• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ben 6 aylık hamileyken kendi başına tatile gitmek istiyor

Merhabalar, 11 aylık evliyim haziranda 1. yıldönümümüz. Eşim 3 günlük kızlı erkekli kulüple dalışa gitmek istiyor. Uzak diye de beni götürmek istemiyor. Ama kendisi de kesinlikle gideceğini söylüyor. Ne yaparsam yapayım gidecekmiş. Ben de gitmesine başta izin vermiştim ama sonra ortamın o kadar karışık olacağını ve akşam da puba vs gideceklerini düşünmemiştim. Bu konu beni rahatsız ediyor zaten zor bir hamilelik geçiriyorum yanımda olsun istiyorum. Aynı şehir içinde kendine zaman ayırmasına hiçbişey demiyorum. Ama 3 gece gidecek olmasına çok rahatsız oluyorum. Haksız mıyım sizce
bu ne hayvanlık ya ne demek eşini götürmek istememek bi de siz hamilesiniz onun çocuğunu taşırken zorluk yaşarken bu nasıl bi vefasızlık kızlı erkekli tatile gitmek isteyen evli adam mı olur normal bi zamanda siz hamile vs değilken erkek arkadaşlarıyla bir şeyler yapmak ister yerine zamanına göre saygı duyulur ama bu kıskançlık kısıtlama vs değil eşinizin yaptığı aşırı yanlış ben evli değilim ama uzun ilişkim var onu bile böyle bi yere göndermem ki yanlış olduğunu bildiği için böyle bi talepte bulunmaz bile

Merhabalar, 11 aylık evliyim haziranda 1. yıldönümümüz. Eşim 3 günlük kızlı erkekli kulüple dalışa gitmek istiyor. Uzak diye de beni götürmek istemiyor. Ama kendisi de kesinlikle gideceğini söylüyor. Ne yaparsam yapayım gidecekmiş. Ben de gitmesine başta izin vermiştim ama sonra ortamın o kadar karışık olacağını ve akşam da puba vs gideceklerini düşünmemiştim. Bu konu beni rahatsız ediyor zaten zor bir hamilelik geçiriyorum yanımda olsun istiyorum. Aynı şehir içinde kendine zaman ayırmasına hiçbişey demiyorum. Ama 3 gece gidecek olmasına çok rahatsız oluyorum. Haksız mıyım sizce
Çocuk yapmasaymış hamile kaıdnı bırakıp gezecekse
Sizi üzmek istemem hamile halinizle ama hiç normal drğil
Eşin çok bencil

Adamın hobisi mi bu? Gittiği insanları tanıyor musunuz?
Ben normal görüyorum bu tarz seyahatleri şahsen. Ama bu bizim ilişkimiz,bizim evliliğimiz. Sizinki bizimki gibi olmayabilir. Bu tarz klüp üyeliği veya hobileri olan adam gider çünkü. Benim eşim senede birkaç defa arkadaşlarıyla kumar oynamaya gider yurt dışına mesela. Ben de dağcılık klübüne üyeyim,oğlum 6 aylıktı onunla beraber gitmiştim,şimdi de her sene eşim olmadan mutlaka 4-5 gün tatil yaparım arkadaşlarımla. Sizin evliliğinizi en iyi siz bilirsiniz,bana göre sakıncası yok,size göre varsa yapın tribinizi.

Sen öyle bişey yapsan evde kavga kıyamet kopar. Vay sen bana destek olmuyosunda sen bencilsinde evlenmeseydn de deyip sonunda aldatır. Aldatmazsada o tatilden zevk felan aldırmaz. Evlenmeden öncede gidermiydi izin verir miydiniz?

Hamile eşini bırakıp tatilemi gidecekmiş😶 eşiniz mantığı mantık eşinizi terketmiş.

Eşimle ayrı yerlerde takılabilir, gezebiliriz. Ama birbirimizin gönül rızası olmadığı işleri yapmayız.
Siz o ortama ısrarla tek gitmek isteseydiniz sen evde kal(yoğunsun vs gibi bahanelerle..) ben gideceğim deseniz ne tepki verirdi?
Buna göre hareket edin.
Bana masum gelmedi.
Ayak direrse de masum olmadığındandır.

Evet gerçekten çok zorlanıyorum dünden beri daha kötüyüm. Bir de tartıştık elimi çarptım cama kanadı dönüp bakmadı bile
Gecmis olsun. Sakin kalmaya çalış daha kötü olma bari birinin cocugu dusunmesi lazim. Bencil eşin düşünmedigine göre senin düşünüp düşünüp kendini yormaman lazim. Allah akıl fikir versin o salaga da.

Cozum bulabıldınızmı

Oraya b.k mu yemeye gidecek artık bu erkeklerin saçmalıklarından kadınlara eziyet etmesinden bıktım .
Kendi keyfini yaşıcak bi boklar yicek sonra alkolün etkisiydi seni seviyorum bilmem ne dicek sen karnın burnunda kafayı yiceksin paşam k.çını gezdircek. Aldatmaların en çoğu eşler hamileyken oluyormuş. Bence gitmesin ama gitmese bile bunu düşünüp istemesi sorun zaten.bir de üstüne trip atar gidemediği için.
Evde küveti doldur içinde dalış yapsın içinde kalmasın nefret ettim bu düşüncesiz hanzolardan
Çok doğru söylüyorsun gitmezse de bana surat yapacak

Haklısınız tabii. Zorunlu iş seyahati olsa neyse? İnsan hamile karısını bırakıp nasıl tatil yapar? Ben bu tür konularda tam tersi olsa eşlerin tepkisi ne olurdu onu merak ediyorum. Bebek 2-3 yaşına gelince siz bebeği ona bırakıp böyle bir grupla haftasonu tatili yapabilir misiniz?
Ona sorsan sen de gidebilirsin diyor ama gidemeyeceğimi bildiği için diyor şu an

Back
X