eşim benden ayrılmak istiyo yardım edin ben onu nasıl unutucam

rumrum87

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2012
67
0
16
İstanbul
arkadaşlar 2 yıldır evliyim çok ama çok aşık olarak evlendim eşimle aramda 12 yaş var önceleri sorunumuz kıskançlıktı aşırı ama örneğin bakkkala inerken bile mesaj atardım iştende ayrıldım aynı zamanda eşim aşırı küfür ediyo kendini kaybediyo bazen şiddetde uyguluyo ama çok seviyorum gönül laf dinlemiyo bana sevgisini hiç belli etmiyo ama iyi oldumuda iyi melek gibi benim onu sevdiğimi çok iyi biliyo bundan emin bana cevap verme diyo tamam diorum öle ağır küfürler ediyoki yinede susuyorum diorum ilerde kazanan ben olcam ama yine olmadı yine olmadı şimdi anlaşamadığımıza kanaat getirmiş ayrılmak istiyo yalvardım yakardım bide bana akıl veriyo ilk ayrılan sen değilsin işe gir bu kadar büyütme diyo allahım ben napıcam bilmiyorum ben nasıl unutucam ben anne olmak istiyodum başıma gelenlere bakın

Küfür var, siddet var, karsiliksiz sevgi var. Sence bunlar zamanla gececek seyler mi?
Su an bosanmayi o degil, senin istemen gerekirdi bence.
Seni istemeyeni sen hic isteme.

Canım bu ilişki bana zaten çok sağlıklı gibi gelmedi. en başından hep bişeyler yanlış gitmiş. tabi sen bilirsin.

Bence ayrılmak istemesi sizin için büyük bir şans..
Zira bu insan asla değişmez..
Siz, size bu şekilde küfür edilmesini ve şiddet uygulanmasını nasıl hoşgörebiliyorsunuz, bunu anlamakta güçlük çekiyorum doğrusu..
Bence çocuğunuzun olmaması da büyük bir nimet..
Olsaydı eğer böyle bir ortamda büyük sıkıntılar yaşardı..

Küfür var, siddet var, karsiliksiz sevgi var. Sence bunlar zamanla gececek seyler mi?
Su an bosanmayi o degil, senin istemen gerekirdi bence.
Seni istemeyeni sen hic isteme.

kalbime söz dinletebilsem öle bi imaj çiziyoki bırak sevgimiz içimizde kalsın hangi ayrılık güzel biter ben napıcam nasıl ayakta durcam bilmiyorum annem ve babamdan başka kimsem yok

bu yazdıkların gerçek mi çünkü ben küfür şiddet gibi durumlarla karşılaşıp hala kocam da kocam diyebilen bir kadın olabileceğine inanmakta güçlük çekiyorum

şaka mısınız siz?
neyini unutamayacaksınız küfürlerini mi, hakaretlerini mi?
bana olan sevgisini göstermiyor demişsin acaba sevgisi olmadığı için olabilir mi?
ne kazanacaksınız ileride dayak mı?

Canım,çok bile durmuşsun..Sabır göstermenin bir sınırı var..

Adam yapmadığını bırakmamış en sonunda ayrılalım demiş..Sen de daha fazla gururunu ayaklar altına alma.. Sana yaptığı zulmü düşünsen soğursun, acın diner...

ARKADAŞLAR HERŞEYİ GEÇTİM HADİ EŞİMİDE ZAMANLA UNUTTUM BU HAYATTA DUL OLARAK KALMAK ZOR İNSANLARIN BAKIŞ AÇISI DEĞİŞİYO SANKİ YADA BEN SAĞLIKLI DÜŞÜNEMİYORUM PSİKOLOJİM İYİ DEĞİL İNANKİ İNTİHAR BİLE DÜŞÜNÜYORUM ve onun umrunda değil kaç kez barışmak istedi barıştım yine aynı yine aynı hep suçluyum bir adım ilerleme yok herşeye rağmen ben yine bırakmadım onu o bıraktı beni

Bu dünyada kendinden daha değerli hiç birşey yok herkes gider sen tek kalırsın eninde sonunda kendini sev kendine saygın olsun ve sen onu bırak şiddet karşılıksız sevgi bunlara rağmen hala katlanıyorsan bence psikolog tarafından destek almalısın normal bir sevgi değil senin ki

bu durumla ilgili o kadar çok atasözü varki balık baştan kokar, olacak oğlak b.kundan belli olur diye..yani sözün kısası bu adam değişmez eğer ayrılmazsanda hiç bir şey kazanamazsın (sonunda kazanan ben olucam lafına istinaden)..

yazdıkların şakamı gerçekmi anlam veremedim, sen eşin için işten ayrıldın, bakkala gitmedin, evde onu bekledin, sonra küfür etti dövdü ve boşanmak mı istedi? emin misin yani senle ilgili bir mesele ve sorun yoksa herşeyi kabullenmişsen neden boşanmak istiyor ki; halinden memnun gibi görünüyor, boşanma nedeninizi söylememişsin merak ettim. belki de bunları senden kurtulmak için yapıyordu, başkasına aşıktı da senle zoraki görücü usulü falan mı evlendirildi? Aklıma başka mantıklı açıklama gelmedi.

Son düzenleme:
sizin gibi şiddet hakaret vs görüp boşanmak isteyipte boşanamayan, boşansada "neden boşandın!!!" diye sokak ortasında dayak yiyen hatta öldürülen okadar çok hemcinsimiz var ki ben sizi şanslı olanlar kategorisine alıp kalan hayatınızda mutluluklar diliyorum.

kalbime söz dinletebilsem öle bi imaj çiziyoki bırak sevgimiz içimizde kalsın hangi ayrılık güzel biter ben napıcam nasıl ayakta durcam bilmiyorum annem ve babamdan başka kimsem yok

Iyide zaten seni istemeyen, sevmeyen, küfür eden, siddet uygalayan bir adamla evli kalsanda ne kadar mutlu olacaksin ki.
Bosansan belki bir sene üzülürsün ama bu adamla evli kaldigin hergün daha cok üzülürsün.

bari anneliği karıştırmayın şu konulara yaa

gerçekten sinir oluyorum anne olmak istiyormuş

baba yapacağı adama bak

yanımda olsun da değer vermesin, dövsün sövsün razıyım diyorsunuz ama çok üzülürsünüz ilerde. yol yakınken kendinizi kurtarmaya bakın.

ne kadar ileride kazanan sen olacaksın canım,yaşın 80 olup da bu adamın kahrını yıllarca çekinip eşin ölünce mi?

bu adamdan bir de çocuk dünyaya getirmeyi istemen bende şok etkisi yarattı

senin yapman gerekeni eşin yapıyor ve istemsende seni kendisinden kurtarıyor..

kimse kusura bakmasın ama annelerimiz bizleri milletin kahrını,dayağını,küfürünü çekelim diye doğurmadı!!

sevgi bu değil be canım...

Son düzenleme:

sebep şu eniştemle kavga etti bizi tanıştıranda zaten eniştemdi şuan bende görüşmüyorum eniştem haksız çünkü detay veremiyorum fazla bunun hıncını hep benden aldı şuan davalık durumdalar ama hıncı bana bitmedi evlendim başıma gelmeyen kalmadı dedi başka bişey demedi ama benim vesilemle tanışmadılarki zaten arkadaşlardı kabak bana patladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…