inanki inş. demek isterdim ama dilim varmıyo barışalım dediğinde zaten bi ayağım gidiyodu diğeri gitmiyodu tabi son zamanlarda ilk zamanlarda aklım başımda değildiki gözüm hiç bişey görmüyodu
şaka mısınız siz?
neyini unutamayacaksınız küfürlerini mi, hakaretlerini mi?
bana olan sevgisini göstermiyor demişsin acaba sevgisi olmadığı için olabilir mi?
ne kazanacaksınız ileride dayak mı?
bu ilişkide ki en büyük kazanç bu kadar olay üstüne aldatılmakla süslenirdi o bence
Başka biri için ayrılmak istemediğini hiçbirimiz bilemeyiz öyle değil mi?
Konu sahibesi onuda kabul edip sineye çekerdi galiba unutamam diye.l
Canım ıyı kı bebek sahıbı olmadan terk edıyor yoksa hem cocuguna da sıddet uygulardı bu
daha mı ıyı olurdu(
Bır de ben bebeklıyım ve sımdı esım terk ettı bu cok daha zor ınan kı ..Keske dıyorum onu
baba yapmak gıbı bır lütufta bulunmasaydım..Tek olsaydım hıc umursmaadan bosardım ama
sımdı karman corman oldum..Bebeksız bosanacagına dua et ve bosver gıtsın!
Bunu neden kendine yapıyorsun...
Keşke kendini daha çok sevsen!
Ben son günlerde otuz yaşımın da vermiş olduğu duyguyla hayatımı daha çok yargılar oldum. Düşünüyorum da boş yere üzülmüşüm, kırılmışım,hayatımı hep ertelemişim ve başkalarının lafına göre hareket etmişim. Allah'a şükür çok büyük dertlerim olmadı ama şimdiki aklım olsa o ufak sıkıntılarımı da kafama takmazdım. Çünkü bu yaşımı bir daha yaşayamayacağım, bir daha bu yaşlarımda olamayacağım istesem de. Sen daha yirmi beş yaşındasın, lütfen kendine gel,kendini sev ve kendine saygı duy. Sen çok değerlisin. Düşünsene sen olmadıktan sonra hayatın ne anlamı olur ki? Ben varsam bu hayatın anlamı var, lütfen ve lütfen sadece ve sadece kendin için bir şeyler yap ve kararlı ol! Çünkü bir daha bu hayatı yaşayamayacağız!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?