eşim, ben ve internet oyunu!!!

yok canım kinght
Eşine knight online'nin 2004-2009 yılları arasında popüler oldugunu artık kimsenin o oyunu iplemediğini anlatabilirsin belki soğur

Bizim ciflik

Bende de oyun bağimliliği vardi.yaklaşık 12 sene kadar oynadm.daha yeni 2 sene önce bıraktm.knight değil ama bir benzeri silkroad.eğer eşiniz yeni başlamişsa zevkini almşsa birakmasi imkansiz gibi birşey.çünkü orasi bambaşka bir dünya ve aşiri eğlenceli.arkadaş ortamin var birlikte yapiyorlar ne yaparlarsa ve birşeylere sahip oldukça insan daha fazla hirs yapiyor oyunun başinda daha fazla vakit harciyor.eşin çaliştiği için geri kaliyor gelince de telafi etmeye çalişiyor senin yerinde olsam bende oynamaya başlardm. canını sıkmak istemem ama o oyunlarda kizlarda var kendini gizlemeyen kızlar ve oyun için herşeyi yapiyorlar.ara ara eşinin charına gir takıl derim. ben çok kişi tanidim öyle.eşini bıraktıramamiş sonra kendide baslamş.göz kulak olmak için

Böyle evlilik mi olur ya sofrada bile oyun oyun maç delisi adamlar evlenmesine yaaa

Oyun işlerinden hiç anlamam hiç oynamadım da ama bi ara şu şeker patlatma gibi basit bir oyun bile bende bağımlılık yapıyordu ki sildim. Şuan ki teferruatlı oyunların bağımlılık derecesini düşünemiyorum bile. Bence sizde oynayın hatta beraber oynayın eşinizle. Yukarıdaki arkadaşların dediği gibi oyun ortamında arkadaşlık filan oluyorsa önüne geçersiniz belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…