlar da gelecek,hiç öyle baştan yazmıştım vırt zırt deme,
Zira açık bir platforma konu açıyorsun.
yaa.. aklıma kurt dusurdunuz simdi.. olabilir mi acaba ama olsa söylerdi herhalde benim bildiğim herhangi bir sağlık sorunu yokAcaba bi sağlık sorunu vardamı söylemiyor size
Dürüst hayatlar yaşamaya özen gösteriyoruz,çocuk gibi çok ciddi bir meselede sadece ben istiyorum diye hain planlar yapmam.sizin esiniz kazara o istemeden hamile kalsanız böyle mi yapacak :) yok evden kaçarmış yok dava açarmış.. siz böyle hayatlar mı yaşıyorsunuz gerçekten şaka mı bu?
benim eşim bensiz nefes bile alamayacak kadar sever beni, hata da yapsam terk edip gidecek, kaçacak bir adam değildir. Saygılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?