- 11 Şubat 2012
- 2.203
- 3.241
- 333
- Konu Sahibi Constantinodino
-
Soguk dus etkisi = POMPA +Uslup hos olmadı haklısınız, ama gerçekleri bazen insanın anlaması icin iste soğuk dus etkisi gerekebiliyor. Biz gördük bu isleri, hamileyken bir erkeğin kadınların olduğu tatile neden gideceğini 8 yas bebesi bilir. Dömdügünde vicdan azaplı iyi davranacak esi. Kadın buraua kocam gitti döndüğünde cok iyi davranmaya basladı diye yazmazsa bende adımı değistiricem…
Ahahaha kara mizah yahu bu kadar hayatı ciddiye almayınSoguk dus etkisi = POMPA +mi?
Siz cok yanlis anlamissiniz
Tabi ki haklısınız hamilelik en hassas dönemlerden biri daha özenli olması gerekir içine nasıl sinecek ki yani..Merhabalar, 11 aylık evliyim haziranda 1. yıldönümümüz. Eşim 3 günlük kızlı erkekli kulüple dalışa gitmek istiyor. Uzak diye de beni götürmek istemiyor. Ama kendisi de kesinlikle gideceğini söylüyor. Ne yaparsam yapayım gidecekmiş. Ben de gitmesine başta izin vermiştim ama sonra ortamın o kadar karışık olacağını ve akşam da puba vs gideceklerini düşünmemiştim. Bu konu beni rahatsız ediyor zaten zor bir hamilelik geçiriyorum yanımda olsun istiyorum. Aynı şehir içinde kendine zaman ayırmasına hiçbişey demiyorum. Ama 3 gece gidecek olmasına çok rahatsız oluyorum. Haksız mıyım sizce
Konu sahibini gerçekten üzmek istemem ama bu adam 1, 2 günde böyle biri olmamıştır. Her zaman böyledir. Açıkçası evlenir evlenmez, koştur koştur çocuk yapmasını da adamı eve/kendine bağlamak için diye düşündüm zira adamın sözlerinde de, davranışlarında da konu sahibine en ufak bir sevgi kırıntısı yok...Daha 1yıl olmadan 6 aylık hamile olmanız en büyük sorun bence. İkinizde dahaevliğe adapte olamadan koştura koştura çocuk yapmışsınız. Diğer konuya gelirsek benim kocam böyle birşey yapsa gerçekten onu boşardım saçmalığa bak ben hamileyim ve tatile gidecek kendi sen hayırdır yani madem tek başına gidecektin neden evlendin derler adam ayrıca siz neden gitmiyorsunuz?
Merhaba, bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.Merhabalar, 11 aylık evliyim haziranda 1. yıldönümümüz. Eşim 3 günlük kızlı erkekli kulüple dalışa gitmek istiyor. Uzak diye de beni götürmek istemiyor. Ama kendisi de kesinlikle gideceğini söylüyor. Ne yaparsam yapayım gidecekmiş. Ben de gitmesine başta izin vermiştim ama sonra ortamın o kadar karışık olacağını ve akşam da puba vs gideceklerini düşünmemiştim. Bu konu beni rahatsız ediyor zaten zor bir hamilelik geçiriyorum yanımda olsun istiyorum. Aynı şehir içinde kendine zaman ayırmasına hiçbişey demiyorum. Ama 3 gece gidecek olmasına çok rahatsız oluyorum. Haksız mıyım sizce
Eşiniz gerizekalı , bitane çakasım geldi ağzınaMerhabalar, 11 aylık evliyim haziranda 1. yıldönümümüz. Eşim 3 günlük kızlı erkekli kulüple dalışa gitmek istiyor. Uzak diye de beni götürmek istemiyor. Ama kendisi de kesinlikle gideceğini söylüyor. Ne yaparsam yapayım gidecekmiş. Ben de gitmesine başta izin vermiştim ama sonra ortamın o kadar karışık olacağını ve akşam da puba vs gideceklerini düşünmemiştim. Bu konu beni rahatsız ediyor zaten zor bir hamilelik geçiriyorum yanımda olsun istiyorum. Aynı şehir içinde kendine zaman ayırmasına hiçbişey demiyorum. Ama 3 gece gidecek olmasına çok rahatsız oluyorum. Haksız mıyım sizce
Canım 21 haftanın içindeyim ve 2 saat sonra yola çıkacağız. Yol 10 saatYol 9 saat sen çekemezsin diyor
Zor bir hamilelik geciriyorum, yanimda olmasini istiyorum kismi hikaye, ne olacak yaninizda olsa? Hamileliginizi kullanmadan gayet acik bir dille Ben bu durumdan rahatsizim O yuzden ben de seninle gelmek istiyorum diyin haa ille de gidicem derse de duygu somurusu yapmayin hic bir ise yaramadigi gibi itici de oluyor.Merhabalar, 11 aylık evliyim haziranda 1. yıldönümümüz. Eşim 3 günlük kızlı erkekli kulüple dalışa gitmek istiyor. Uzak diye de beni götürmek istemiyor. Ama kendisi de kesinlikle gideceğini söylüyor. Ne yaparsam yapayım gidecekmiş. Ben de gitmesine başta izin vermiştim ama sonra ortamın o kadar karışık olacağını ve akşam da puba vs gideceklerini düşünmemiştim. Bu konu beni rahatsız ediyor zaten zor bir hamilelik geçiriyorum yanımda olsun istiyorum. Aynı şehir içinde kendine zaman ayırmasına hiçbişey demiyorum. Ama 3 gece gidecek olmasına çok rahatsız oluyorum. Haksız mıyım sizce
konu sahibinin ritm bozuklugu varmis bana pek hikaye gibi gelmediZor bir hamilelik geciriyorum, yanimda olmasini istiyorum kismi hikaye, ne olacak yaninizda olsa? Hamileliginizi kullanmadan gayet acik bir dille Ben bu durumdan rahatsizim O yuzden ben de seninle gelmek istiyorum diyin haa ille de gidicem derse de duygu somurusu yapmayin hic bir ise yaramadigi gibi itici de oluyor.
Gider vede dönüsü olmazdi benjmkinin.Merhabalar, 11 aylık evliyim haziranda 1. yıldönümümüz. Eşim 3 günlük kızlı erkekli kulüple dalışa gitmek istiyor. Uzak diye de beni götürmek istemiyor. Ama kendisi de kesinlikle gideceğini söylüyor. Ne yaparsam yapayım gidecekmiş. Ben de gitmesine başta izin vermiştim ama sonra ortamın o kadar karışık olacağını ve akşam da puba vs gideceklerini düşünmemiştim. Bu konu beni rahatsız ediyor zaten zor bir hamilelik geçiriyorum yanımda olsun istiyorum. Aynı şehir içinde kendine zaman ayırmasına hiçbişey demiyorum. Ama 3 gece gidecek olmasına çok rahatsız oluyorum. Haksız mıyım sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?