- 4 Nisan 2022
- 260
- 65
- 48
- 31
- Konu Sahibi Melisaaam575757
-
Evet bağımlılık işte onu diyorum korkuyorum ya hiç unutamazsam diye . . Geçen evi terk ettim özledim mesela msj bekledim hepBöyle konulara kolay kolay yorum yapmam ama pessss. Analı oğullu size yüklenmişler, bir de neymiş ailesine söylersen boşanırmış öyle de tehdit ediyor erkeğin dibi. Ne tedaviyi kabul ediyor, ne adım atıyor, ne gönlünüzü hoş ediyor. Çok pardon da evli kalmanız için tek sebep söyleyebilir misiniz? Sevgi değil sizinki bağımlılık, gözünüze perde inmiş resmen, kendinize gelin ya. Bir de sizi boşandırıp hemen yeni gelin alma derdinde kayınvalide, yeni gelinler de onun iktidarsız olduğunu bekliyordu zaten. Böyle bir heriften boşanırsanız kendinize büyük bir iyilik yapmış olursunuz. Oh rahatladım.
Psikoloğunuzun telkinlerine harfi harfine uyun...Napmaliyim psikologa gdyrm ;(
Sende söyle annesine sorun senin oğlun devam etmek istiyorsa tedavi olmalı diye bağırarak konuş hemde eşinin yanında acikcasi ben sesiz sakin birisiyim ama sen çok korkuyorsun benceEvet bn çok sessiz biriyim ailene soylycm dyrm söyle banane diyor
Nerden biliyorsunuz o zamanda sevişmemişsiniz ki...Gay olduğunu düşünmyrm sevgiliyken böyle bir sorun yoktu
Sevgiliyken ilişkiye girdiniz mi? Yok girmediyseniz problem olup olmadığını nereden bileceksiniz?Gay olduğunu düşünmyrm sevgiliyken böyle bir sorun yoktu
Tüp bebekte yapamaz ki... yasal prosedür problem yaşayanlara uygulanır denemeyenlere değil...Sevgiliyken ilişkiye girdiniz mi? Yok girmediyseniz problem olup olmadığını nereden bileceksiniz?
İki seçenek var; ya kadınların hepsinden tiksiniyor ya da sadece sizden tiksiniyor.
Her iki durumda da sizden tiksiniyor.
Çok acı bir durum. Tüp bebek yapar üç beş sene daha idare eder en sonunda da çocuklu boşanmış bir kadın olursunuz. Ya da sadece boşanmış bir kadın olursunuz. Seçim sizin.
Özel tüp bebek merkezlerinde yaptırırlar. Denemediklerini söylemezler. İlişkiye girmiş gibi yapmak için de bir vibratör yeter.Tüp bebekte yapamaz ki... yasal prosedür problem yaşayanlara uygulanır denemeyenlere değil...
Bu saflığı kabul edende artk başına ne gelse haketmiş olur bence...Özel tüp bebek merkezlerinde yaptırırlar. Denemediklerini söylemezler. İlişkiye girmiş gibi yapmak için de bir vibratör yeter.
Haklısın. Yani kendi bedeninden tiksinen bir adamı seven, özleyen insan için ne denebilir ki?Bu saflığı kabul edende artk başına ne gelse haketmiş olur bence...
Evet çok korkuyorum beni kndine bgladiSende söyle annesine sorun senin oğlun devam etmek istiyorsa tedavi olmalı diye bağırarak konuş hemde eşinin yanında acikcasi ben sesiz sakin birisiyim ama sen çok korkuyorsun bence
Ya sevişiyoruz ama ilişki olmuyoTüp bebekte yapamaz ki... yasal prosedür problem yaşayanlara uygulanır denemeyenlere değil...
Çok sinir bozucu bir durum bende benzer bir durum yaşadım ama senin gibi en başta değil son zamanlarda yani kilo ve psikolojik bir durum. Ama bir Kadın için çok berbat bir his. Sanki eşiniz sizi Kadın gibi görmüyor gibi bir şey. Sizden etkilenmiyor gibi vs. Sizinki kendini mastürbasyona alıştırmış belliki o yüzden böyle oluyor bence. Bunun için macunlar vs karışımlar kullanabilir aslında bir de öyle deneyin olmazsa durmayın daha fazla . Ayrıca hem evi terkettim aramadı diyorsunuz hem de beni tehdit ediyor diyorsunuz bence çok inandırıcı bir durum değilYa sevişiyoruz ama ilişki olmuyo
Ay bu ne demek ya. Kazık kadar kadınsınız, aklınız fikriniz yok mu sizin. Adam hayatınızı mahvediyor, siz ne saçmalıyorsunuz.Evet çok korkuyorum beni kndine bgladi
Önündeki tek engel kendinsin, aşmak istemezsen çekersin, tercih seninArkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim ben güçlü bir karaketerde değilim ve çok duygusalim. Eşim narsist biri olduğu için beni manupile etti beni de buna inandırdı . . Keşke bende sizler gibi güçlü olabilsem
Ohooo bide seviyorum onsuz duramıyorum yazmışsınız kurban olayım sevmeyin şöyle tipleri yaa. Vallahi kahroluyoruz arkanızdan kocalarınız hapse bile girmiyorlar.Söylesem bunlar beni vurur işte zaten eşim şiddete meyilli biri beni öldürür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?