Arkadaşlar herkese iyi akşamlarrrr nasılsınız inşallah iyisinizdir. .
Benim konumu bilenler vardır muhtemelen. .
Eşim ile cinsel sorunlarımiz var 2 yillik evliyiz eşimin cinsel isteği yok vajina görünce eşimin penisi yumusuyor. Konu şu ki bu yüzden ilişkiye giremiyoruz bu yüzden tabi cocugumuz da yok. Ailesine bu durumu söylemiyorum ama bnm kendi ailem biliyor ama eşime birşey demiyolar arada ben varım diye bu ne kadar doğru bilmiyorum gizlememiz. K.v genelde hep kendi oğlunu tutar bir kere kavga etmiştik biz zaten seni istemiyorduk gelin olarak dediler. Ben sustum o gün keşke susmasaydim. K.v anneme demiski bunların çocuğu olmuyor mu demiş annemde bu konuyu sonra detaylı konuşalım demiş. K.v hemen demiş ki zaten sizin ailede çocuk çok geç oluyo demis suçu hmn bana atmış. Bunu demesinin sebebi ablamın çocuğu olmadı uzun yıllar ama problem enistemdeydi ablamda değil. Abimin de çocuğu olmadı sonra
tüp bebek ile oldu ama yine sorun yengemdeydi çikolata kisti vs fln vardı. Yani anlamadan dinlemeden suçu bana atıyor. K.v çok degisik biri geçen bize misafirlige geldiler eşimin yengeleride geldi evi KV gösterdi benden izin almadan odalara girdi çok sinir oldum birşey demedim. Ailem de diyoki sen bu kadar bekliyorsun doktora gitsin diye ama bu kdr beklemen suç ndn bu kadar zmn bekledin derler sana dedi bu durumu bn nsl anlatabilrm ki zaten eşim de bu durumu söylersen bosaniriz dedi bana sizce napmaliyim eşimi cok seviyorum bu arada 2 gün onsuz kaldım çok daraldim . . .