• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ben 6 aylık hamileyken kendi başına tatile gitmek istiyor

Ben farkli dusunuyorum.

Daha yeni evlisiniz ve de hamilesiniz. O yuzden tam duzen oturmamis, tam birlik saglanamamis. Esinizin siz nasil rahat edecekseniz onu yapmasi gerekir su durumda.

Ama mesela ilerleyen evliliklerde veya sonraki cocuklarda durum degisiyor. Ben ikinci hamileligimde esimi genelde gonderdim oraya buraya, nasilsa dogumdan sonra cocugu ona birakip kacicam diyerekten 😀 ama tabi ilk hamilelik ve evliligin ilk yili farkli dusunuyor farkli hissediyor insan.

Adamın hobisi mi bu? Gittiği insanları tanıyor musunuz?
Ben normal görüyorum bu tarz seyahatleri şahsen. Ama bu bizim ilişkimiz,bizim evliliğimiz. Sizinki bizimki gibi olmayabilir. Bu tarz klüp üyeliği veya hobileri olan adam gider çünkü. Benim eşim senede birkaç defa arkadaşlarıyla kumar oynamaya gider yurt dışına mesela. Ben de dağcılık klübüne üyeyim,oğlum 6 aylıktı onunla beraber gitmiştim,şimdi de her sene eşim olmadan mutlaka 4-5 gün tatil yaparım arkadaşlarımla. Sizin evliliğinizi en iyi siz bilirsiniz,bana göre sakıncası yok,size göre varsa yapın tribinizi.
Hobisi evet 10 yıldır yapıyormuş ama kimseyi tanımıyorum, bi de ailem burda değil çağır gelsinler diyor herkesin kendi düzeni var ben de yalnız kalmak istemiyorum hamile ve sıkıntılı halimle

Hobisi evet 10 yıldır yapıyormuş ama kimseyi tanımıyorum, bi de ailem burda değil çağır gelsinler diyor herkesin kendi düzeni var ben de yalnız kalmak istemiyorum hamile ve sıkıntılı halimle
O zaman siz de ailenizle tatil planı yapın,olmaz mı?
Ailenizle yakın bir yerlere gidin mesela,havanız değişsin.

Bu konuda önce sizin normal düzeninize bakmamız lazım. Eşinizin dalgıçlık hobisi var mı? Bu tarz kulüplere üyeliği var mı? Yoksa bu birden bire ortaya çıkmış sonradan bir şey mi? Yani benim de böyle kulüplere üyelikleri olan iş arkadaşlarım var, giderler de gezilere sonuçta adamın yapacağı varsa eve bağlasan da yapar. Ama bu olay birden bire şüpheli şekilde böyle bir şey varmış ben kesin gidiyorum asarım keserim tarzında konuşmalarla mı ortaya çıktı?
Böyle bi hobisi vardı 10 senedir yapıyormuş ama yine de 1 sene yapmasa ölmez diye düşünüyorum

26 haftalık hamileyim. Ben de dalış yapardım bi zamanlar gençken . 3 günlük dalış öyle atla deve değil yani gidilmese de olur karım hamile dese zaten millet senin burda ne işin var diyecek. Evde hamile eşi bırakmayı gerektircek bişi kesinlikle değil, havalar ısındı devamlı da dalışlar olur bu ara (günübirlik -tek gecelik vs) . Ne yaparsan yap gidicemler filan. Haksız olduğunuzu düşünmüyorum, sevgiler
Bence de günü birlik olsa neyse, ailem de burda değil hiç düşünmüyor bişey olur vs diye aşırı rahat

Merhabalar, 11 aylık evliyim haziranda 1. yıldönümümüz. Eşim 3 günlük kızlı erkekli kulüple dalışa gitmek istiyor. Uzak diye de beni götürmek istemiyor. Ama kendisi de kesinlikle gideceğini söylüyor. Ne yaparsam yapayım gidecekmiş. Ben de gitmesine başta izin vermiştim ama sonra ortamın o kadar karışık olacağını ve akşam da puba vs gideceklerini düşünmemiştim. Bu konu beni rahatsız ediyor zaten zor bir hamilelik geçiriyorum yanımda olsun istiyorum. Aynı şehir içinde kendine zaman ayırmasına hiçbişey demiyorum. Ama 3 gece gidecek olmasına çok rahatsız oluyorum. Haksız mıyım sizce
Sen yanımda kalmazsan bende geleceğim de çocuğu riske atmak istemiyorsa kendine çeki düzen versin

Ne kadar bencil bir eşiniz var. Ben hamileyken eşim evde olmadan banyoya bile girmezdim düşerim.bisey olur hemen beni doktora götürür düşüncesiyle hep onun isten gelmesini beklerdim. Ya başınıza bisey gelse hiç mi düşünmüyor.gercekten anlamıyorum bazen erkekleri ayrıca sizin düşüncenize saygısı yok. Ben bilirim ben giderim. Böyle evlilik mi olur

Merhabalar, 11 aylık evliyim haziranda 1. yıldönümümüz. Eşim 3 günlük kızlı erkekli kulüple dalışa gitmek istiyor. Uzak diye de beni götürmek istemiyor. Ama kendisi de kesinlikle gideceğini söylüyor. Ne yaparsam yapayım gidecekmiş. Ben de gitmesine başta izin vermiştim ama sonra ortamın o kadar karışık olacağını ve akşam da puba vs gideceklerini düşünmemiştim. Bu konu beni rahatsız ediyor zaten zor bir hamilelik geçiriyorum yanımda olsun istiyorum. Aynı şehir içinde kendine zaman ayırmasına hiçbişey demiyorum. Ama 3 gece gidecek olmasına çok rahatsız oluyorum. Haksız mıyım sizce
Haklisinda bu seni neden kaale almıyor onu anlamadım. Sen neden gitmiyorsun diyeceğim ama zor bir hamilelik geçiriyorum demişsin. yani gitmezse biyeri düşmez heralde boyle bişey başıma gelmedi ama gelse büyük olay çıkardı yani.

Bırak gitsin hiç bir şey deme.
Tartışmaya bile layık değil eşin.
Gelince mesafe koy

Bilmediğim için soruyorum. 6 aylık hamilelik tatile gitmeye engel mi? Sizi de götürmesini isteyin. Siz gündüz otelde veya teknede dinlenirsiniz. Akşam da grupla birlikte vakit geçirirsiniz. Hem doğumdan önce de moral olur size.
Doktoruma danışıp 6 aylık hamileyken arabayla şehir dışına tatile gitmistim. Sorun olmadi

Böyle biri benim kocam olamazdı net.
Kim ne derse desin ben evlilikte en az 3 yıl geçmeden çocuk olmasına karşıyım. Bak bir yıl olmadan neler çıkıyor. Şimdi hamilelik olmasa sende giderdin güzel anılarınız olurdu. Ama şu an hamile olduğun için ilgisinin dışındasın sen ne dersen de gidicem modunda. Artık orda neler olur kim bilir..
Genel konuşuyorum bırakın acele etmeyin çocuk için çünkü çocuk oldu mu hayat bir daha eskisi gibi olmuyor.. Çocukla dalışlara gidilecek mi mesela bundan sonra yoksa çocuğu ve seni bırakıp yine tek mi gidecek? Konuşuldu mu bunlar?

Çok yüz verilmiş. Bende böyle bir şey yaşadım.

İlk gebeliğim, 17 haftalık hamileyim. Bana da düşebilir dedi Dr. Eşim özel sektörde çalışiyor. Bayram tatili falan yok. Haftada bir günü var. Bulunduğumuz il en soğuk illerden yaz çok az. Hava güzel o hafta sonu. Babamlar köye gidecek, eşime de gel diyorlar. Bana sen kal diyor babam.

Köy yolu tehlikeli vs. Eşim beni o halde bıraktı gitti . Bizde 6-7 aylık evliyiz. ( O zaman boşanmak iyi olabilirmiş) öyle üzüldüm anlatamam

10 gün kadar geçtikten sonra bebeği kaybettiğimi öğrendim. (Boşanmak için ikinci fırsatım)
Burda bana İlahi uyarilar gelmiş de ben anlamamışım. Sonra 2 çocuğumuz oldu, yine düşükler falan... Adam asla ilgilenmedi çocukları ben büyüttüm. Sanki başkasının çocuğu gibi davrandı sorumluluk kısmında. Ayrıca bağır çağır zamanlarda oldu cocuklara karşı. Demem oki bı cinnet çok şey çözüyor. Deneyin, şuan size nasıl davranması gerektiğini öğretiyorsunuz.

Edit: sonra sonra kendim olmayı, taviz vermemeyi, ailemin bana vermediği sevgiyi, saygıyı ondan istememeyi öğrendim.

Bilmiyorum evlilik belkide böyle bişey mi? Benim açımdan çok yok katettigim, kişisel gelişim için, kendime gelmek için basamak oldu. Yani kişisel sınıra dikkat etmek kendini ezdirememek, paspas olmamak gerekiyor. Yoksa ha Ahmet olmuş ha Mehmet herkes yaşıyor aynı sorunları

Back
X