arkadaşlar 2 yıldır evliyim çok ama çok aşık olarak evlendim eşimle aramda 12 yaş var önceleri sorunumuz kıskançlıktı aşırı ama örneğin bakkkala inerken bile mesaj atardım iştende ayrıldım aynı zamanda eşim aşırı küfür ediyo kendini kaybediyo bazen şiddetde uyguluyo ama çok seviyorum gönül laf dinlemiyo bana sevgisini hiç belli etmiyo ama iyi oldumuda iyi melek gibi benim onu sevdiğimi çok iyi biliyo bundan emin bana cevap verme diyo tamam diorum öle ağır küfürler ediyoki yinede susuyorum diorum ilerde kazanan ben olcam ama yine olmadı yine olmadı şimdi anlaşamadığımıza kanaat getirmiş ayrılmak istiyo yalvardım yakardım bide bana akıl veriyo ilk ayrılan sen değilsin işe gir bu kadar büyütme diyo allahım ben napıcam bilmiyorum ben nasıl unutucam ben anne olmak istiyodum başıma gelenlere bakın
Küfür var, siddet var, karsiliksiz sevgi var. Sence bunlar zamanla gececek seyler mi?
Su an bosanmayi o degil, senin istemen gerekirdi bence.
Seni istemeyeni sen hic isteme.
kalbime söz dinletebilsem öle bi imaj çiziyoki bırak sevgimiz içimizde kalsın hangi ayrılık güzel biter ben napıcam nasıl ayakta durcam bilmiyorum annem ve babamdan başka kimsem yok
yazdıkların şakamı gerçekmi anlam veremedim, sen eşin için işten ayrıldın, bakkala gitmedin, evde onu bekledin, sonra küfür etti dövdü ve boşanmak mı istedi? emin misin yani senle ilgili bir mesele ve sorun yoksa herşeyi kabullenmişsen neden boşanmak istiyor ki; halinden memnun gibi görünüyor, boşanma nedeninizi söylememişsin merak ettim. belki de bunları senden kurtulmak için yapıyordu, başkasına aşıktı da senle zoraki görücü usulü falan mı evlendirildi? Aklıma başka mantıklı açıklama gelmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?