Eşim Ben Ailesi.....

Evet zor bir durum yani cezalandirmk amacım ama hiç aramıyor sormuyor

Bizim bir kedi var gecen gün yere oturmuş fasulye temizlerken geldi koklamak için elimin tersiyle pist deyip sert şekilde itekledim bana bir pati attı elimin üstünü çizdi ben onun canını ruhunu acittim oda cevabımı verdi bu arada kedimiz 2 yasinda sen eşime bağlıyım bağlandım bu ne senin aklın kalbine anneni hatırlatsın yazik o kadina

Evet annem de onu diyo hergun soruyo naptınız diye kadın gözüm açık olucem diyo annem

Büyümü yaptılar acaba

Bence cinsel hayatınızı kendi ailenize de eşinizin ailesine de anlatmayın, ne münasebet. Kimseye çocuk konusunda açıklama yapmak zorunda da değilsiniz. İstemiyoruz, şu an henüz düşünmüyoruz, lütfen baskı yapmayın bu konuda bize diyebilirsiniz. Ama eşinizin bunca zaman siz talep etmeseniz dahi tedavi olması, en azından çözüm bulmaya çalışması gerekirdi. Bence bu size saygısızlık

Esinizle karsilikli birbirinizi sevdiginizi hissetmedim. Sizin ki resmen bir saplanti o kadar soyluyorum. Bu kadar sorunlu, cinselligi olmayan, siddete meyilli ve anlayissiz koca bile diyemeyecegim insanla karsiligi olmayan ve kotu sonuclanabilecek bir oyun oynuyorsunuz. Anneniz farkinda ve sizi uyandirmaya calisiyor. Kendiniz icin bence gec kalmis degilsiniz, lutfen profesyonel birisinden psikolojik destek almaya baslayin, sonrasinda hayatiniz icin eminim daha saglikli kararlar almaya baslayabileceksiniz

Ohhh pasama, hem suclu hem güclü.bide tehtit ediyor. Asil sen onu tehtit et, Doktor a gitmezsen bosaniriz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…