Eşim Ben Ailesi.....

Evet bağımlılık işte onu diyorum korkuyorum ya hiç unutamazsam diye . . Geçen evi terk ettim özledim mesela msj bekledim hep

Geçen gün ndn evi terk ettim daha doğrusu arabadan indim. Arabada sürekli küfür ediyor kendisi norml küfür de dgl o.c fln.
Bnde yapma dedim birde tır kocaman tır tıra kafa tuttu bnde korktum. Birde bu yüzden de kvga edyrz bnde ağladım arabadan indim. Bana bağırdı işime karışma die. Arabayı durdum drdim oda durdurdu in dedi yani yine hem suçlu hem güçlü. Yine eve bn gldim hala diyoki işime karışma bn buyum diyo yine bir özür yok

Kişinin kendine ettiğini kimse etmezmiş bu yüzden size diyecek bi şey kalmadı... ister kabul edin ister etmeyin evliliğiniz paravan bir evlilik ve eşiniz muhtemelen gay... sizde malesef zayıf ve sessiz olmanız sebebiyle bir "KURBAN" sınız...

Evet bn çok sessiz biriyim ailene soylycm dyrm söyle banane diyor
Sende söyle annesine sorun senin oğlun devam etmek istiyorsa tedavi olmalı diye bağırarak konuş hemde eşinin yanında acikcasi ben sesiz sakin birisiyim ama sen çok korkuyorsun bence

Gay olduğunu düşünmyrm sevgiliyken böyle bir sorun yoktu
Sevgiliyken ilişkiye girdiniz mi? Yok girmediyseniz problem olup olmadığını nereden bileceksiniz?

İki seçenek var; ya kadınların hepsinden tiksiniyor ya da sadece sizden tiksiniyor.

Her iki durumda da sizden tiksiniyor.

Çok acı bir durum. Tüp bebek yapar üç beş sene daha idare eder en sonunda da çocuklu boşanmış bir kadın olursunuz. Ya da sadece boşanmış bir kadın olursunuz. Boşanmış kadınlar sizin gözünüzde korkunç bir yerde ama boşanınca çok da kötü olmadığını anlayacaksınız. Seçim sizin.

Tüp bebekte yapamaz ki... yasal prosedür problem yaşayanlara uygulanır denemeyenlere değil...

Ya sevişiyoruz ama ilişki olmuyo
Çok sinir bozucu bir durum bende benzer bir durum yaşadım ama senin gibi en başta değil son zamanlarda yani kilo ve psikolojik bir durum. Ama bir Kadın için çok berbat bir his. Sanki eşiniz sizi Kadın gibi görmüyor gibi bir şey. Sizden etkilenmiyor gibi vs. Sizinki kendini mastürbasyona alıştırmış belliki o yüzden böyle oluyor bence. Bunun için macunlar vs karışımlar kullanabilir aslında bir de öyle deneyin olmazsa durmayın daha fazla . Ayrıca hem evi terkettim aramadı diyorsunuz hem de beni tehdit ediyor diyorsunuz bence çok inandırıcı bir durum değil

Önündeki tek engel kendinsin, aşmak istemezsen çekersin, tercih senin

Sizin onu tedavi olmazsa bosanmakla tehdit edeceğinize adam sizi bosanmakla tehdit ediyor. Nasıl kendinizi bu duruma düşürdünüz? Adam doktora gittiğinde ortaya birşeylerin çıkacağından korkuyor bence. Yine en iyi siz bilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…