eşim benden ayrılmak istiyo yardım edin ben onu nasıl unutucam

Bugün okulda bir arkadaşla sohbet ettik yetiştirilme tarzlarımızla ilgili, ailemiz bizi hep -özellikle ilk çocuklarını- daha suskun yetiştirdi, tabir-i caizse daha pısırık yetiştirildik. Öğretmen olmamıza rağmen hala içimizden atamadık bu durumu, az çok hayatımızın belirli alanlarında ortaya çıkıyor ve zor durumda bıraktığı zamanlar da oluyor. Aslında seni çok iyi anlıyorum, senin tarafından bakmaya çalışıyorum bu duruma evet bu zamana kadar belki öyle olabilirdi ama bundan sonrasını düzeltmek senin elinde. Ağlamayana meme vermiyorlar bu hayatta, yeri geldiğinde hakkını söke söke alacaksın karşındaki kim olursa olsun, hep sus,hep idare et, hep karşındakini memnun et,sana da yazık değil mi? Kim değerini biliyor böyle davranınca? Sen kendine değer vereceksin ve saygı duyacaksın ki etrafındakiler de sana aynı gözle bakabilsin,sana saygı duyup değer verebilsin. Ben sana bağır,çağır ,tüm gemileri yak demiyorum ,zaten bağırmakla çağırmakla haklı olduğunu ispat edemezsin,haklıyken de haksız duruma düşersin. Sakince, kendinden emin bir şekilde tüm sıkıntılarını anlatabilirsin, anlayan biri olmayabilir belki ama en azından biraz da olsa rahatlamış ve kendine saygı duymuş olursun.

teşekkür ederim aynen katılıyorum sana eşim öyle bi pısırık ettiki beni zamanla sus otur kaldıki ben kendimi ezdirmicek kolaylıkla boyun eğmicek doğrularım ve yanlışlarım vardı kendime göre ama evlenince öle olmuyo sanırım yada kaybetmekten çok korktum .ama ne yaparsam yapim dediğin gibi değer görmedim zaman ilerledikçe baktımki etrafıda bana değer vermiyo insanın aynı yastığa baş koyduğu kişi sana değer vermiyosa yakınları eşi dostu nie versinki ( onun yakınları ) aynı dediklerin doğru yani düşünüyorum ewt çok haklısın kendimi ezdirdikçe daha da ezildim bu sefer konuşmam bile çığlık gibi geldi okadar sesimi kıstıki ama şimdi böle güzel yorumları okuyunca herşeyin ondan ibaret olmadığını anlıyorum hayvan gibi muamele görmektense insan gibi onsuz yaşarım daha iyi . evliliğim boyunca pasife durumdaydım nezman yolları ayırdım özüme döndüm rabbime çok şükürler olsun

sürekli biraz daha sabır diye diye iyice sindirmiş ve sen stockholm sendoromu olmuşsun. ayrılınca iyiki kurtulmuşum diyeceksin. inşallah ilerde karşına sana değer veren biri çıkar. ümitsiz olma. inşallah çok mutlu olursun

ayrılmayı isteyen sen olmalıydın..bırak onu çocuğunda seni hakeden bi adamdan olsun
bu sıradan bi ayrılık değil ki nasıl unutucam diye soruyosun hayatın boyunca küfüre ve şiddete mi maruz kalmak istiyosun yapma lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…