• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ..ben onu asla gelip almam... demiş anneme.

Pmukprensess

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2015
111
100
28
31
Herkese tekrar merhaba.yine sizden fikir almak istiyorum. Burayı o kadar sevdim ki inanin hep burdayım fırsat buldukca. Sabah sofra da annem babamla kahvaltı yaparken annem şunu dedi. Eşim demiski anne götür ama ben gelip asla almam demiş sanki ben birdaha donucemde. Lafa bakar misiniz? Kaynabamda anneme diyorki senin kizin belliydi taa sabahtan gitmek istiyordu. Ya sok oldum. Zsten kavga birden bire oldu yalani burdan belli vallahi. Ve babam daha çok sinirlendi. Anneme neden kızi mi alırken posta koymadın dedi. Ve şöyle bir aklıma takılan bir soru var. Bazi arkadaslar kizacak bana biliyorm ama beynimi kemiriyor.. gorumcem ogluna sunnet icin düğün yapacak demiştim sizlere. Bende esimin bu sözlerini kaynanamin bu yalanlarıni (daha çok var) koz olarak kullanmak istiyorum cunku kusecek bana. Ne dersiniz. Ne diyeyim

Nasil koz olarak kullanacaksiniz? Hic ugrasmayin o pisliklerle. Ayrica kocaniz essek gibi gelecek. Ama siz dönmeyin sakin.

Anlamadim ki konuyu,anladigim kadariyla yorumlayayim bari
Kahvalti sofrasinda anneniz babaniz ve esiniz var. Esiniz annenize diyor ki al bunu gotur ama geri almam
Anneniz o sofradan masayi damadin basina gecirmeden nasil kalkiyor? Babaniz iki osmanli tokadi ativerse esinize sorun kalmazdi

Kahvalti sofrasinda anneniz babaniz ve esiniz var. Esiniz annenize diyor ki al bunu gotur ama geri almam
Anneniz o sofradan masayi damadin basina gecirmeden nasil kalkiyor? Babaniz iki osmanli tokadi ativerse esinize sorun kalmazdi
Ben evi mi terkettim arkadaşım. Suan babamın evindeym annemle esimin aynı masada oturması mümkün degl. Isterseniz bir konulara göz atin derim

Banada sen donmek icin bhane ariyorsun gibi geldi:-)
cnim dusun oturda surekli zamnin vr hangi evde daha mutlusun? Hakaret surat tehdit olan evde mi yoksa bu evde mi?
ilk zamnlar boyle olur cok ikilemde kalirsin gitsem mi gitmesem mi diye :-) ama lutfen gitme bak simdi gittigin icin bunlarin acisini cikarirler senden ..

Konu sahibi evi terkederken kocasi annesine soylemis ama annesi bunu daha yeni soyluyor sanirim kizina. Kahvalti sofrasinda. Babasi da o yuzden kizmis madem oyle dedi neden sen de agzinin payini vermedin falan filan.

Konu sahibi evi terkederken kocasi annesine soylemis ama annesi bunu daha yeni soyluyor sanirim kizina. Kahvalti sofrasinda. Babasi da o yuzden kizmis madem oyle dedi neden sen de agzinin payini vermedin falan filan.
Hah simdi oldu,uyeyi hatirlamiyorum hic,eski konulari aklima gelmedi ;) tesekkurler

Ben evi mi terkettim arkadaşım. Suan babamın evindeym annemle esimin aynı masada oturması mümkün degl. Isterseniz bir konulara göz atin derim
Sen de konulara goz at diyecegine duzgunce aciklayiverseydin be canim. Kadin simdi geri donup eski konularina mi baksin? Sanki mecburiyeti varmis gibi.

Eski konularinizi okudum mu okumadim mi hic bilmiyorum. Madem evi terk ettiniz,madem geri de donmeyeceksiniz neden dert ediyorsunuz ki? Bitmis gitmis sadece kagit uzerinde evlisiniz.

Hem evi terk ediyorsun hemde sünnete gitmeyi mi düsünüyorsun?
Zaten kocanin evinde degilsin onlarla alakani kes. Eger anlayisli bir görümcen varsa küsmes küsersede zaten nadil biri oldugunu anlamis olursun.

Kaynanam yazmak isterken kaynabam yazmış anladığım kadarıyla. Arkadaşım onu düzelt istersen yoksa konu fake olarak düşünülecek. Ve artık sünnetmiş şuymuş buymuş bırak kenara sakın dönme. Bırak da onların paçası tutuşsun

Herkese tekrar merhaba.yine sizden fikir almak istiyorum. Burayı o kadar sevdim ki inanin hep burdayım fırsat buldukca. Sabah sofra da annem babamla kahvaltı yaparken annem şunu dedi. Eşim demiski anne götür ama ben gelip asla almam demiş sanki ben birdaha donucemde. Lafa bakar misiniz? Kaynabamda anneme diyorki senin kizin belliydi taa sabahtan gitmek istiyordu. Ya sok oldum. Zsten kavga birden bire oldu yalani burdan belli vallahi. Ve babam daha çok sinirlendi. Anneme neden kızi mi alırken posta koymadın dedi. Ve şöyle bir aklıma takılan bir soru var. Bazi arkadaslar kizacak bana biliyorm ama beynimi kemiriyor.. gorumcem ogluna sunnet icin düğün yapacak demiştim sizlere. Bende esimin bu sözlerini kaynanamin bu yalanlarıni (daha çok var) koz olarak kullanmak istiyorum cunku kusecek bana. Ne dersiniz. Ne diyeyim

Anladığım kadarıyla temize geçiyorum anlaşılmayan kısımları. Yanlış anladığım yerler varsa düzeltirsiniz.

Konu sahibini dün annesi almaya gelmiş kv ile kavga sonrası, O sırada eşi 'götür ama ben onu geri almam gelip' demiş. Kv'de -yazım yanlışı olmuş orda- 'o zaten sabahtan beri gitmek istiyordu belliydi' demiş. Konu sahibinin annesi bunları sabah kahvaltı masasında konu sahibine ve babasına anlatıyor olay bu.

Buarada konu sahibi ilk konunuzdan devam etsenize sürekli aynı olay için yeni konu açacağınıza daha rahat takip edilir böylece.

Back
X