eşim, ben ve internet oyunu!!!

Oyunda hesap aciyorlar biliyormusun o oyundan baska hesaplar aciyor esini ka ndir bi sejilde sensiz olamiyorum goruselum yine gizliden diyor

kendıne bır oyun bul . en etkılı yontem gervekten sev ama yanı sende oyna bakalım ne yapacakk

Oyun meraki butun insanligi bitirdi,sadece kocani yada eşini degil.Neredeyse insaanlar artik tüm benliklerini sanal ortama yansitmis durumda

Benimde eşim oynuyo ilk aylarda kafayı yiyordum nasıl bıktırırım diye. Konuşmuyor konuşulanı duymuyor. telefona gömülüyor. Bi yerden sonra pes ettim kendiside zamanla sıkılmaya başladı çocuk olunca başka işleri oldukça kendide zaman bulamıyor artık. Zamana bırak derim.

aynen bizdede öyle oldu durumlar çok şükürr

Yazı 2017 de yazılmış yeni farkettim yeni yazı zannetmistim düzeldiyse durum çok sevindim

Daha yeni evlisiniz..alışkanlığı bırakması biraz zaman alabilir..haklısın ama çok takılma ..burda ne kocalar var bilgisayar başında yemediği halt yok..

Ya oyun günü olsun onu belirleyin ya da günde 1,2 saat takılsın sonra sizinle ilgilensin. Dota mi bu ?

Benim Beyim de böyleydi oynadığı oyunu ben de yükledim (karakterler var savaş oyunu büyücü, adc destek vs) hatta il sıralaman vs oluyor. Destek karakterlerini oynuyorum savaşçı falan alınca oyunda ona destek çıkıyorum yani, o kadar sardı ki onu bile geçtim tartışma aracı olmak yerine birlikte oynamaktan zevk aldığımız bir etkinliğe döndü. Ki eskisi kadar da çok oynamıyor zaten.

Eberre bacım 3-4 saat ne ki. Benim ki oyun oynamak için yıllık izin aldı. 9 günlük Bayram izniyle birleştirecekti. Ama dövvlet izin vermedi

bizimki bilgisayardan oynanıyor evde tek bilgisayar var. zaten suan ortak oynıyacagımız bir oyuncak var 4 aylık bi kız bebeği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…