• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ben 6 aylık hamileyken kendi başına tatile gitmek istiyor

Masallah esinizde firsat kolluyomus bahaneye bak. Ben sevgilimi bile yanliz tatile yollamam. O ne oyle? Demekki sizzis daha guzel tatil gecicerek o nedenle sizi istemyor yaninda. Ben bu konu icin deli gibi sevdigim birinden ayrildim, sonradan anladimki tam dusundugum gibiymis 😂 iykide bitirmisim diyorum.

Bi de galiba konu sahibinde ritim bozukluğu var. Insan korkar o durumdaki insani üzmeye. Vicdansızlık resmen.
Ay gerçekten mi ? 1 yıl bile olmamış evleneli, karısı hamile, kadın ikisinin de biricik evladına ritm bozukluğuna rağmen kalbinden her saniye kan taşıyor can taşıyor. Adam 3 günlük dalış derdinde. Allah hidayet versin.

Merhabalar, 11 aylık evliyim haziranda 1. yıldönümümüz. Eşim 3 günlük kızlı erkekli kulüple dalışa gitmek istiyor. Uzak diye de beni götürmek istemiyor. Ama kendisi de kesinlikle gideceğini söylüyor. Ne yaparsam yapayım gidecekmiş. Ben de gitmesine başta izin vermiştim ama sonra ortamın o kadar karışık olacağını ve akşam da puba vs gideceklerini düşünmemiştim. Bu konu beni rahatsız ediyor zaten zor bir hamilelik geçiriyorum yanımda olsun istiyorum. Aynı şehir içinde kendine zaman ayırmasına hiçbişey demiyorum. Ama 3 gece gidecek olmasına çok rahatsız oluyorum. Haksız mıyım sizce
Sizin fikrinizi sizi umursamıyor olması problem yani ne yaparsan yap gidicem demesi çok yanlış yoksa tatile gitmek isteyebilir bunda sıkıntı yok ben 8 aylık hamileyken eşimi asker arkadaşları ile tatile gönderdim ama o bana istemiyorsan gitmem demişti bende yıllardır gitmek için fırsat kokluyorsun bizimle gitmek için gitmediğin zamanlar oldu ben zaten hamilelik Bi de küçük çocukla bu yıl tatile gitmek istemiyorum sen git eglen seneye de beraber gideriz dedim gönderdim ama sizin durum farklı adam sizi umursamıyor üstelik zor Bi hamilelik geçiriyorsunuz benim öyle zor Bi durumum olsa hayatta gitmezdi eşim sert Bi tepkiyi hak ediyor gerekirse rest çekmeli

Evet gerçekten çok zorlanıyorum dünden beri daha kötüyüm. Bir de tartıştık elimi çarptım cama kanadı dönüp bakmadı bile
Aileniz filan nerde? Ayrı şehirlerde misiniz? Benimkiler dünya yansa umurunda olmaz ama bazı anneler babalar filan hamile karını bırakıp nereye gidiyorsun filan diyor ya, o açıdan sordum.

Ben olsam kesinlikle eğer bu tatile beni düşünmeden gidersen geldiğinde evde bulamazsın derim. Ve yaparım.
Çalışıyor musunuz? Dr hekim demek olmasın lütfen çünkü hem çalışan hem de kendini böyle ezdiren birisi olduğunuzu düşünmek istemiyorum

Merhabalar, 11 aylık evliyim haziranda 1. yıldönümümüz. Eşim 3 günlük kızlı erkekli kulüple dalışa gitmek istiyor. Uzak diye de beni götürmek istemiyor. Ama kendisi de kesinlikle gideceğini söylüyor. Ne yaparsam yapayım gidecekmiş. Ben de gitmesine başta izin vermiştim ama sonra ortamın o kadar karışık olacağını ve akşam da puba vs gideceklerini düşünmemiştim. Bu konu beni rahatsız ediyor zaten zor bir hamilelik geçiriyorum yanımda olsun istiyorum. Aynı şehir içinde kendine zaman ayırmasına hiçbişey demiyorum. Ama 3 gece gidecek olmasına çok rahatsız oluyorum. Haksız mıyım sizce
Oraya b.k mu yemeye gidecek artık bu erkeklerin saçmalıklarından kadınlara eziyet etmesinden bıktım .
Kendi keyfini yaşıcak bi boklar yicek sonra alkolün etkisiydi seni seviyorum bilmem ne dicek sen karnın burnunda kafayı yiceksin paşam k.çını gezdircek. Aldatmaların en çoğu eşler hamileyken oluyormuş. Bence gitmesin ama gitmese bile bunu düşünüp istemesi sorun zaten.bir de üstüne trip atar gidemediği için.
Evde küveti doldur içinde dalış yapsın içinde kalmasın nefret ettim bu düşüncesiz hanzolardan

Ben eşlerin kendi başlarına da takılabilmelerini savunurum. Ama kadın hamileyken değil. Sizin hayatınız hamilelik ve devamında 2-3 yıl epeyce kısıtlanacak. Ama anneyle eşit sorumluluğa sahip baba kişisi keyfine bakacak. Bu benim asla kabul edebileceğim bir şey değil.

Haklısın ama yapabileceğin birşey yok adam kafaya koymuş.

Keşke böyle adamlar hiç evlenipte başkalarının başını yakmasalar

Eşinizin yaptığı Terbiyesizlik, Saygısızlık ve Bencillik !

Evet gerçekten çok zorlanıyorum dünden beri daha kötüyüm. Bir de tartıştık elimi çarptım cama kanadı dönüp bakmadı bile
Eşinizin sizi sevdiğine emin misiniz? Bence bu gruptaki biriyle ilişkisi var. Hatta size o kadar değer vermiyor ki yalan bile soylemeye lüzum duymuyor. İnsan zorunlu seyahat ya da erkek erkeğe falan der en azından. Sen ne yaparsan yap ben gideceğim nedir ya?!

Siz de gidin hamilelik engel degilki

Sizinle gitmek istemiyor, üzülmenin,zor bir hamilelik geçirmeniz umurunda değil. İlla gideceğim diyorsa üzgünüm ama başka şeylerde vardır işin içinde. Hiç iyi niyetli bakamadım.

Yanı bunu aklına getirmesi bile yeterince tuhaf. Bu adam evliliğe ve babalığa hazır değilmiş. Bunu önceden görseydiniz keşke. Bu kafayla daha çok uzer sizi.

Back
X