ona daha öncede dediğim gibi ''Stockholm sendromu'' deniyor.
Tecavüzcüsüne aşık olmak gibi bişi bu benim gözümde
Ama bana fazla geliyor
25 yaşında üniversite mezunu bu kadar olamaz
Konunun gerçekliğine tam olarak inanamıyorum
ona daha öncede dediğim gibi ''Stockholm sendromu'' deniyor.
Tecavüzcüsüne aşık olmak gibi bişi bu benim gözümde
Ama bana fazla geliyor
25 yaşında üniversite mezunu bu kadar olamaz
Konunun gerçekliğine tam olarak inanamıyorum
Peki ben sana soruyorum şimdi..Ama samimi cevap ver..
Sen gerçekten bu adamın değişeceğine, huzurlu ve mutlu bir yuvanız olacağına inanıyor musun?
Kendine hiç mi acımıyorsun anlamıyorum ki?
Çok gençsin henüz..
Üstelik kimbilir anneciğin de ne çok üzülüyordur bu olanlara..
Ona da mı acımıyorsun?
üzülmezmi zaten hasta iyiice kötü oldu onun suçluluğuda var içimden inanmak istiyorum ama yok diorum sonradan bu düzelmez sadece atlatmak zor kolay bişey değil çok zor
2 yıllık evliliğim ve etraftaki evlilikleri gözlemlediğimden edindiğim deneyimime göre evliliklerde susan, boyun eğen,fikrini söylemeyen ve eşinin her istediğine tamam diyen kadın hep kaybediyor. İstisnalar var mıdır bilemem ama makbul olanı bunun tam tersi oluyor ki bu da zaten kadının kendine olan güvenini gösteriyor ve erkekler kendine güvenen kadınlara bayılıyor.
Arkadaşım senin evliliğinde kötü olan her şey var zaten, eşin senin geleceğini düşünmüş sanırım,adam her kötülüğü yapmış ama sen düzelir diye beklemişsin; ama erkekler ne yazık ki bir mucize olmadığı sürece düzelmiyor.
Sen ona asiri sakin bir tavirla dusundum tasindim boylesi kesinlikle daha dogru sonucta mutlu olmak icin evlendim kufur yemek, asaglanmak, siddet gormek ve degersiz hissedilmek icin evlenmedim.bir defa evlendim elimden gelen tum cabayi gosterdim hatta kendimi unutmusum buyuk bir hatadan donecegim.beni kaybetmeyi goze aldiysan ve benden ayrilmak istedigini soyluyorsan benim sevdigim adam zaten sen degilmissin deyip annenin evine gidersen ve ne olursa olsun birdha konusmazsan kapina gelsede konusmak istemiyorum diyeceksin ama dedigini yapacaksin mesela anneni 5 kere aradi telefona cikmadin 6. Da nevar bile demiyeceksin konusmayacaksin bak nasil kopek olur
arkadaşlar 2 yıldır evliyim çok ama çok aşık olarak evlendim eşimle aramda 12 yaş var önceleri sorunumuz kıskançlıktı aşırı ama örneğin bakkkala inerken bile mesaj atardım iştende ayrıldım aynı zamanda eşim aşırı küfür ediyo kendini kaybediyo bazen şiddetde uyguluyo ama çok seviyorum gönül laf dinlemiyo bana sevgisini hiç belli etmiyo ama iyi oldumuda iyi melek gibi benim onu sevdiğimi çok iyi biliyo bundan emin bana cevap verme diyo tamam diorum öle ağır küfürler ediyoki yinede susuyorum diorum ilerde kazanan ben olcam ama yine olmadı yine olmadı şimdi anlaşamadığımıza kanaat getirmiş ayrılmak istiyo yalvardım yakardım bide bana akıl veriyo ilk ayrılan sen değilsin işe gir bu kadar büyütme diyo allahım ben napıcam bilmiyorum ben nasıl unutucam ben anne olmak istiyodum başıma gelenlere bakın
Daha ayrılmadan,nasıl unuturum derdine mi düştün ?
Öyle ayrıldığın gün şıp diye unutmayacaksın elbette.
Lakin kimler kimler unutulmadı ki...
Sana küfür eden,döven,değer vermeyen bir adamı mı unutamayacaksın ?
Bu tarz adamlar,annenden emdiğin sütü burnundan getirir,yine ayrılmazlar.
Şanslıymışsın ki kendisi boşanmak istiyor.
Başkasını bulmuş olma ihtimali çok fazla bu arada...
arkadaşlar 2 yıldır evliyim çok ama çok aşık olarak evlendim eşimle aramda 12 yaş var önceleri sorunumuz kıskançlıktı aşırı ama örneğin bakkkala inerken bile mesaj atardım iştende ayrıldım aynı zamanda eşim aşırı küfür ediyo kendini kaybediyo bazen şiddetde uyguluyo ama çok seviyorum gönül laf dinlemiyo bana sevgisini hiç belli etmiyo ama iyi oldumuda iyi melek gibi benim onu sevdiğimi çok iyi biliyo bundan emin bana cevap verme diyo tamam diorum öle ağır küfürler ediyoki yinede susuyorum diorum ilerde kazanan ben olcam ama yine olmadı yine olmadı şimdi anlaşamadığımıza kanaat getirmiş ayrılmak istiyo yalvardım yakardım bide bana akıl veriyo ilk ayrılan sen değilsin işe gir bu kadar büyütme diyo allahım ben napıcam bilmiyorum ben nasıl unutucam ben anne olmak istiyodum başıma gelenlere bakın
bence de yalvarsan da dönmez acı gerçek, seninki baya şımarmış bence, bu saatten sonra en iyi yapılabilecek şey umursamaz davranmak yoluna bakmak belki kıymetini bilir sensiz kalınca başına bişey düşer de anlar kıymetini, ne dersin?
sen onun bu davranışlarına boyun eğerek kendi ellerinle kaybetmişsin onu kusura bakma..herkes haddını bilecek..ona zamanında dur deseydin tavrını koysaydın bu noktalara gelmezdi iş..şükretki çocuğun yok..kadınlık gururun herseyden önemli o kaybeder sen değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?